פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר אין מה לדאוג שאתה מרכיב כי הוא לא מחובר לספק כוח או לחשמל בכלל חוץ מזה תזיהר מאוד !!! על החלקים ותעשה הכל עם שכל ותבדוק שהכל נמצא במקום לאחד שלא ראה אף פעם איך הורכב מחשב כדאי לנסות להרכיב מחשב שלם?
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים תשמע זה קצת בעיה הייתי ממליץ לך ללכת לטכנאי שיסכים ויסיביר לך על האכבת מחשב ושיראה לך
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר תשמע זה קצת בעיה הייתי ממליץ לך ללכת לטכנאי שיסכים ויסיביר לך על האכבת מחשב ושיראה לךאבל הטכנאי יקח כסף לא?:\
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים אוקיי אז ככה... רכשתי את כל חלקי המחשב כעת אני יושב עם עצמי ומתלבט קשות האם להרכיב אותו בעצמי או לתת לטכנאי להרכיב. אני מאוד רוצה להתנסות בענין "הרכבת המחשב" אך חושש מנזקים לדוגמא קצר בלוח,שריפת מעבד וכו'ולבסוף יתקיים בי הניב "יצא שכרו בהפסדו". אלו "אמצעי- זהירות" עליי לנקוט במהלך הרכבת הרכיבים? מה לגביי "החשמל סטטי"? תודה! אכן, עליך להזהר מחשמל סטטי. ועוד דבר, כש(אם)תרכיב את הלוח, שים לב שהוא על הברזלים הקטנים האלה, ושהוא לא נוגע בלוח (מברזל) שאחריו
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים אז מה הפתרון "לחשמל סטטי", כיצד עליי לפרוק אותו ע"י נגיעה במתכת?(שמעתי שיש כפפות,צמיד)הלוח אמור לשבת על הברזלונים הזהובים והרי הם גם ברזל,לא?האפשרות לקצר את הלוח היא רק בהפעלת המחשב,נכון?תודה!
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים בקשר לחשמל סטטי: תגע בברזל כלשהו שמחובר להארקה.להרחבה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=77982.0כן, הוא אמור לשבת על הברזלונים הזהובים, אבל אלו נכנסים לחורים שבלוח. (כל לוח זה דיי שונה (לפחות אצלי בלוח הישן) הכי טוב שתקרא את החוברת).
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים אני לא יודע מה איתכם , המחשב הראשון שהרכבתי, רק ראיתי לפניו סרטון של AMD של איך להרכיב את המעבד ואת הסינק עליו , ואת כל השאר הבנתי לבד(מה שצריך זה בסך הכל מעט מאוד הגיון, וכל השאר זה כבר שטויות) , כמובן שאבא שלי היה שם כדי לעזור לי ששום דבר לא יקרה(כמו למרוח משחה טרמית וכ'ו , זה הוא עשה), אבל בסופו של דבר המחשב עובד מצויין(ההרכבה לא הייתה משהו, אחר כך שכבר הבנתי יותר טוב תיקנתי את כל השטויות שעשיתי , אבל בכללי המחשב עבד ועבד מעולה...)
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים אני דווקא הייתי ממליץ להתחיל בקטן - על המחשב הישן שכבר יש לך. תפרק את ה CD, תרכיב בחזרה עם כל החיבורים ותראה שזה עובד.אח"כ הארד דיסק. אחר כך כרטיס PCI (לא משנה איזה). אחר כל סטיק זיכרון.כשאתה כבר די בטוח שאתה יודע איך כל דבר מתחבר, לאן הוא נכנס ועם איזה חיבורים וברגים אז תעבור למחשב שלם.לוח האם הוא החלק המסובך יחסית להתקנה וצריך לעקוב אחרי ההוראות בחוברת (ודווקא אותו יותר קשה לתרגל על מחשב ישן).
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים בלוח כעת אני מסתכל,יש את העיגולים שאליהם נכנסים הברזלונים הם כנראה מפלסטיק לא?קראתי את הכתבה,נראה לי שאני אגע גם במארז,הבנתי שהמחשב צריך להיות מחובר להארקה.תודה!
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר בקיצור,האם כדאי להרכיב מחשב לבד? שלם ללא שום טנכאי וללא שום ידע בנסיון? STINGER,לידך לפחות היה משהו שיודע איך להרכיב מחשב . לידי, אין אף אחד שיודע איך להרכיב מחשב . ומוריס,אם אתה רוצה תפתח מצידי דיון חדש אבל לא צריך להשתלט על הדיון שלי!
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים תראה להרכיב תא המעבד לא צריך לדעת הרבה רק תזיהר עם הפינים !! אם אחד מתעקם בעיקרון הלך (אלא אם תצליח להחזיר אותו )כל שאר באמת די שטויות אני מקווה פעם הבאה להרכיב לבד ואם תתקע איפשהו תמיד תוכל לשאול
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר תראה להרכיב תא המעבד לא צריך לדעת הרבה רק תזיהר עם הפינים !! אם אחד מתעקם בעיקרון הלך (אלא אם תצליח להחזיר אותו )כל שאר באמת די שטויות אני מקווה פעם הבאה להרכיב לבד ואם תתקע איפשהו תמיד תוכל לשאול ממש לא ניראה לי שטויות-ניראה לי ממש קשהבשביל להרכיב רק כרטיס T.V מה אני צריך?סתם לתקוע כרטיס T.V איפו שיש את הכרטיס המסך?
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים תראה אם אני יתקע אני יסתכל בחוברות הדרכה אני ישאל שאלות בין הדברים החשובים זה לדעת אנגלית בלי זה לפי דעתי זה כמו מחסום אם אתה עדין פוחד תקרא דברים כבר עכשיו תשאל שאלות הדרך הכי טובה להתמודד עם זה להתעסק עם זה אתה לא תדע בחיים אם לא תנסה ותלמד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.