פורסם 2005 באפריל 1620 שנים נראה כאילו אני צריל להחליף את ה HEATSINK יש לי מעבד XP ATHLON 2600 THOROUGHBERלוח אם Gigabyte GA-7VM400M שאלתי הראשונה האם זה SOCKET 462 או SOCKET Aאו שמה זה אותו דבר שאלה שניה האם אמצעי קרור שמצ"ב מתאים?http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=35-151-111&depa=1ואחרון חביב קראתי את השרשור בנושא קרור ומאחר ואנני ידען גדול אשמח אם מיהו ימליץ לי בנושא(הטמפרטורה נמדדה גם בביוס וגם בתוכנת CPUCOOL ?)תודה
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים 462 וA זה אותה תושבתהטמפרטורות לא ממש טובות אבל גם כאלה מסוכנות, מה הטמפרטורה המקסימלית שהגעת אליה במאמץ ?והקירור שהצגת ממש בסיסי.....
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר מגיע ל 70 מעלות ואז ה CPUCOOL מכבה את המחשב .זאת הטמפרטורה שקבעתי לתוכנההבן שלי משחק בשבתות כאשר מגיע הביתה ויוצא מדעתו.חוץ מזה יש 2 מאווררים בחלק האחוריתודה לך על עזרתך
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים 462 וA זה אותה תושבתהטמפרטורות לא ממש טובות אבל גם כאלה מסוכנות, מה הטמפרטורה המקסימלית שהגעת אליה במאמץ ?והקירור שהצגת ממש בסיסי.....גם בסיסילא הייתי קורא לו.....קירור ממש גרוע(מנסיון)......תלך על זלמן ,טרמלטק ארקטיק קולינג.......
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר Cool_Boy-PP תודה רבה לך על עזרתךהאם אתה יכול להפנות אותי לדגם מסויים?האם הקרור שציינתי בליק יכול לפתור את הבעיהתודה
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים יכול להיות שזאת בעיה בביוס... עדכון ביוס יכול לפתור את הבעיהחוץ מזה gigashit בדרך כלל מראים טמפרטורות יותר גבוהות קצתמניסיון
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים חריגה בהרבה יכולה לקרות עקב בעיה בביוס זה קרה לי בגיגהשיט ובnsi החדש... תעדכן תביוס ואז תבדוק , זה יכול ליפול ב 20 מעלות בקלות
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים תבדור טמפרטורה...עם התוכנה שבאה עם הלוח אם...או שתוריד את התוכנה באתר של החברה של הלוח....יכול להיות שהתוכנה מזייפת טמפרטורה....ותעשה עידכון ביוס...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.