פורסם 2005 באפריל 1220 שנים רציתי לשאול מה זה וולט מוד ואיך מבצעים אותו ומה זה עיפרון B2 ?תודה לעונים...יונתן 8)
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים וולט מוד זה מאפשר לעלות מתח יותר ממה שמציע הרכיב בלי וולט מוד.עיפרון B2 זה דגם של עיפרון.
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר וולט מוד זה מאפשר לעלות מתח יותר ממה שמציע הרכיב בלי וולט מוד.עיפרון B2 זה דגם של עיפרון.אני יודע מה זה עושה אבל אני רוצה לדעת איך מבצעים את זה בערך...
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים מחבר אבל זה תלוי לאיזה רכיב זה... כי לכל רכיב יש וולט מוד שונהאין לי אפשרות בביוס להעלות מתח למעבד איך אני עושה את זה?
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים אני עשיתי קצת את זה, צריך למצוא את מיצב המתח לליבה ובין הרגלים שלו ליציאה להשתמש בעופרת של העיפרון להקטנת ההתנגדות. דרך אגב זה די מסוכן... לי הופיעו פתרום ריבועים לבנים אחרי שהנחתי הרבה על הרגלים. זה יהיה הרבה יותר קל אם תאמר לנו מה הכרטיס שלך
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים מחבר אני עשיתי קצת את זה, צריך למצוא את מיצב המתח לליבה ובין הרגלים שלו ליציאה להשתמש בעופרת של העיפרון להקטנת ההתנגדות. דרך אגב זה די מסוכן... לי הופיעו פתרום ריבועים לבנים אחרי שהנחתי הרבה על הרגלים. זה יהיה הרבה יותר קל אם תאמר לנו מה הכרטיס שלך יש לי מעבד 2.4 נורטווד + לוח אסוס P4XP X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.