פורסם 2005 באפריל 1520 שנים אחים שלי אני צריך עזרה יש לי כרטיס מסך ** והמאוורר שלו מרעיש בצורה בינונית כזאת. ויש לי כמה הצעות שאני רוצה לקנות . Zalman Vga Cooler VF700-Cu Vantec SPECTRUM FAN CARD ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80C-HP מה אתם אומרים? כל שלושת הנ"ל זה אחלה של קירורים שאני לא כל כך בטוח מה הכי טוב? ומה הכי מקרר? אז מה אתם חושבים? מה כדאי ?..........
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים ה vantec לא נועד לקרר כרטיסי מסך אלה מדובר ב 2 מאווררים שמולבשים במקום של ה pci. הזלמן עם ה ה heatpipe יתן ביצועים פושרים אבל שקט להחריד, וה vf מקרר אחלה את הכרטיס וגם לא רועש. אם זו הייתי צריך לבחור מהאפשרויות שציינת אז ה vf700 הוא הבחירה הטובה ביותר. נ.ב - הייתי מנסה לבדוק את פיתרונות הקירור של arctic cooling יש להם אחלה מוצרים.
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים נ.ב - הייתי מנסה לבדוק את פיתרונות הקירור של arctic cooling יש להם אחלה מוצרים. מומלץ רק תבדוק תאימות לכ. מסך יש הרבה דגמים
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מחבר ה vantec לא נועד לקרר כרטיסי מסך אלה מדובר ב 2 מאווררים שמולבשים במקום של ה pci. הזלמן עם ה ה heatpipe יתן ביצועים פושרים אבל שקט להחריד, וה vf מקרר אחלה את הכרטיס וגם לא רועש. אם זו הייתי צריך לבחור מהאפשרויות שציינת אז ה vf700 הוא הבחירה הטובה ביותר. נ.ב - הייתי מנסה לבדוק את פיתרונות הקירור של arctic cooling יש להם אחלה מוצרים. נכנסתי לאתר שלהם אבל זה לא ממש מרגש אותי, המוצרים שלהם טובים אבל עדיף לי משהו אחר כמו - Zalman Vga Cooler VF700-Cu , Vantec SPECTRUM FAN CARD , ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80C-HP בקיצר מה שהראתי בנושא**
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מחבר סתם צוחקים איתך ברור שזה לא מרגש אותי, בקיצר עזוב שטויות.יש עוד קירורים לכרטיסי מסך שלא הזכרתי כיאלו יש עוד חידושים טובים בתחום?? (BreezeNET)
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מי שלא יודע על מה מדובר לא יגיב ואי אפשר לדעת לפי תמונות מה ביצועי הקירור של המוצר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.