פורסם 2005 באפריל 2120 שנים שזה ממש מעט המעבד שלי XP ATHLON2600 במנוחה נמצא על 63 ביום חםכך שנראה לי שאני צריך להחליף את ה HEATSINK שאלתי בכמה מעלות יוריד HEATSINK טוב?תודה
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים שזה ממש מעט המעבד שלי XP ATHLON2600 במנוחה נמצא על 63 ביום חםכך שנראה לי שאני צריך להחליף את ה HEATSINK שאלתי בכמה מעלות יוריד HEATSINK טוב?תודההמשחה מורידה את הטמפרטורה עד מעלה וחצי , ביחס למה ?ביחס למשחה אחרת ? , הגיוני , ההבדל בין המשחות יכול להשפיע בכמה מעלות בודדותביחס לבלי משחה בכלל ?גוף קרור טוב יכול להוריד את הטמפרטורה ב-15 עד 20 מעלות ! (במאמץ)
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר lipa תודה רבה לך על תשובתך המהירההכותב התכוון להבדל שבין שימוש ואי שימוש=מעלה וחציתודה
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים lipa תודה רבה לך על תשובתך המהירההכותב התכוון להבדל שבין שימוש ואי שימוש=מעלה וחציתודהזה לא הגיוני בכלל !!!למשחה טרמית יש חשיבות עצומה !ללא משחה טרמית , המעבדים של הלוח-אם או של הכרטיס מסך , יפסיקו לעבוד , או אפילו ישרפו !
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אני שמתי ארקטיק סילבר והיא הורידה לי בקושי מעלה אחת ......אני לא יגזים ויגיד שהגנ'רית כבר הורידה מעלות יותר ממנה......או שפשוט שמתי יותר מדיי לא יודע......
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים יכול להיות הג'נרית שלי הייתה טובה יחסית או לא יודע.......יכול להיות גם מרחתי יותר מדיי (כמעט בטוח כי ראיתי באתר שלהם שצריך לשים ממש טיפה....)
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים גוף קירור טוב מוריד משהו בין 10-020 מעלות במאמץ ו עד 10 במעלות במנוחה ההבדל בין אם אין משחה בכלל לבין אם יש ( לא משנה אם ג'נרית או איכותית ) הוא עצום עד כיד לשריפת מעבד כי אין הולכת חום בכלל בין המעבד לגוף קירורההבדל בין משחה ג'נרית למחשה איכותית בתנאי שמריחה נכונה הוא עד 4 מעלות ( זה קרה לי בצי'פסט .....)
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים יש לכם מדריך במקרה למריחת משחה טרמית של AS5?? אני חייב אפילו של משחה אחרת ואני לא רוצה את זה של האתר ......יש ממקום אחר אולי? :
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים תנסה את המדריך הבא http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.