עבור לתוכן

יצא FIREFOX 1.0.3 שמכיל עדכוני אבטחה חדשים.

Featured Replies

פורסם

זה מחליף את 1.0.2 או שאני צריך למחוק אותו??

• תגובות 47
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה הכוונה ? תתקין אותו פשוט על ה 1.0.2 ..

פורסם

עדיף לעשות uninstall לגירסא הקודמת כדי שלא ישראו ערכי רגיסטרי מיותרים שאחר כך אפשר להוריד אותם רק בצורה ידנית

ראה תמונה:

firef5ej.jpg

פורסם

אוקי מותקן

פורסם
  • מחבר

אני בד"כ פשוט לוקח את ה ZIP האחרון מהאתר ופותח אותו למגירת התקנה של FIREFOX, ככה אין את הבעיות האלו.

פורסם

או פשוט לעשות UNINSTALL (זה לא באמת מוחק שום דבר) ואז לעשות INSTALL והכל יהיה בסדר

פורסם

^^^

זה מוחק את כל התוכנה אבל לא מוחק את הפרופיל שלך (בוקמרקס, סקינים, תוספות)

פורסם
  • מחבר

תגידו, מישהו מהמשתמשי FIREFOX פה ניסה את התוסף שלי לאתר ?

פורסם

לינק?

פורסם

אני, זה נחמד, קל לאיתור מהיר דל הודעות חדשות ישנות

פורסם
  • מחבר

לינק?

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=114559.0

ביקשתי מאחראי האתר שישמו את זה בסקיטי, כי זה ממש עוזר לניווט בפורום (וכדי שאנשים חדשים יראו את זה), אבל לא זכיתי להתייחסות...

פורסם

חבל שFF תופס תאוצה.

בעתיד הוא יהיה כמו IE מלא בבעיות אבטחה (יותר משתמשים יותר סכנות)

ואז יבוא דפדפן חדש ולא מוכר ושוב יהיה אותו סיפור.

מי שחושב שIE אוFF בנוי בצורה כל כך שונה ובIE יש מלא חורים וFF כמעט מושלם חי באשליה שני הדפדפנים פגיעים בדיוק באותה מידה (אולי במקומות שונים) ההבדל היחיד הוא שIE נמצא בשימוש אצל כמות גדלוה יותר של אנשים (זה עדיין 90 אחוז לEI) ולכן אם מישהו רוצה לנצל בעיות אבטחה 90 אחוז שהוא יחפש אותם בIE.

(ומובן תוסיפו לזה את השנאה שיש לאנשים לביל גיטס).

פורסם
  • מחבר

חבל שFF תופס תאוצה.

בעתיד הוא יהיה כמו IE מלא בבעיות אבטחה (יותר משתמשים יותר סכנות)

ואז יבוא דפדפן חדש ולא מוכר ושוב יהיה אותו סיפור.

מי שחושב שIE אוFF בנוי בצורה כל כך שונה ובIE יש מלא חורים וFF כמעט מושלם חי באשליה שני הדפדפנים פגיעים בדיוק באותה מידה (אולי במקומות שונים) ההבדל היחיד הוא שIE נמצא בשימוש אצל כמות גדלוה יותר של אנשים (זה עדיין 90 אחוז לEI) ולכן אם מישהו רוצה לנצל בעיות אבטחה 90 אחוז שהוא יחפש אותם בIE.

(ומובן תוסיפו לזה את השנאה שיש לאנשים לביל גיטס).

כמה שטויות בתגובה אחת...

אף פעם אין כזה דבר כמו תחרות גרועה.. שהרי אם אין תחרות, אין חדשנות (וכולנו מכירים את זה שבלי FF לא היה יוצא IE7 כזה מהר)...

אני אפילו לא מדבר על כמה אפשרויות יש יותר ל FF מאשר IE (והתוסף שכתבתי הוא דוגמא אחת)..

ברור ש FF בנוי בצורה שונה, לקוד של FF יש הרבה יותר מפתחים, הרבה יותר בודקים, וקהילה של מפתחים הרבה יותר ענקית משל IE... כשיש תקלה אז ב FF מתייחסים לזה ברצינות ולא מתעלמים... וגם בגלל שהקהילה גדולה כלכך, יש שיתוף פעולה יותר טוב, ובדיקה מקיפה יותר של הקוד...

ההבדל בין IE לבין FF זה כמו בין LINUX ל WINDOWS (או OPENSOURCE ל IP)...

ככה שתחרות זה תמיד טוב, במיוחד כשזה בין שני מודלים פיתוח..

אני יתן דוגמא, השתמשתי ב FF 0.7, היתה לי שם בעיה, הסתכלתי בקוד, שינתי מה שרציתי, והופ, עבד לי כמו שרציתי... ב IE, יש לי בעיה, אני יכול אולי לכתוב מייל למירוסופט, והסיכוי שהם יסדר/יענו לי הוא אפסי...

פורסם

על איזה קוד אתה מדבר?

פורסם
  • מחבר

על איזה קוד אתה מדבר?

הקוד של FIREFOX ? כפי שאתה יודע הוא OPENSOURCE, אתה יכול להוריד, לשנות, לקמפל, לעשות מה שאתה רוצה...

ספציפית, כל הממשק של FIREFOX כתוב ב JAVASCRIPT ונמצא בקובץ JAR (שזה קובץ ZIP) במגירת ההתקנה, ככה שבשביל לשנות דברים בממשק/התנהגות של הדפדפן, אפשר פשוט להסתכל בקובץ הזה ויש שם הכל (לא צריך לקמפל ולא כלום, פשוט לשנות וזה מתעדכן)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים