עבור לתוכן

אולי ישמע טיפשי ,אבל אולי אפשר לעשות איכשהו אוברקלוק להארד דיסק?

Featured Replies

פורסם

טוב הכותרת אומרת למה אני מתכוון......אני מקבל עם הארדיסק שלי 1930 ןאני רוצה לעבור את ה2000 איכשהו (הכוונה בPCMARK2002)....תודה....ואני יודע שזה ישמע טיפשי אבל בכל זאת למען הסר ספק.... :xyxthumbs:

• תגובות 35
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא, אי אפשר.

פורסם

הדבר היחיד שאתה יכול לעשות במטרה לשפר את הביצועים הוא איחוי (Defrag) לאותו הארדיסק.

רצוי לאחות את הכונן אחת לאיזה ככה... לא בתדירות היסטרית. גם מאמץ פחות את ראשי הקריאה/כתיבה וגם משפר את הביצועים.

מצד שני, אתה תמיד יכול לנסות לתת לו אותה במתח של 24 וולט ולראות את הפלטה מסתובבת ב 15.5 אלף סל"ד במקום 7200, תוך כדי מתן מופע אור-קולי משובח ומרהיב.

פורסם

תשים את הדיסק הקשיח בתוך מארז אלומיניום ותחבר אליו מאווררים.

פורסם

מצד שני, אתה תמיד יכול לנסות לתת לו אותה במתח של 24 וולט ולראות את הפלטה מסתובבת ב 15.5 אלף סל"ד במקום 7200, תוך כדי מתן מופע אור-קולי משובח ומרהיב.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

זה אולי יאריך את חייו אבל לא ישפר ביצועים
פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה......

הדבר היחיד שאתה יכול לעשות במטרה לשפר את הביצועים הוא איחוי (Defrag) לאותו הארדיסק.

רצוי לאחות את הכונן אחת לאיזה ככה... לא בתדירות היסטרית. גם מאמץ פחות את ראשי הקריאה/כתיבה וגם משפר את הביצועים.

בקשר ל24 וולט.....איך אפשרי או שזה היה בצחוק....בקשר לאיחוי אני יעשה עכשיו עם המאחה של ווינדוס(אין לי כוח להוריד עכשיו פרפקט דיסק (אחרי פירמוט....))

בקשר לקירור זה לא מהווה בעיה בגלל שהארד דיסק עצמו תמיד על 29 מעלות ומטה.... :xyxthumbs:

פורסם

על תעשה את זה.

פורסם

עקרונית אפשר להעלות טיפה אתה המתח בשביל עוד קצת סל"ד, אבל הוא יהרס מהר מאוד.

פורסם

הכי טוב לעשות OC לכונן A !

פורסם

הרדיסק זה דבר רגיש מדי, על תתעסק איתו, עם אתה רוצה להרוס אותו, תעשה לו את ה OC.

פורסם

עקרונית אפשר להעלות טיפה אתה המתח בשביל עוד קצת סל"ד, אבל הוא יהרס מהר מאוד.

?? אני מניח שהבקר ישרף לפני שהסל"ד יעלה..

אם אתה רוצה דיסק יותר מהר, תקנה איזה RAPTOR של 10000 סל"ד

פורסם

לפעמים שאני בפורום הזה , בא לי להקים אגודה למניעת עינויים במחשבים

פורסם

מעולה!! :xyxthumbs::lol:

פורסם

לפעמים שאני בפורום הזה , בא לי להקים אגודה למניעת עינויים במחשבים

חחחחח, אתה לא יודע מה הייה לפני חצי שנה, אני עשיתי פרויקט ושברתי עם פטיש מחשב CELRON 700 שנשרף לי. :xyxthumbs:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים