עבור לתוכן

יצא FIREFOX 1.0.3 שמכיל עדכוני אבטחה חדשים.

Featured Replies

פורסם

תראו FF דפדפן מצויין אני משתמש בו עוד מימי ה FireBird שגם היה דפדפן מצויין

אבל תראו כמובן שככל המוצא יותר מפורסם יהיה יותר פריצות אין מה לעשות תמיד ימצאו משהו ועכשיו אנחנו רואים את זה שזה מתחיל בFF אבל לפחות הפריצות בין IE לFF ממש אין על מה לדבר בכלל

אותו דבר יהיה כל הUNIX בקרוב יהיה הרבה פריצות (אבל מי אמר שהם יהיו מסוכנות?)

והיתרון של OPENSOURCED כל אחד יכול לקחת את הקוד שממנו בנו את תהוכנה ולעשות תוכנה הרבה יותר טובה!!!!

ורואים את זה בהפצות של לינוקס

• תגובות 47
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה צוחק נכון??

תגיד לי מזה החתימה הזאת?

תופסת חצי עמוד.

תוריד אותה דחוף

פורסם

LOL

זה פשוט ענק אני יערוך את זה בפוטושופ

פורסם

ב 1.0.2 זה עבד וב 1.0.3 זה לא ?

גם ב1.0.2 זה פתאום לא עבד....

פורסם
  • מחבר

הממ.. תנסה להסיר ולראות אם יש גרסא עדכנית יותר...

פורסם

אני לא עומד בקצב

פורסם
  • מחבר

תהיה לי בריא... לא יצא 1.0.4 ולא יצא בטיח... פשוט בגלל שיצא 1.0.3 אז מעכשיו כל תוספת/פיתוח/שיפור אבטחה נעשה על גרסאת 1.0.4 (זהו שם קוד פנימי בינתיים), שאם תצא, זה יהיה מתי שהוא בעתיד (או בקיצור, זה רק למתפחים של התוכנה ולא למתשמש הרגיל)..

פורסם

גם ב1.0.2 זה פתאום לא עבד....

אתה בטוח שבאפשרויות בחרת את הנגן הנכון?.. אולי בגלל זה זה מראה לך idle..

ו-IceBreak, אני משתמש בתוסף שלך.. והוא פשוט מקל בטירוף על כל הניווט.. אני כל הזמן אומר לעצמי שאני אעשה את זה גם לפורמים אחרים.. אבל אני פשוט עצלן :)

תודה!

פורסם

תוריד ותראה

זה שלא כתוב באתר זה לא אומר

אצלי בהתרנה היה כתוב 1.0.4 חוץ מזה תמונה להמכשה

ff1nu.jpg

פורסם
  • מחבר

כנראה שיש לך בעיות בהבנת הנקרא, אני יחזור לאט. זוהי גרסא פנימית של מפתחים שלא נועדה לצריכה המונית של הציבור. 1.0.3 יצא לציבור הרחב, ולכן כל התיקונים שיוצאים מהרגע ש 1.0.3 בשוק, צריכים שם קוד חדש, נחש מה השם הזה...

כש 1.0.4 יצא רשמית, הוא יהיה פה:

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/

ולא פה:

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/

(כאשר NIGHTLY זה גרסאות פיתוח, יש NIGHTLY ל 1.0 שזה בעיקר תיקוני אבטחה ויש NIGHTLY ל 1.1 שזה גרסא חדש של הדפדפן עם מנוע משוכלל יותר).

פורסם

כמו שIceBreak אמר ואני יחזור ההבדל בין IE לFF זה מודל הפיתוח (קוד פתוח מול תוכנה קניינית)

לדוגמא נגיד והאקר מצא פירצה בתוכנה מסוימת(מה שנקרא האקר לבן) אז הוא מדווח עליה,עכשיו אם הוא מדווח את זה לקרן מוזילה דרך דיווח באג זה יתוקן לפי מידת הסכנה.

עכשיו אותו מקרה יגיע למיקרוסופט: לא רק שהם לא יתקנו(כי הם בטח כבר נתקלו בזה)אלא או שיתבעו אותו(כמו שעשתה חברה עשתה) או במקרה הטוב היא תסתום לו את הפה.

עכשיו לכל אלא שמודאגים שמוצאים פרצות אבטחה אתם צריכים להיות שמחים שמצוא את זה אנשים מהקרן או CONTRIBURS)אין לי שם לזה טוב בעברית-"תורמים"?).

לעומת זאת שמתגלים באגים ופרצות האבטחה על ידי מי שזה לא יהיה אין לכם מה לעשות רק לחכות לתיקון של מיקרוסופט.

פורסם
  • מחבר

דרך אגב, אם אתם מתכנתים שמבינים עניין ב FIREFOX, אשמח אם תנסו לפתור את בעיית תפריט הדפדוף המהיר שעשיתי בתוסף שלי (כרגע הוא מופיע בשפה האנגלית בלבד, בעברית מקבלים (רק בתפריט) גיבריש משום מה...).

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=114559.msg955645#msg955645

פורסם

לא משנה בכל זאת יש לי 1.0.4 :hat:

פורסם

אתה בטוח שבאפשרויות בחרת את הנגן הנכון?.. אולי בגלל זה זה מראה לך idle..

ו-IceBreak, אני משתמש בתוסף שלך.. והוא פשוט מקל בטירוף על כל הניווט.. אני כל הזמן אומר לעצמי שאני אעשה את זה גם לפורמים אחרים.. אבל אני פשוט עצלן :)

תודה!

Windows Media Player

עד לפני כמה זמן זה עבד...פתאום האיידל הזה הופיע..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים