פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר אז השאלה היא איזה היטסינק יהיה טוב יותר (מבחינת הקירור) במארז מקורר היטב.SLK948U או ה ZALMAN CNPS7000B.
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים שלום חברים,אני לא מומחה גדול אבל בגלל שגם אני רוצה להחליף קירור למעבד (פנטיום 4 3.2g) אני מעלה את השאלה:למה לא XP-120, הוא עולה בערך 260 ש"ח וצריך להיות חזק לא?רגע, זה שהוא מאלומניום זה פחות טוב?חג שמח
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים EREZK 1.למה לא פתחת ת'ארד נפרד2.איפה מוכרים XP120 ב-260 ש"ח .33.פיזור החום באלומניום פחות טובה מנחושת , אבל הוא שוקל הרבה פחות. (נחושת קולט חום מהר יותר, ולכן גם יצתרך מאורר חזק יותר)
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים שלום חברים,אני לא מומחה גדול אבל בגלל שגם אני רוצה להחליף קירור למעבד (פנטיום 4 3.2g) אני מעלה את השאלה:למה לא XP-120, הוא עולה בערך 260 ש"ח וצריך להיות חזק לא?רגע, זה שהוא מאלומניום זה פחות טוב?חג שמחאז זהו שלאXP120 פחות טוב מה 90 - כן אני יודע - לא הגיוני אבל זה נכוןאז השאלה היא איזה היטסינק יהיה טוב יותר (מבחינת הקירור) במארז מקורר היטב.SLK948U או ה ZALMAN CNPS7000B.לדעתי ה זלמן אכן יותר טובקח בחשבון שאם אתה מזיז את הלוח באכזריות אני חושש שהוא יגרום נזק רציני - הוא כבד - כבר ראיתי חבר שקנה מורכב וכשהוא הוביל את המחשב ברכב במושב האחורי חגור ונסע לאט הזלמן תלש את התושבת וקרע את הגב האחורי של הכרטיס מסך....אחי ה XP90 הוא מצויין - שווה כל אגורה,הלוח קירור הכי טוב בעולם כרגע זה ה XP90C מנחושת ששוקל 650 וקצת גרם - כבר - עולה 320 שקל - מסוכן איכותיקח את ה SLK תושיב אותו טובהכל יהיה מצויין - תמורה מצויינת לכסףאו XP90דשנו מספיק בנושאחוץ מזה סתכל אחורה שמתי לך קישור של ביקורות לכל הגופי קירור שדיברנו עליםתציץ תתרשם תחליט
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים 640 עדיף לך ללכת על הזלמן מבוסס נחושת ואלומיניוםXP90 זה גוף קירור HIGH-END זאת אומרת שהוא יקר יחסית אך מניב ביצועים כמו של מערכות קירור מים ממוצעות ואפשר להשתמש במאוורר חלש ושקט
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מחבר סליחה שאני מקפיץ פשוט אני רוצה לסכם את הת'רד... קראתי מספר ביקורות ושמתי לב שה ZALMAN וה XP90 משתמשים בתושבת הפלסטיק הזאת שיש סביב הסוקט 478 בכדי להתחבר... האם ההיטסינקים האלה לא יכולים להתחבר בלי התושבת הזאת ? כי עשיתי MOD לוונטק שלי פעם והורדתי את התושבת הזאת בכלל והיא אבדה לי ולכן אני צריך גוף קירור שמתחבר בלי התושבת הזאת .... אז מה אתם אומרים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.