פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר חחח.....תודה אחים שלי אני לא מתכוון לעלות את המתח למה לפני איזה כמה ימים כש HITMAN-X היה אצלי אז הארד דיסק נדלק באש ויצא עשן ובלאגנים אז הבנתי שהוא מאוד רגיש ולא כדאי להתעסק איתו הרבה.......מה ששמתי לב שאחרי שעשיתי איחוי דיסק ובדיקת דיסק והגעתי ל1975 בPCMARK2002 .....זה בסדר להארד דיסק?ד"אכמה הראפטור מקבל בPCMARK?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים הארדיסקים לא מקבלים הרבה נקודות רק רפטוריםבכמה הרפטור טוב יותר מהרדיסק רגיל בSATA?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים עוד אופציה טובה לקבל עוד נקודות זה מערך RAID-0 .ואם עושים את זה עם שני ראפטורים אז .....
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר לא אחי קניתי הארד דיסק חדש.....אם הייתי יודע הייתי קונה ראפטור אבל 1956 זו תוצאה טובה?? איך אני יוכל להגיע ל2000?? אם אני יעשה RAID עם איזה מאקסטור של 20 גיגה אני יקבל יותר?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אם אני יעשה RAID עם איזה מאקסטור של 20 גיגה אני יקבל יותר? למיטב ידיעתי, אפשר לעשות Raid עם שני דיסקים קשיחים זהים. לא עם דיסק קשיח אחד, ולא עם שני דיסקים קשיחים בגדלים שונים.
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים למיטב ידיעתי, אפשר לעשות Raid עם שני דיסקים קשיחים זהים. לא עם דיסק קשיח אחד, ולא עם שני דיסקים קשיחים בגדלים שונים.אפשר לעשות RAID 0 עם שני דיסקים קשיחים בגדלים שוניםפשוט המחשב יזהה את שניהם באותו גודל , (לפי הגודל של הקטן)לדוגמא , אם אני מחבר שני דיסקים קשיחים , אחד 20G והשני 80G , המחשב יזהה אותם בתור דיסק קשיח אחד של 40G
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אפשר לעשות RAID 0 עם שני דיסקים קשיחים בגדלים שונים פשוט המחשב יזהה את שניהם באותו גודל , (לפי הגודל של הקטן) לדוגמא , אם אני מחבר שני דיסקים קשיחים , אחד 20G והשני 80G , המחשב יזהה אותם בתור דיסק קשיח אחד של 40G ומה בדיוק השגת בכך?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים ומה בדיוק השגת בכך? זה לא כדאי , אבל אפשרי אגב הנה הציון שלי בתוכנה סנדרה 2005 [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר זןתאומרת שהמהירות שלהם מוכפלת??WOWאני דווקא חשבתי ההפך......ואיך אני יודע אם יש לי בקר RAID במחשב?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים זןתאומרת שהמהירות שלהם מוכפלת??WOWאני דווקא חשבתי ההפך......ואיך אני יודע אם יש לי בקר RAID במחשב?איזה דגם של לוח-אם יש לך ?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים כתוב בחתימה שלו עריכה: יש לך בקר RAID , יש לך אפשרות ליצור מערך רק דרך כונני ה- SATA.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.