עבור לתוכן

Barton 2500 בטמפ' 56 ובמאמץ 63 , יחזיק?

Featured Replies

פורסם

מה הבעיה? אם אין לך מקום בין הדופן למגש ההרדיסקים תעשה חור ותושיב את המאוורר בחוץ. אז לא יהיה כל כך יפה. למי אכפת. או שתארגן איזה גריל.

דרך אגב אם תוציא את הפילטר מקדימה אז תהיה לך גם זרימה טובה יותר אבל כמובן שתצטרך לנקות בתדירות גבוהה יותר בפנים.

• תגובות 38
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

או לעבור לקירור מים

פורסם

למה לא קסקייד?

פורסם
  • מחבר

האמת שאני יכול לחיות עם הטמפ' הנוכחית ומעדיף לעשות כן מאשר לקדוח חורים במארז... אולי בעתיד...

כעת אני יותר עומל על לעשות משהו עם הרעש הבלתי נסבל הזה... התקנתי תוכנה שבעזרתה אני מנמיך את מהירות המעבד ואת מהירות המאוורר האחורי וזה קצת משקיט לי את העניינים פה, אך המאוורר הקדמי עדיין מייצר רעש בלתי נסבל ועליו אני לא יכול לשלוט...

הייתי רוצה לדעת איך לייצר איזה מכשיר חשמלי כזה, פאנל, שבעזרתו אשלוט על המאווררים, אבא שלי מבין בחשמל ויוכל לעזור לי, אני רק צריך מדריך ואין לי מושג מה לרשום בחיפוש בגוגל כדי להגיע לכזה דבר...

בנוסף, רציתי לדעת מה זה קסקייד, כי באמת חשבתי על קירור מים, אבל אין תקציב כרגע בשביל תענוג שכזה...

פורסם

אף אחד לא צריך קרור מים לבארטון.

כל קרור מעל הממוצע יהיה מצויין כמו למשל זלמן.

http://www.vr-zone.com/?i=618&s=1

פורסם
  • מחבר

קצת גדול עלי העניין הייתי אומר :smile1:

תוכל לעזור לי עם הקטע של הפאנל ששולט על מהירות המאווררים?

פורסם

כנס לפורום "אלקטרוניקה ומודינג" אני בטוח שיעזרו לך שם.

אה, ותוריד את הפילטר שמפריע למאוורר הקדמי.

פורסם
  • מחבר

האמת, הסתדרתי עם הקטע של הרעש קצת...

במקום התעלה בצד המארז, שמתי מאוורר בגודל 80 מ"מ עוצמה 0.16A חזק מאוד, עושה רוח בעוצמה שהדהימה אותי, פירקתי אותו פעם מאיזה ספק... אז הוא מכניס אוויר.

שמתי עוד מאוורר בתוך המארז שעוזר לסירקולציה (80 מ"מ)

שיניתי קצת את החיבורים של המאווררים הקודמים (מעבד ו-2 גדולים שבאו עם המארז...) כך שעכשיו דרך התוכנה SPEEDFAN אני שולט על המאווררים הגדולים ומשקיט אותם, ככה אפשר לישון בשקט :)

האמת שמהטמפ' אני לא ממש מבסוט... משהו כמו 53 ללא מאמץ ו-60 במאמץ... אני חושב שזה בגלל שפירקתי את התעלה... צריך לארגן ששאיבת האוויר מבחוץ, בדלת הצד, תהיה אופטימלית יותר ויכנס אף ורק אוויר קר מבחוץ.

לגבי הפילטר, אני חושב שאשאיר אותו, הרי למה הוא קיים? :hat: יחסוך לי פתיחה של המארז לעיתים תכופות... זה סירבול אצלי לפתוח אותו...

זה הכל לבינתיים, רק רציתי לעדכן וכמובן להודות מקרב לב על התמיכה.

חג שמח :hi:

פורסם

חג שמח. תבקש זלמן לאפיקומן :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים