פורסם 2005 באפריל 1220 שנים פרקתי ממחשב יש (686) את המאוור של המעבד ויחד איתו את הצלעות עכשיו המאורר של המעבד הוא קטן 40מ"מ משהו כזה (אם יש למישהו רעיון מעניין איפה לדחוף אותו בכיף?) עכשיו הצלעות קירור הם מרובעות כאלה ואני שואל אם למישהו יש רעיון או אולי סתם משהו נחמד שאפשר לעשות איתם אם בכלל ?
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים אם אין לך קירור לזכרונות אתה תוכל להדביק אותן איך שהוא.לגבי המאוורר אתה תוכל לכוון אותו כך שהוא ידחוף אויר על הזכרונות.
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים למאורר 40ממ אין שום שימוש חוץ מקירור צמוד של סינקים, הוא כל כך חלש הרוח שלו לא תורמת לכלום אם הוא לא צמוד לצלעות..
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר תודה על התגובות איך אני מדביק אותו עם דבק מיוחד? (איזה כמה עולה איפה לקנות)??ואם אני מצמיד אותו לזיכרונות שלי(256MB 400MHZ DDR*2) הוא יועיל במשהו או סתם מיותר והיה לי רעיון להשים אותו בחלק העליון של הספק סתם שיהיה? או להשים אותו "באגזוז" של המאורר של המעבד לפני המאורר הראשון שיכניס לו יותר אוויר?יש רעיונות או לא שווה שקעה??
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים זה דבק טרמי, דיי יקר אבל שווה את זה (החומר היחיד שגם מדביק טוב וגם מוליך חום מעולה).http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=66&products_id=1188
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר חח יש למישהו רעיון איפה להדביק אותםהגודל שלהם זה אורך 5.5 סנטימטר והרוחב 4.5 סנטימטרעכשיו יש לי תמאורר שלהם ככה שאפשר גם לצרף אותו אבל לא חייב אז רעיונות איפה הכי כדאי להדביק אותם עם מאוורר או בלי לא משנה ?
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים אם הם לא מתאימים תכתוך אותם יש בגלריה כמה מודים של זה.יש גם כזה דבר אפוקסי טרמי.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים מחבר אין בעיה נחתוך אותם אבל אני שואל אם למישהו יש רעיון איפה להדביק אותם מה על הגוקים של הזכרונות על הגוקים של הכרטיס מסך מקום אחר ?
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים הכי טוב זה על הזכרונות בכ.מסךניתן להדביק אותם עם דבק חםעריכה: יש צורך כמובן במשחה טרמית בין הסינק לזיכרון
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים התכונתי שבין הסינקים לזכרונות אפשר לשים משחה טרמיתוההדבקה לכ. מסך תיהיה ע"י דבק חם(לא בין הסינק לזיכרון)אני אישית עשיתי כך ואני יודע שייש פה בפורום עוד כאלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.