פורסם 2005 באפריל 2120 שנים לשיפוטכם חברים איזה קירור יותר טוב לצ'יפ בלוח הזה מספר 1 המקורי או קנוי 2 תודה לכל העוזרים
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים סביר להניח שהאקטיבי יהיה טוב יותריש לך בעיית התחממות של הצ'יפסט שאתה מחליף לו קירור?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר לא פשוט אני מעוניין לעשות אוברקלוק עוד כמה זמן ואני יודע שהצ'פטים של SIS קשים בOC אז אני רוצה לוודא שהקירור הזה טוב
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים לא פשוט אני מעוניין לעשות אוברקלוק עוד כמה זמן ואני יודע שהצ'פטים של SIS קשים בOC אז אני רוצה לוודא שהקירור הזה טוב בספק רב שזה ישנה את תמונת האוברקלוק במקרה הזה, זה שהציפסט לא מצטיין באוברקלוק לא ישנה הקירור (אבל גם לא יזיק )
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מה יש לך מזלמן ?!נאמר כאן שהקירור לא ישפיע כי לא תגיע למהירויות גבוהות וגם זה לא רק תלוי מלוח אלא גם במעבד
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר לא הבנתי חברים להשאיר את הצ'יפ המקורי או לארגן לו משהו כמו הvantec הזה מה הכי טוב תגידו לי תגידו פשוט מה הכי יעיל ומועיל!!! ועוד משהו תסתכלו בתמונה אם אני ישים גם על הצ'יפ הזה סניק זה יהיה טוב יותר או סתם מיותר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.