פורסם 2005 באפריל 1620 שנים חברה נגיד שקניתי דבק טרמי ועכשיו אני מעוניין להדביק דברים כמו צלעות קירור וכאלה לזיכרונות וכואני יכול להשתמש רק בדבק לא צריך משחה טרמית או משהו?כאילו הדבק מדביק אתה זה והמשחה מה עושה ?<כותרת נערכה - לא ברור יותר?>
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים משחה טרמית מוליכה חום בצורה טובה, אבל צריך קליפסים או כל תפיסה אחרת בשביל שגוף הקירור ישב צמוד לגוף שפולט את החוםהדבק הטרמי גם מוליך חום, וגם מדביק את שני הגופים יחד.כמובן שמומלץ להשתמש בדבק טרמי רק על סינקים קטנים ולא כבדים מידי.
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר מה זה סינקים ?ואני מעוניין להדביק צלעות על זכרונות של כרטיס מסך זה בסדר או על הזכרונות הרגילים של המחשב?
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מה זה סינקים ?ואני מעוניין להדביק צלעות על זכרונות של כרטיס מסך זה בסדר או על הזכרונות הרגילים של המחשב?סינקים = גופי קירורלדעתי קירור לזכרונות של הכרטיס מסך יהיה יותר יעיל מאשר על זכרונות RAM של המחשב. (בגלל שזכרונות של כרטיס מסך מתחממים יותר מאשר זכרונות RAM של מחשב)
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים אני מתיע אם יש תקציב קח סיילנסר, שמקרר את הזכרונות כי לא תוכל להסיר במקרה ותרצה, זה מה שאני מתלבט... גם לגבי עצמי
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים סיילנסר לא מקרר את הזכרונותיש סיילנסרים אשר בנויים כך שכאשר מתקינים אותם, מתלבשים סינקים כל הזכרונות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.