עבור לתוכן

טמפרטורה של GEFORCE 6200 אחרי אוברקלוק 80 מעלות זה סביר

Featured Replies

פורסם

עשיתי אובר קלוק לכרטיס הזה (יש לו יכולות אוברקלוק חבל"ז) והטמפרטורה במאמץ 80 מעלות - זה סביר ??? או שכדאי להוסיף אמצעי קירור כי אני קצת לחוץ בכסף ולא מתאים לי להוציא עוד על המחשב

דרך אגב הכרטיס בחיבור AGP אם זה משנה משהו

עוד שאלה המעבד מגיע ל 55 -60 מעלות במאמץ (גם כן אוברקלוקינג) סביר או להוסיף קירור (מעבד של פנטיום 4.2 )?????

פורסם

תוסיף לו קירור......

זה טמפרטורה שהכרטיס יכול לעבוד בא אבל זה לא הכי מומלץ תוסיף קירור...

פורסם

תוסיף לו קירור......

זה טמפרטורה שהכרטיס יכול לעבוד בא אבל זה לא הכי מומלץ תוסיף קירור...

יכול לעבוד?! ישווק חיים עוד כמה ימים! מהר קירור !

פורסם
  • מחבר

טוב אחרי שהלחצתם אותי על מה אתם ממליצים (זול זול זול)

ומה עם המעבד ??

יש לי כמה היטסינקים מאלומיניום שאפשר לזרוק שם, יספיק לדעתם ?? (אני אקנה דבק טרמי-על איזה דבק אתם ממליצים וכמה הוא עולה ?)

לאיזה טמפרטורה אני רוצה להגיע ?? 70 מעלות לכרטיס מסך?

פורסם

אני לא יודע בידיוק איזה קירור מתאים לכרטיס שלך , כבר מישהו יכנס ויגיד לך , אבל בקשר למעבד , פשוט תוציא את הקירור שיש לך עכשיו ותמרח בחזרה משחה טרמית מחדש ותנקה אותו מאבק וכ'ו , וחוץ מזה , כאשר הלוח שלך מצביע על 60מעלות , הוא בעצם על 50מעלות(המעבד...) מה שאומר שהמעבד שלך 45מעלות במנוחה ו50 במאמץ(עשו סקירה על זה וראו שהלוחות של אסוס מורידים 10מעלות , והלוחות של אביט מעלים 10מעלות)

פורסם

עם הכרטיס אתה צריך להגיע לסביבת 50 יותר זה כבר קריטי, בקשר ללוחות גיגהבייט אומרים משהו?

פורסם
  • מחבר

כן קראתי את הכתבה על אביט וזה באמת מתאים ללוח שלי,טוב אני אנסה למצוא משחה כזאת בסביבה שלי (ב"ש) חבל להזמין ולשלם משלוח שעולה כמו המשחה

פורסם
  • מחבר

אחי לפני האוברקלוק לא היה 50 מעלות :nixweiss: :nixweiss:

אז איך אני אמור בתור לקוח שקנה מוצר חדש להגיע ל 50 מעלות ( לפני אוברקלוק=אחרי פתיחת 4 צינורות עיבוד נוספים)

פורסם

נו הנה לך! אתה חושב זה לא גורם להתחממות? אתה חייב לרדת הכי שאפשר זה ממש מסוכן, קח AS 5

פורסם
  • מחבר

סלח לי על הבורות אבל מה זה AS 5 .???

וכמה זה עולה ?

פורסם
  • מחבר

סבבה אני אנסה - אין לי בעיה לארגן מאוורר (יש לי מחשב ישן ואני אפרק משם ) וחיבור לא משנה עם איזה מאוורר אני מחבר אותו במקביל נכון ??? (לחתוך חוטים ולהלחים במקביל נכון)

דרך אגב אפשר לקחת היט סינק של מעבד ולחתוך אותו כך שיתאים לזכרונות ? או שלא מומלץ?

פורסם

סבבה אני אנסה - אין לי בעיה לארגן מאוורר (יש לי מחשב ישן ואני אפרק משם ) וחיבור לא משנה עם איזה מאוורר אני מחבר אותו במקביל נכון ??? (לחתוך חוטים ולהלחים במקביל נכון)

דרך אגב אפשר לקחת היט סינק של מעבד ולחתוך אותו כך שיתאים לזכרונות ? או שלא מומלץ?

אתה לוקח את המאוורר וחושף את החוטים ואת החוט האדום אתה מחבר לצהוב במולקס ואת השחור אתה מחבר לשחור שליד הצהוב. (במידה ואתה רוצה 12V).

אחרי זה כדי שהחוטים לא ישתחררו מהמולקס אני הדבקתי אותם עם סלוטייפ.

לגבי ההיטסינק, אני לא יודע כי לא ניסיתי, תחכה לתגובה של מישהו שניסה או שיודע איך עושים.

פורסם
  • מחבר

טוב אני אעשה ככה ונראה מה יצא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים