פורסם 2005 באפריל 1820 שנים עשיתי עכשיו למחשב שלי פנטין 3 Oc הקיצר שיניתי אותי מ 5.5x133.3ל5.5x150הקיצר על המעב דהזה אין חיששן אז איך אני יכול לדעת שהכל בסדר?אוליי יש איזו תוכנה או משהו?
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים אין חיישן טמפ' ??? תבדוק בביוס.אז איך אני יכול לדעת שהכל בסדר?בודקים יציבות :1. קודם כל אם מערכת ההפעלה עולה זה כבר טוב .תפעיל תוכנת מאמץ Prime 95 ותראה שאין שגיאות ושהמחשב לא נתקע.
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר סבבהעשיתי אבל לא נראה לי שזה עושה משהוכי רואים רק שורה אחת שכתובה למטה וזהוזה אמור להיות ככה?ועד מתי צריך להשאיר תתכונהה הזו?ד"איש לי מאוור ויש לי איתו חיששןשככול שהטמפ גבוהה יותר אז הוא מסתובב מהר יותראז איפה לשים תחיישן קרוב למעבד נוגע במעבד או בין המעבד לקרור שלו או בכלל במקום אחר? ווככה לפי המהירות שהוא יסתובב אני ידע בערך על כמה הטמפ' שלו
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים אתה תצטרך להשיג חיישן חיצוני או משהוואתה בטוח שאין ללוח שלך סנסורים (חיישנים) ? כי אני מכיר לוחות של פנטיום 3 שיש להם...כעיקרון צריך להפעיל PRIME95 למשך 6 שעות ולבדוק טמפ ואם המחשב לא מתחמם יותר מדי וגם לא נתקע כתוצאה מריצה של התוכנה PRIME95אז ה OC בסדרוהחיישן של המאוורר זה סתם בשביל המהירות שלו, לא משנה איפה תשים אותו
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים סבבהעשיתי אבל לא נראה לי שזה עושה משהוכי רואים רק שורה אחת שכתובה למטה וזהוזה אמור להיות ככה?כן זה אמור להיות ככה.אם יש לך WinXP/2000 תפתח את מנהל המשימות ותראה שם שהמעבד שלך אכן מתאמץ.
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר אבל יש לי 98ותראו אני צריך לעשות את כל הבדיקות?כי יש שם מלאאאאאוזה יקח די הרבה שמןולא עניתם לי עדין איפה צריך לשים תחיישן?ומה עם שאר החומרה איך אני יכול לדעת שהכל איתה בסדר?(אין על אף אחד מהם חיישן חום)
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים הגירסא שיש באתר לא טובה תוריד מהאתר שלהם קצת חיפוש בגוגל יכול לעזור יש לי עצה בשבילך בפעם הבאה תשתמש בזה..:[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.