פורסם 2005 באפריל 1920 שנים יש לי לוח אם של Intel Pentium 4E, 2815 MHz ומעבד של gIgabyte GA-8I848Pסתם רציתי לבדוק את הטמפטורה במחשב כי גיליתי שהמאוור של הספק הפסיק לעבודוהנה הטמפרטורה.. זה לפי התוכנה EVEREST רציתי לשואל אם הטמפ היא מה שבסוגריים?.. והאם הטמפרטורה הזאת נורמלית למרות שנראה לי ששל המעבד קצת גבוהה מדי.. (רשום בסטיקי 45 ...חח)ולמה יכול לגרום טמפרטורה גבוהה של מחשב? זה יכול לגרום לאיטיות של המחשב?בבקשה עזרו לי..בתודה רבה מראשhttp://d7.yousendit.com/E/0ANXWD8GTH2Y72QDOX76RIM7LA/HOT.GIF
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים הטמפרטורות מחוץ לסוגריים (שכתוב לידם C) נספרות בצלזיוס, בעוד הטמפרטורות שכתוב ליידם F נספרות בפרנהיית (לא רלוונטי לגבינו).
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים תתקין את התוכנה שמגיעה עם הלוח אם, כנראה האיזיטיון תתאים לך..הקריאה של אוורסט בלוחות גיגהבייט לפעמים לא נכונה.בכל מקרה שאני אבין, המעבד שלך מבוסס ליבת פרסקוט ועובד בתושבת 478 ?
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים מחבר vהטמפ של הלוח אם בסדר לא?הבעיה היא עם המעבד..?ואגב לא הבנתי מה אמרת לגבי המעבד...
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים הטמפ של הלוח אם בסדר גמורהטמפ של המעבד היא נורמלית למעבד זה (אם זה פרסקוט) אבל דורשת שיפורתריץ את התוכנה cpu-z (תוריד מכאן http://www.cpuid.org)ותבדוק איזה ליבה המעבד שלך (זה אמור להיות כתוב בטגית הראשונה במלבן ליד המילה code name )תבדוק ותגיד לנו אם זה פרסקוט או נורטוודבכל מקרה את הטמפ אתה צריך לקחת בערבון מוגבל מכיוון שיש לתוכנות ניטור שונות בעיה עם הסנסורים של הלוחות מחברת גיגהבייטלכן תבדוק עם התוכנה שבאה לך בדיסק של הלוח אם (easytune) אם אין תוריד מהאתר של החברה, ותעדכן כאן
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים המעבדים עם ליבת פרסקוט נוטים להגיע לטמפ כאלו ואף יותרעדיין לא אמרת אם בדקת טמפ' עם התוכנה של הלוח אם כדי לברר שזאת אכן הטמפ' הנכונהבכל מקרה עדיף שתשים משחה טרמית על המעבד, זה עולה 30 שקל ואמור להוריד 4-5 מעלות ובקשר למאוורר של הספק, אם יש עליו אחריות תתן לחנות שיחליפו, אם אין מומלץ שתקנה מאוורר ג'נרי 80 מ"מ (ניתן להשיג בכל חנות ב 15-20 שקל) או אם אתה מוכן להשקיע קצת יותר ב 50 אפשר לקנות כבר מאווררים 80 מ"מ איכותיים של חברות מוכרות, ופשוט להחליף את זה שמת בספק.
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים הטמפ של המעבד היא נורמלית למעבד זה (אם זה פרסקוט) אבל דורשת שיפורנורמלית זה בטח שלא, אני מניח שהוא בדק טמפ' במנוחה ולא במאמץ שאז .......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.