פורסם 2005 באפריל 1720 שנים עשיתי אובר קלוק לכרטיס הזה (יש לו יכולות אוברקלוק חבל"ז) והטמפרטורה במאמץ 80 מעלות - זה סביר ??? או שכדאי להוסיף אמצעי קירור כי אני קצת לחוץ בכסף ולא מתאים לי להוציא עוד על המחשב דרך אגב הכרטיס בחיבור AGP אם זה משנה משהו עוד שאלה המעבד מגיע ל 55 -60 מעלות במאמץ (גם כן אוברקלוקינג) סביר או להוסיף קירור (מעבד של פנטיום 4.2 )?????
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים תוסיף לו קירור......זה טמפרטורה שהכרטיס יכול לעבוד בא אבל זה לא הכי מומלץ תוסיף קירור...
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים תוסיף לו קירור......זה טמפרטורה שהכרטיס יכול לעבוד בא אבל זה לא הכי מומלץ תוסיף קירור...יכול לעבוד?! ישווק חיים עוד כמה ימים! מהר קירור !
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר טוב אחרי שהלחצתם אותי על מה אתם ממליצים (זול זול זול) ומה עם המעבד ??יש לי כמה היטסינקים מאלומיניום שאפשר לזרוק שם, יספיק לדעתם ?? (אני אקנה דבק טרמי-על איזה דבק אתם ממליצים וכמה הוא עולה ?)לאיזה טמפרטורה אני רוצה להגיע ?? 70 מעלות לכרטיס מסך?
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים אני לא יודע בידיוק איזה קירור מתאים לכרטיס שלך , כבר מישהו יכנס ויגיד לך , אבל בקשר למעבד , פשוט תוציא את הקירור שיש לך עכשיו ותמרח בחזרה משחה טרמית מחדש ותנקה אותו מאבק וכ'ו , וחוץ מזה , כאשר הלוח שלך מצביע על 60מעלות , הוא בעצם על 50מעלות(המעבד...) מה שאומר שהמעבד שלך 45מעלות במנוחה ו50 במאמץ(עשו סקירה על זה וראו שהלוחות של אסוס מורידים 10מעלות , והלוחות של אביט מעלים 10מעלות)
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים עם הכרטיס אתה צריך להגיע לסביבת 50 יותר זה כבר קריטי, בקשר ללוחות גיגהבייט אומרים משהו?
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר כן קראתי את הכתבה על אביט וזה באמת מתאים ללוח שלי,טוב אני אנסה למצוא משחה כזאת בסביבה שלי (ב"ש) חבל להזמין ולשלם משלוח שעולה כמו המשחה
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר אחי לפני האוברקלוק לא היה 50 מעלות :nixweiss: אז איך אני אמור בתור לקוח שקנה מוצר חדש להגיע ל 50 מעלות ( לפני אוברקלוק=אחרי פתיחת 4 צינורות עיבוד נוספים)
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים נו הנה לך! אתה חושב זה לא גורם להתחממות? אתה חייב לרדת הכי שאפשר זה ממש מסוכן, קח AS 5
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים AS5= ARCTIC SILVER 5 = משחה טרמיתאבל MX1 עדיף לפי דעתי..בקשר לכרטיס מסך תנסה לעשות כמו פאן קארד כזה יש מדריך באתר...עריכה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.msg615747#msg615747
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר סבבה אני אנסה - אין לי בעיה לארגן מאוורר (יש לי מחשב ישן ואני אפרק משם ) וחיבור לא משנה עם איזה מאוורר אני מחבר אותו במקביל נכון ??? (לחתוך חוטים ולהלחים במקביל נכון) דרך אגב אפשר לקחת היט סינק של מעבד ולחתוך אותו כך שיתאים לזכרונות ? או שלא מומלץ?
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים סבבה אני אנסה - אין לי בעיה לארגן מאוורר (יש לי מחשב ישן ואני אפרק משם ) וחיבור לא משנה עם איזה מאוורר אני מחבר אותו במקביל נכון ??? (לחתוך חוטים ולהלחים במקביל נכון) דרך אגב אפשר לקחת היט סינק של מעבד ולחתוך אותו כך שיתאים לזכרונות ? או שלא מומלץ?אתה לוקח את המאוורר וחושף את החוטים ואת החוט האדום אתה מחבר לצהוב במולקס ואת השחור אתה מחבר לשחור שליד הצהוב. (במידה ואתה רוצה 12V).אחרי זה כדי שהחוטים לא ישתחררו מהמולקס אני הדבקתי אותם עם סלוטייפ.לגבי ההיטסינק, אני לא יודע כי לא ניסיתי, תחכה לתגובה של מישהו שניסה או שיודע איך עושים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.