עבור לתוכן

בחירת משחה טרמית. (MX1 vs AS5)

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים (:

אני עכשיו לפני קנייה של קירור למעבד+לכ.מסך.. ויש לי קצת לבטים בנוגע למשחה הטרמית שעליי להשתמש בה..

הקירור למעבד הוא zalman cnps7000B alcu, והקירור לכ.מסך הוא Arctic-Cooling NV Silencer 5 - rev.2 (יש לי 6800GT).

קיצור עד עכשיו הייתי בטוח ש-AS5 היא המשחה הטובה ביותר.. חוץ מכמה מקומות שבהם קראתי שהיא עושה קצת בעיות כי היא מוליכה חשמל.. (זה באמת יכול לגרום לקצר או בלאגנים אחרים? או שצריך להיות ממש מוכשר בשביל להרוס משהו איתה?)

ולפני כמה ימים מצאתי כמה מקומות ששם היה כתוב ש-MX1 היא המשחה הטובה ביותר כיום ובנוסף לא מוליכה חשמל..

קיצור אני כבר מבולבל.. על מה כדאי לי ללכת? אולי בכלל להשתמש לכ.מסך במשחה שאני מקבל עם ה-silencer?

קיצור אם מישהו יודע איזו משחה עדיפה/יותר בטוחה/משתלמת.. אני אודה לו מאוד.. זה די דחוף.. אני רוצה להספיק להזמין היום הכל..

(ד"א.. מזרק אחד של-MX1/AS5 יספיק לי גם למעבד וגם לכ.מסך?..)

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

טוב.. באמת נראה שאין בהרבה הבדל.. אני אלך על בטוח, AS5..

תודה!

פורסם

הארקטיק סילוור מוליך חשמל הMX1 לא.

פורסם

אני הרבה זמן כבר משתמש ומוחר AS5 והיא לא מאכזבת .... הורידה לי 4 מעלות בגשר !! :cool2: מומלצץ למרות שהיא מוליכה חשמל

פורסם

אני הייתי הולך על ה MX1 ללא ספק.

פורסם

הMX! הציגה ביצועים גבוהים יותר.

פורסם

הארקטיק סילוור מוליך חשמל הMX1 לא.

אני לא בטוח בזה כל כך - אני בדקתי את ה AS לפני כמה שבועות והוא לא הוליך לי (בעזרת מולטימטר), זה לא אומר שאפשר למרוח אותו על לוח האם סתם כך אבל לא הייתי סתם אומר דברים כאלה

פורסם

טוב אבל יש בו כסף שידוע כמוליך חשמל טוב מאוד.

פורסם

לדעתי זה יהיה סתם בזבוז של כסף בשבילך לקנות משחה טרמית כי יחד עם הSilencer אתה מקבל קצת MX-1 ויש שם כמות מספקת בשביל הכרטיס מסך והמעבד ועוד יישאר לך עודף...

פורסם

טוב אבל יש בו כסף שידוע כמוליך חשמל טוב מאוד.

אהי יודע שאמור להיות שם כסף אבל כשניסיתי להעביר בו זרם - זה לא עבר.

פורסם

הסיליקון מפריע.

פורסם

כן גם אני בדקתי

אפילו לקחתי 200 וולט זרם ישר וניסיתי למדוד כאשר הוא בדרך...

לא עבר כלום....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים