פורסם 2005 באפריל 1720 שנים תראה, אני לא מאמין שהמעבד באמת הלךNorthwood יכול לקחת עד 1.65v בלי בעיה, וגם לא הייתה בעית טמפ'לדעתי פשוט הBIOS עושה את הבעיותנסה להוציא את הבטריה שלו ולנתק את המחשב מהחשמל לכמה דקות
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר אני גם מקווה שזה לא המעבד, מצדי שזה יהיה הזיכרונות \ לוח \ כרטיס מסך על כולם יש לי אחריותבכל מקרה, כיביתי את המחשב והוצאתי תקבל שלו מהחשמל, להוציא גם תבטריה או שלא צריך?
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים הבטריה שומרת על המידע כשהמחשב מנותק מהחשמל...(בעקרון לוחות מודרניים יודעים להסתמך על המתח standby של הספק בשביל לשמור על המידע בזמן חיבור לחשמל, בשביל להאריך את חיי הבטריה)
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר טוב ניתקתי את הספק הוצאתי את הבטריה ושמתי את הג'מפר על מצב ש איפוס ביוסנקווה שמחר זה יעבוד :-[
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר אוקי, המעבד עובד כמו שור שראה פרה (שמתי אותו במחשב השני) אז יש לנו 3 גורמים לבודד, זיכרונות, לוח, ספק. את הזיכרונות אין לי איפה לבדוק כי המחשב הזה תומך ב SDRAM אז אני אנסה להפעיל את המעבד השני במחשב שלי ואחרי זה להחליף ספק. אני אשמח לעצות או כל מני דברים :-*
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מתח לזכרונות השארת על סטוק כמובן (לפני הבעיה)?אתה תצטרך למצוא מישהו שיש לו DDR ואתה יכול לבדוק אצלו
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר לא חשוב, באורך פלא המחשב שלי עובד ועכשיו השני נדפק בכל מקרה, ניסיתי להגיע ל 2.7 אבל זה לא יציב בוינדוס :-[ (כמובן בלי להעלות מתח)
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר חח כן, זה ה 2.0. הייתי מעלה מתח בכיף אבל ראית מה קרא : בכל מקרה אני אנסה למשוך ל 2.65~ ועד שאני אשיג קירור יותר טוב וספק נורמאלי אני אשאר ככה. בקשר לבעיה במחשב השני אני עוד כמה דקות שולח הודעה בתמיכה טכנית. בקצרה, כשאני מעלה תמחשב אז יש מסך כחול וזה כותב unmotebl_boot_drive (בערך) יש דרך לפתור את זה מבלי לפרמט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.