פורסם 2005 באפריל 1920 שנים אלקו זו חברת בת של אלקטרה.וטורנדו זה חרא של מזגן.אני ממליץ על אלקטרה 0.75 כ"ס יותר מזה זה מיותר וביזבוז של כסף.
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים שאלת שאתה קובע סתם?? הם לא רעים בכלל לפי מה שאני זוכר גם הנתונים שלהם מול המתחרים טובים
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים טורנדו באמת לא משהו. היה לחבר שלי והוא בקושי קירר את החדר (1 כ"ס לחדר קטנטן).לי יש ELCO HI-TECH כבר מספר שנים (1.5 כ"ס חדר דיי גדול) והוא מקרר את החדר בצורה מהירה ולא היו לי איתו שום תקלות.
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים יש לי גם אלקו אבל סתם הצעתי את טורנדו כי לפי מה שאני יודע הם יותר זוליםולמי שהתווכח אלקטרה היא חברת בת של אלקו ולא להיפיך
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים ולמי שהתווכח אלקטרה היא חברת בת של אלקו ולא להיפיך :kopfpatsch: :kopfpatsch:
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים אתה מערבב בין אלקו ל-אלקו הייטק.אני התכונתי לאלקו-היטק שהיא חברת ליצור מזגנים ולא ל-'קבוצת אלקו '
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים אנחנו כבר מזמן גלשנו מהנושאקבוצת אלקו זו חברת השקעות (לדוגמא כמו חברת כור)ולה יש חברות כמו:השקם, אלקטרה ישראל, אלקטרה צריכה ואלקו תעשיות. (אלקו תעשיות מיצרת שנאים לחברת החשמל בין היתר)אלקטרה ישראל מיצרת מזגנים ולה חברת בת בשם אלקו היטק
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים מחבר טוב, זה לא ממש משנה אם אלקטרה קנתה את אלקו או אם אלקו קנתה את אלקטרה. העובדה היחא שמדובר באותה חברה למעשה.אני יודע ש-Elco Hi-Tech Titanium הוא מזגן מעולה. השאלה היא האם הוא שווה את המחיר שלו, או ש-Electra Hawaii 14 מציג ביצועים דומים ומספקים.מה לגבי המחירים שהציעו לי בסנסור (3,100 למזגן של אלקטרה כולל התקנה ו-4,000 למזגן של של אלקו כולל התקנה)? אלה נחשבים למחירים זולים/סבירים/יקרים?
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים אני לא ממש הבנתי למה התכוונת. בכל אופן, ב-Sleep Mode התכוונתי שטמפרטורות גבוהות גורמות לי להיות מנומנם (זאת הייתה בדיחה). גם שלי היתה בדיחה שלפעמים החום לא נותן להרדם ואחרי כמה ימים ללא שינה מתחילות הזיות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.