פורסם 2005 באפריל 1320 שנים אני צריך עזרה בבקשה , קניתי לפני כחודשיים מחשב חדש במפרטהנ"ל:לוח אם ASUS P5P800מעבד P4 3G 775זיכרון 512 קינגסטוןכרטיס מסך 6800GT 256Mכרטיס קול CREATIVE AUDIGY 5.1צורב דיוידי פיונירכונן דיוידי טיאקודיסק קשיח מקסטור 160 SATAכול אלה בתוך מארז מאושר של אינטל עם שרוולקירור למעבדויש לי בעיה קטנה לאחרונה ככול שמתחמם המזג האויר הטמפרטורות בתוך המארז עולות והמאוורוים מרעישים הטמפ של הכרטיס מסך 73 מעלות בעבודה רגילה על הדריור החדשכמו כן הטמפרטורות של הלוח אם 34 מעלות המעבד 54-7 מעלות לפי הביוסהמארז כרגע פתוח.הרעש משגע אותי ניקיתי את גוף קירור של המעבד מאבק שהצטבר עליו במשך הזמן עבודה מה צריך לעשות כדי להשתיק אותו ולקבל קירור טוב יותר בימי הקיץנ.ב יש מאוורר נוסף עם חיישן שנמצא בחלק האחורי עליון של המארז ומוציא אויר לפי הצורךתודה גיא
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.בברכת גלישה נעימה באתר,צוות HWzone Forums.מחוקי הפורוםאז ערוך את הכותרת, HELP לרוב כולם רוצים כאן.
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מחבר קירור חדש או לא העיקר אני מחפש תשובות האם הטמפרטורות נורמליות ומה לעשות בשביל לקבל ש ק ט מקסימלי
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים הטמפרטורות האלו דיי רגילות לחומרה שכזאת.. אם אתה מחפש שקט וביצועי קירור יותר טובים למעבד הייתי הולך על גוף קירור למעבדZalman 7000B-ALCU
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים הטמפרטורה לא מסוכנת לכרטיס מסך, אבל לי יש גם 6800GT והטמפרטורות בLOAD לא עוברות את ה70.אם אתה רוצה תנסה לעשות פאן קארד.
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים כעיקרון אלו טמפ' נורמאליות אין לך מה לדאוג אבל אם אתה רוצה שקט תקנה את הזלמן שהמליצו לך פה
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים מחבר של איזה חברה הכרטיס מסך??איזה קירור ??(אקטיבי אני מקווה)הכרטיס שלחו לי מתנה מאנגליה של חברת POINT OF VIEWומה זה קירור אקטיבי?
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים הכרטיס שלחו לי מתנה מאנגליה של חברת POINT OF VIEW ומה זה קירור אקטיבי? קירור עם מאוורר או בכלל פעיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.