עבור לתוכן

קבלו איזה תוצאה קיבלתי בPCMARK 2002.......הישג מרשים ביותר!

Featured Replies

פורסם

קבלו איזה תוצאה קיבלתי בPCMARK 2002.......הישג מרשים ביותר!

לא ככה? :xyxthumbs:

87874148kf.jpg

פורסם
  • מחבר

ה2004 עושה לי שגיאה או משהו כזה.....אז כבר לא משנה גם ה2002 טוב....

ד"א אני חושב שעליתי על "תגלית"(אם אפשר לקרוא לזה ככה) של מעבד שעשיתי לו אובר גדול והוא לא מתחמם.........המעבד הוא אוברקלוקר מצויין ביותר.....

אני מחכה כבר לקנות את הזלמן ולהגיע ללפחות 3300 מגה הרץ ......... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תגידו התוצאה משתווה לAMD 3000+? אם לא אז לאיזה מעבד בערך מהסדרה של AMD?

טנקס....

פורסם

איך שלי :nixweiss:

dgf8bd.pngi

פורסם

COOL_BOY PP ,במה יש לך שם 4 מעלות?

הישג טוב. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בזכרונות ה4 מעלות.......

בונא אחים שלי המעבד שלי בבנצמרק משתווה לAMD 3000+......פפששששש..... אני הולך לקנות אחד כזה בקרוב במחשב החדש .......בכל זאת אני מתכוון לעשות לפנטיום 4 אובר יותר גדול.........משהו כמו 3500 מגה הרץ עם זלמן.....מה אתם אומרים אני יצליח?

WTF?

איך זכרונות 11000?

OMFG

יכול להיות בגלל ששלי לא על דאוול צאנל......

פורסם

אז תשים אותם בדואל \:

הלוח שלך תומך לא?

פורסם
  • מחבר

כן.......אבל אני לא רוצה עכשיו להתעסק בלוח עם הזכרונות למה יש לי מאווררים שמחוברים לדלת ככה שאני ממעיט כמה שפחות לפתוח את הדלת.....חח

בכל מקרה אני חושב שעם עוד טיפה אובר קלוק אני יעקוף אפילו את הAMD 3000+ ........אני אומר לכם טמון המעבד הזה משהו מיוחד........או שזה הליבה של הנורטווד או שלא יודע מה......עכשיו העליתי לבאס של 160 אבל והמחשב יציב אני חושב אני יעלה עוד קצת מתח......(בנתיים עד שההזמנה של הזלמן מזיג זג תבוא....)

פורסם

כן.......אבל אני לא רוצה עכשיו להתעסק בלוח עם הזכרונות למה יש לי מאווררים שמחוברים לדלת ככה שאני ממעיט כמה שפחות לפתוח את הדלת.....חח

בכל מקרה אני חושב שעם עוד טיפה אובר קלוק אני יעקוף אפילו את הAMD 3000+ ........אני אומר לכם טמון המעבד הזה משהו מיוחד........או שזה הליבה של הנורטווד או שלא יודע מה......עכשיו העליתי לבאס של 160 אבל והמחשב יציב אני חושב אני יעלה עוד קצת מתח......(בנתיים עד שההזמנה של הזלמן מזיג זג תבוא....)

ידידי, אתה עושה השוואה לא נכונה....

עם OC ... אתה מגיע לרמה של A64 3000 במהירות סטוק....

אל תשכח... גם הA64 יכול לעשות OC....

ז"א כשאתה תגיע לגבול היכולת שלך עם המעבד... (שכפי שנראה לי לא יהיה רחוק כי אתה בOC באמת יפה..) ... אז הA64 רק יתחיל OC , תחשוב לאן הוא יכול להגיע...

אבל בכל אופן, באמת OC מכובד. וליבת הנורטווד היא ליבה לא רעה בכלל לOC, עם הפרסקוטים יש בעיה לא עם הנורטווד...

פורסם
  • מחבר

לא אחי לא הבנת אותי אני מדבר על AMD 3000+ ללא אובר קלוק.........הAMD בטח יכול לעשות אובר קלוק והוא הרבה יותר טוב מהמעבד שלי אבל רק לצורך השוואה בבנמרק.....אין לי ספק שהAMD יותר טוב מהאינטל הזה.......אני אומר לכם אני ישבור איתו שיא באובר......רק שיגיע הזלמן.......מילה שלי אני יגיע ל3500 אם לא פחות.......אבל בכל זאת אובר קלוק מכובד והטמפרטורה של המעבד היא 29 עם קירור סטוק שתבינו......!!!

פורסם

לא אחי לא הבנת אותי אני מדבר על AMD 3000+ ללא אובר קלוק.........הAMD בטח יכול לעשות אובר קלוק והוא הרבה יותר טוב מהמעבד שלי אבל רק לצורך השוואה בבנמרק.....אין לי ספק שהAMD יותר טוב מהאינטל הזה.......אני אומר לכם אני ישבור איתו שיא באובר......רק שיגיע הזלמן.......מילה שלי אני יגיע ל3500 אם לא פחות.......אבל בכל זאת אובר קלוק מכובד והטמפרטורה של המעבד היא 29 עם קירור סטוק שתבינו......!!!

כמו שאמרתי ... המעבד לא רע בכלל...

אבל.... אתה בOC רציני.... אני מציע שתבדוק שהחיישן טמפ' לא מזייף בטעות.... , וגם לא בודקים טמפ' בIDLE ... תבדוק אותו בעומס (תפעיל PRIME95 לכמה שעות) , ואז תראה את הטמפ', ואם עדיין יראה לך על 29.... אז בטוח החיישן מזייף...

שלא יקרה מצב שהחיישן שלך מזייף והמעבד בעצם עובד עכשיו על 70 מעלות :) ואתה כולך מבסוט שהוא סוחב בזמן שהוא מתפחם לו לאט לאט... :)

פורסם

המעבד שלך על 30 מעלות? אתה בכלל לא צריך לחכות לזלמן, אתה כבר יכול להתחיל.

30 מעלות זה כלום, אתה עוד יכול לעשות הרבה בלי עוד קירור.

פורסם
pcmark2002a0qj.jpg
פורסם

תגידו מה יותר טוב מבחינת ביצועים:

יש לי זיכרונות של היניקס הפועלים בתיזמונים של 8 3 3 3

באס של 200 בתיזמונים 6 3 3 2

או

באס של 250 בתיזמונים 8 4 4 3

????

מי יותר עדיף?

P4 2.4C

2X256MB DDR היניקס DDR400

ASUS P4P800

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים