פורסם 2005 באפריל 1720 שנים שלום לכולם הלוח +מעבד שלי +זכרונות מופיעים בחתימה יש לי ספק של tagan 480-u22 אני רוצה לבצע אובר קלוק למערכת ל 2.0@2.5 זאת הפעם הראשונה שאני יעשה אובר קלוק ובאמת שאין לי מושג בזה אז תתחשבו בי בבקשה.. הבנתי שאפשר להעלות את המהירות של המעבד מבלי להעלות מתח למעבד(כמובן אם המעבד מסוגל) אז רציתי לבדוק איך המעבד שלי אם נפלתי על אחד טוב ואני רוצה לסדר את התיזמונים של הזכרונות (אם צריך) התזמונים שלהם כרגע : הטמ"פ הם: נראה לי שה aux זה המעבד... אם אני צריך להעלות עוד תמונות כדי לקבל עזרה תגידו לי ואני יעלה תודה לכל העוזרים..:] (תעזרו לי בבקשה להפיק את המקסימום מהמערכת החדשה.) **עריכה: אגב המעבד שבוע 49**
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר אני לא מאמין כי לפי הביוס הטמפ האלה שיכות למעבד הספק לא מופיע פה כי הוא לא מתחבר ללוח עם איזה כבל 3 פין של מאוורר
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר אז אתה רוצה להגיד לי שהמעבד שלי ב 25 מעלות?ואחרי זה שאני עושה ריסטארט ונכנס לביוס הוא קופץ ל 35?
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים אז אתה רוצה להגיד לי שהמעבד שלי ב 25 מעלות?ואחרי זה שאני עושה ריסטארט ונכנס לביוס הוא קופץ ל 35?בדר"כ הביוס קורא יותר טוב את הטמפ'..ולפי התמונה,הטמפ' של המעבד היא על 25 מעלות.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים זה לא הגיוני 25 מעלות...35 כבר יותר הגיוני.. אבל תנסה להוריד תוכנה יותר אמינה...ואז תוכל להמשיך באובר קלוק
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר בכל אופן חבר'ה זאת לא מטרת פתיחת התרד..:\רציתי שתעזרו לי בשיפור המחשב (כלומר אובר קלוק)למצב הכי טוב שאפשר(אני לא צריך להרים את המעבד שלי ליותר מ 2.5)
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים אם אתה רוצה לעשות אוברקלוק, למה אתה לא פשוט מתחיל לעשות אוברקלוק?ותשתמש בתוכנה של ASUS, היא מאוד תמציתית ונוחה
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר כן אבל לפי מה שהבנתי אפשר להעלות את מהירות המעבד מבלי לשנות מתחזה נכון?
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים תוריד את מהירות הזכרונות ל166ואת מכפלת הHT ל4ותתחיל לעלות את ה HT תעלה כל פעם בערך 10, תבדוק בWINDOWS יציבות וטמפ'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.