פורסם 2005 באפריל 2120 שנים שלום יש לי שאלה...יש לי בצד של המחשב מאורר (בחלון)עכשיו הוא מוציא אויר החוצה..אפשר לסובב אותו כך שהכיוון של הרוח תיכנס לבפנים?כלומר שמהאורר יכניס רוח לתוך המחשב,האם זה טוב ?כדאי לעשות את זה?תודה לכל העוזרים....נ.ביש לי טמפ 57 מעלות שאני משחק...
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים 57 למעבד?אם אין דרך בתוכנה להפוך את החיבור תמיד אפשר להחליף את החוטים כך שהוא יסתובב הפוך.נכון?כודם כל בבדוק טוב ש57 זאת באמת הטמפרטורה שלך במאמץ (עדיף עם תוכנה שבודקת מאמץ ולא משחק).אחר כך אחרי שאת הופך תבדוק שום באותה הדרך.
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר אני לא יודע עם 57 זה הטמפ של המעבד אולי זה של כל המחשב.יש לי מד טמפ דיגיטלי במארז שמראה לי את הטמפ....אז מה אתם אומרים כדאי לי להפוך את המאורר.?(שבחלון)כי יש לי מאורר אחד מאחורה(בספק)ועוד 2 מאוררים בתוך המארז ש1 למעבד ו1 לכרטיס מסך...מה אתם אומרים ?נ.ב(יש לי עוד 2 מקומות מאחורי המחשב שאני יכול להרכיב עוד 2 מאוררים.
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים קנה לפחות עוד מאורר ותרכיב אותו במארז מאחורה כך שיוציא אוויר ותשנה את המאורר בצד שיכניס אוויר.
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים 57 למארז? לי יש מארז גנרי עם מאוור אחד ומאוורר של הספק והוא לא עובר את ה33 מקסימון בצוהוריים. 57 נשמע לי מאוד לא הגיוני במיוחד לא למארז שמגיע עם מד טמפרטורה מובנה (כנראה לא מארז גנרי פשוט). כמה מאוורירים יש בסך הכל במארז (לא רכיבים). ותבדוק את הטמפרטורה של המארז דרך הלוח אם בעזרת תוכנה שמציגה טמפרטורה.
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר לא הבנת....הטמפ שהצג הדיגטלי מראה לי במארז היא טמפ של כול המחשב 57....ועכשיו אם אני קונה עוד מאורר שאני ירכיב אותו מאחורה מתחת לספק,לאן לחבר את החוט חשמל שמגיע עם המוארר החדש ?אני לא יודע..
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים לפני שאתה קונה מאוור (ממש שונא שתמיד אומרי ישר לקנות חדש על כל בעיה).תבדוק דרך תוכנה את הטמפרטורה של המארז.אני לא חושב שהיא 57.
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים סתם לא ממליצים לו לקנות מאורר!! לפי מה שהבנתי אין לו בכלל מאורר שיאוור את המארז.. דבר שמאוד נחוץ במחשבים של היום אתה יודע...
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מאיפה אני יביא לך תמונה??תראה פשוט איזה חיבור מתאים שמה ותחבר זה לא משנה איזה...
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר טוב לא משנהאני לא יודע אם לקנות או לא כי אני יודע שאני יסתבךיש שם מלא חיבורים ואם אני לא רואה תמונה או משהו אני לא ידע וסתם יסתבך..
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אתה לא עושה לי טובה אם תקנה או לא.אתה לא תסתבך זה כמו שאתה מחבר שקע לתקע בבית זה בדיוק אותו הדבר.
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר כן אבל מאיפה לי לדעת אם כל השקעים תפוסים ?או שהם לא ואיפה מיקומם? : ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.