עבור לתוכן

Barton 2500 בטמפ' 56 ובמאמץ 63 , יחזיק?

Featured Replies

פורסם

או שאני ארד מה-OC? עשיתי לו OC ל-3200 כעת הוא במהירות של 2.20

הלוח שלי בלי מאמץ 35 מעלות ובמאמץ 38 מעלות (ABIT NF7)

• תגובות 38
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תרדדדדדדדדד

תקנה קירור נורמאלי.

אחרי זה תשתעשע

פורסם
  • מחבר

אני ממש אתבאס לרדת כי השקעתי כסף קניתי מארז מסדרת 6A גדול עם מקום לכל ההארדיסקים שלי ומסודר והכל... עלה 390 שקלים... והעפתי את 2 הספקים המשורשרים שלי וקניתי ספק Thermaltake 410W , עלה 330 שקלים... חשבתי שאוכל להשתעשע אחרי זה ושיהיה לי קצת שקט בחדר... אבל הטמפ' וואלה יותר גבוהות וגם הרעש יותר חזק :(:nixweiss:

ניקיתי הרגע את הפילטר בחזית המארז... זה הוריד את הלוח ל-33 מעלות במאמץ ואת המעבד ל-61.5 מעלות במאמץ...

זה לא בריא להישאר כך עדיין :s05:

פורסם

תוריד את התוכנה ש SUBX הביא בזמנו שתפעיל מאין COOL N QUIET . אצלי זה עובד נהדר בשני בארטונים שנמצאים ב OC מתמיד ל 3200 אחד עם V12 ואחד עם קרור מקורי. חוצמזה האם שמת גריז תרמי והאם המאוורר שעל המעבד עובד בכוון הנכון.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=84623.0

פורסם

התוכנה הזו מעיפה לך 5 אחוז מהביצועים וכן היא מספקת טמפ רק במנוחה

פורסם

היא לא מורידה מהביצועים...

היא מנטרלת חלקים שלא צריכים לפעול, אבל במאמץ היא מתנטרלת

ככה שהיא לא ממש תעזור לו כי אם הוא ישחק או משהו כזה הטמפרטורה תהייה שוב גבוהה.

פורסם

אצלי היא עוזרת. גם במאמץ הטמפרטורות יותר נמוכות, אולי בגלל שנקודת ההתחלה נמוכה יותר. לא ממש חקרתי את הסיבה אבל אצלי זה עוזר ועל שני מחשבים שונים עם לוחות שונים וקרור שונה. ואני לא רואה ירידה בביצועים.

פורסם
  • מחבר

תוריד את התוכנה ש SUBX הביא בזמנו שתפעיל מאין COOL N QUIET . אצלי זה עובד נהדר בשני בארטונים שנמצאים ב OC מתמיד ל 3200 אחד עם V12 ואחד עם קרור מקורי. חוצמזה האם שמת גריז תרמי והאם המאוורר שעל המעבד עובד בכוון הנכון.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=84623.0

אני לא מצליח להיכנס לדף התוכנה (404) , מה השם שלה?? אני אחפש בגוגל...

המאוורר של המעבד אצלי מכוון כך שהוא לכיוון המעבד, עושה עליו רוח ישירות, הוא צריך להיות הפוך (למשוך ממנו רוח)?

יש לי בין המעבד לגוף קירור משחה תרמית שמגיעה עם המעבד... לא משהו מיוחד...

פורסם

תאמין לי בארטון מחזיק יופי גם ב70 מעלות

פורסם
  • מחבר

לפי מה שקראתי בסטיקי, בגלל העובדה שהם מיוצרים ב-0.13 מיקרון מומלץ לעבוד איתם סביב טמפ' של 55 מעלות...

לגבי התוכנה שמורידה טמפ'..... התקנתי את זה.. לא ממש תוכנה, אין לי מושג מה זה... אבל זה לא ממש עזר לי...

פורסם

אני לא מצליח להיכנס לדף התוכנה (404) , מה השם שלה?? אני אחפש בגוגל...

המאוורר של המעבד אצלי מכוון כך שהוא לכיוון המעבד, עושה עליו רוח ישירות, הוא צריך להיות הפוך (למשוך ממנו רוח)?

יש לי בין המעבד לגוף קירור משחה תרמית שמגיעה עם המעבד... לא משהו מיוחד...

1) קנה משחה תרמית טובה.

2) שים קרור נורמלי למעבד.

3) באיזה כוון עובדים המאווררים שלך במארז?

פורסם
  • מחבר

1, 2) השקעה של כסף שאין לי...

3) מאוורר 120 מ"מ בפרונט, מכניס אוויר, מאוורר 120 מ"מ מאחור, מתחת לספק, מוציא אוויר.

ישנו המאוורר שעל המעבד שעושה אוויר על המעבד (מושך אוויר מבחוץ ע"י חור מיוחד שבא מובנה במארז עם צינור כזה...)

עכשיו, אני יודע שיש לי "רק" 2 מאווררים ושאולי זה לא מספיק... אבל גם ככה יש לי מספיק רעש...

אולי כדאי לציין את העובדה שהעפתי את הספק האורגינל שבא עם המארז (מסדרת 6A) של HEC , אני חושב 300 וואט. ושמתי ספק של THERMALTAKE 410 וואט "שקט" עם מאוורר 120 מ"מ בתחתית שלו, שאני חושב שאת האוויר הוא מעיף החוצה ישירות על המעבד!!! :pissed:

אם אני אחבר את הספק הפוך, כאשר האוויר שהמאוורר הענק שלו מוציא, ייצא מעלה, לתקרת המארז, האוויר ילכד שם ולא יחמם את המעבד והלוח, אבל יש חשש שהוא יישרף, לא? או שזה באמת מה שכדאי לעשות :s05:

פורסם

בקשר לספק אין ברירה תצטרף להשאיר את זה ככה

פורסם
  • מחבר

בקשר לספק, אני יכול להחזיר אותו ולקחת ספק חלופי, דומה, שיוציא אוויר מאחור כמו כל שאר הספקים הנורמליים... אבל יש כזה ספק??

פורסם

1, 2) השקעה של כסף שאין לי...

זו אחת הבעיות שלך. 30 שקל משחה. 150 שקל קרור כמו V12. כשיהיה לך כסף תקנה.

3) מאוורר 120 מ"מ בפרונט, מכניס אוויר, מאוורר 120 מ"מ מאחור, מתחת לספק, מוציא אוויר.

ישנו המאוורר שעל המעבד שעושה אוויר על המעבד (מושך אוויר מבחוץ ע"י חור מיוחד שבא מובנה במארז עם צינור כזה...)

זה יותר ממספיק. אבל, אם יש לך הרבה אבק במארז (על צלעות הקרור) או בפילטר הקדמי (האם ניקית אותו פעם?) או בשניהם זה גם מאוד משפיע.

עכשיו, אני יודע שיש לי "רק" 2 מאווררים ושאולי זה לא מספיק... אבל גם ככה יש לי מספיק רעש...

אולי כדאי לציין את העובדה שהעפתי את הספק האורגינל שבא עם המארז (מסדרת 6A) של HEC , אני חושב 300 וואט. ושמתי ספק של THERMALTAKE 410 וואט "שקט" עם מאוורר 120 מ"מ בתחתית שלו, שאני חושב שאת האוויר הוא מעיף החוצה ישירות על המעבד!!! :pissed:

אם אני אחבר את הספק הפוך, כאשר האוויר שהמאוורר הענק שלו מוציא, ייצא מעלה, לתקרת המארז, האוויר ילכד שם ולא יחמם את המעבד והלוח, אבל יש חשש שהוא יישרף, לא? או שזה באמת מה שכדאי לעשות :s05:

לא עבדתי עם הספק הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים