עבור לתוכן

איך מרכיבים מחשב?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין מה לדאוג שאתה מרכיב כי הוא לא מחובר לספק כוח או לחשמל בכלל חוץ מזה תזיהר מאוד !!! על החלקים ותעשה הכל עם שכל ותבדוק שהכל נמצא במקום

לאחד שלא ראה אף פעם איך הורכב מחשב

כדאי לנסות להרכיב מחשב שלם?

• תגובות 48
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא ממש אני לא הייתי ממליץ לך

כדאי שתראה תשאל שאלות ותשכיל ואז תנסה תנסה

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר אנשים שמרכיבים מחשב....שלם

אז את מי אני ישאל?

פורסם

תשמע זה קצת בעיה הייתי ממליץ לך ללכת לטכנאי שיסכים ויסיביר לך על האכבת מחשב ושיראה לך

פורסם
  • מחבר

תשמע זה קצת בעיה הייתי ממליץ לך ללכת לטכנאי שיסכים ויסיביר לך על האכבת מחשב ושיראה לך

אבל הטכנאי יקח כסף לא?:\

פורסם

אוקיי אז ככה...

רכשתי את כל חלקי המחשב כעת אני יושב עם עצמי ומתלבט קשות האם להרכיב אותו בעצמי או לתת לטכנאי להרכיב. אני מאוד רוצה להתנסות בענין "הרכבת המחשב" אך חושש מנזקים לדוגמא קצר בלוח,שריפת מעבד וכו'ולבסוף יתקיים בי הניב "יצא שכרו בהפסדו".

אלו "אמצעי- זהירות" עליי לנקוט במהלך הרכבת הרכיבים?

מה לגביי "החשמל סטטי"?

תודה!

אכן, עליך להזהר מחשמל סטטי.

ועוד דבר, כש(אם)תרכיב את הלוח, שים לב שהוא על הברזלים הקטנים האלה, ושהוא לא נוגע בלוח (מברזל) שאחריו :)

פורסם

אז מה הפתרון "לחשמל סטטי", כיצד עליי לפרוק אותו ע"י נגיעה במתכת?(שמעתי שיש כפפות,צמיד)

הלוח אמור לשבת על הברזלונים הזהובים והרי הם גם ברזל,לא?

האפשרות לקצר את הלוח היא רק בהפעלת המחשב,נכון?

תודה!

פורסם

בקשר לחשמל סטטי: תגע בברזל כלשהו שמחובר להארקה.

להרחבה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=77982.0

כן, הוא אמור לשבת על הברזלונים הזהובים, אבל אלו נכנסים לחורים שבלוח. (כל לוח זה דיי שונה (לפחות אצלי בלוח הישן) הכי טוב שתקרא את החוברת).

פורסם

אני לא יודע מה איתכם , המחשב הראשון שהרכבתי, רק ראיתי לפניו סרטון של AMD של איך להרכיב את המעבד ואת הסינק עליו , ואת כל השאר הבנתי לבד(מה שצריך זה בסך הכל מעט מאוד הגיון, וכל השאר זה כבר שטויות) , כמובן שאבא שלי היה שם כדי לעזור לי ששום דבר לא יקרה(כמו למרוח משחה טרמית וכ'ו , זה הוא עשה), אבל בסופו של דבר המחשב עובד מצויין(ההרכבה לא הייתה משהו, אחר כך שכבר הבנתי יותר טוב תיקנתי את כל השטויות שעשיתי , אבל בכללי המחשב עבד ועבד מעולה...)

פורסם

אני דווקא הייתי ממליץ להתחיל בקטן - על המחשב הישן שכבר יש לך. תפרק את ה CD, תרכיב בחזרה עם כל החיבורים ותראה שזה עובד.

אח"כ הארד דיסק. אחר כך כרטיס PCI (לא משנה איזה). אחר כל סטיק זיכרון.

כשאתה כבר די בטוח שאתה יודע איך כל דבר מתחבר, לאן הוא נכנס ועם איזה חיבורים וברגים אז תעבור למחשב שלם.

לוח האם הוא החלק המסובך יחסית להתקנה וצריך לעקוב אחרי ההוראות בחוברת (ודווקא אותו יותר קשה לתרגל על מחשב ישן).

פורסם

בלוח כעת אני מסתכל,יש את העיגולים שאליהם נכנסים הברזלונים הם כנראה מפלסטיק לא?

קראתי את הכתבה,נראה לי שאני אגע גם במארז,הבנתי שהמחשב צריך להיות מחובר להארקה.

תודה!

פורסם
  • מחבר

בקיצור,האם כדאי להרכיב מחשב לבד? שלם ללא שום טנכאי וללא שום ידע בנסיון?

STINGER,לידך לפחות היה משהו שיודע איך להרכיב מחשב .

לידי, אין אף אחד שיודע איך להרכיב מחשב .

ומוריס,אם אתה רוצה תפתח מצידי דיון חדש אבל לא צריך להשתלט על הדיון שלי! :pissed::nono::bash::s07:

פורסם

תראה להרכיב תא המעבד לא צריך לדעת הרבה רק תזיהר עם הפינים !! אם אחד מתעקם בעיקרון הלך (אלא אם תצליח להחזיר אותו )

כל שאר באמת די שטויות אני מקווה פעם הבאה להרכיב לבד ואם תתקע איפשהו תמיד תוכל לשאול

פורסם
  • מחבר

תראה להרכיב תא המעבד לא צריך לדעת הרבה רק תזיהר עם הפינים !! אם אחד מתעקם בעיקרון הלך (אלא אם תצליח להחזיר אותו )

כל שאר באמת די שטויות אני מקווה פעם הבאה להרכיב לבד ואם תתקע איפשהו תמיד תוכל לשאול

ממש לא ניראה לי שטויות-ניראה לי ממש קשה

בשביל להרכיב רק כרטיס T.V מה אני צריך?

סתם לתקוע כרטיס T.V איפו שיש את הכרטיס המסך?

פורסם

תראה אם אני יתקע אני יסתכל בחוברות הדרכה אני ישאל שאלות

בין הדברים החשובים זה לדעת אנגלית בלי זה לפי דעתי זה כמו מחסום

אם אתה עדין פוחד תקרא דברים כבר עכשיו תשאל שאלות

הדרך הכי טובה להתמודד עם זה להתעסק עם זה אתה לא תדע בחיים אם לא תנסה ותלמד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים