פורסם 2005 באפריל 1420 שנים אז ככה -קניתי תמארז הזה חבר שלי חיבר לי את הכל והכל עובד יפה ויש לי שאלה על הצג שמראה את הטמפרטורה אצלי הוא מוצג כ Faherenheit איך אני עושה שהוא יוציג ב Celsius? ועוד דבר יש לי חוט שיש לזה שהוא ה- "חיישן" איפה צריך למקם אותו ? תודה מראש
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים טוב בתור אחד שיש לו את המארז הזה, אני יכול להגיד לך ששברתי את הראש לא מעט על איך משנים את הצג טמפ' מפרנהיט לצלסיוס. ומה שעוד יותר מוזר זה שבסקירות שראיתי ברשת הצג הצגיד את הטמפ' במעלות צלסיוס מוזר לגמרי ! לגבי החיישן תמקם אותו איפה שבא לך, זאת דיודה שהחיישן קורא ממנה את הטמפ' ראיתי אתר שעשו עם זה רעיון נחמד, ועשו חור בסינק של גוף הקירור ודחפו את הדיודה בפנים וככה זה נותן קריאת טמפ' די טובה ואמינה ;D נ.ב תתחדש על המארז ה ..:: א - ד - י - ר ::.. הזה
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מחבר תודה אחי- אבל תאמת ? אני לא ממש מרוצה מהמארז -המחשב שלי שוב מתחמם חופשי -ובגלל זה אני החלפתי ממארז קטן (רגיל) למארז גדול ומיוחדותאמת התמפרטורה נשארה לי אותו הדבר ממש אכזבה הלוח לי מגיע ל 53 מעלות מעבד 63+ והכל במאמץ ואני עוד עם זלמןמעבד פנטיום 4 3 GHZ 478 לוח -Intel® Desktop Board D865PERL
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים יכול להיות שהטמפ' לא מוצגות נכון (התוכנה מזייפת) או שהמחשב שלך באמת רותחתבדוק עם התוכנה שבאה עם הלוחובכל אופן כנראה שהמארז שלך לא מאוורר מספיק
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים לא היה לי ניסיון עם המארז הזה אבל עד כמה שידוע לי יש לו בסך הכל מאורר 120ממ אחד מאחורה, ומקדימה יש לו או 120ממ או שניים של 80ממבגג ובדלתות אין מאוררים.. ?בכל מקרה זה לא ה-מארז לקירור טובהתיעצת בפורום לפני הקניה?המארז מיוחד מאוד אבל מבחינת קירור יש אופציות מוצלחות יותר.
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מחבר בדלתות אין מאווררים ויש לי פרסקוט ותגידו 53 מעלות זה לא הרבה ללוח אם ?
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים קריאה שגויהקשה לי להאמין שהצ'יפסט יגיע לטמפרטורות כאלה, גם במארז לא מאורר בכלל
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים באמת מוזר........לא הגיוני שהלוח יגיע ל53 מעלות.....אולי 37 מקסימום....בכל זאת תבדוק עם תוכנה יותר אמינה כמו זאת שבאה עם הלוח שלך......או בביוס...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.