עבור לתוכן

למישהו יש נסיון עם מערכות קרור מים של Asetek? הזמנתי חלקים ואבנה אחת בקרוב...

Featured Replies

פורסם

כבר בניתי מערכת קרור מים לפני 4.5 שנים (ייצור עצמי חוץ מהבלוק) אז אני מכיר את העניין... קראתי כבר מאמרים על הערכות של asetek אבל רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון אישי עם ערכות או חלקים שלהם.

אז ככה:

Asetek WaterChill CPU Cooler Antarctica - CPU01/A

Asetek Pump DYO - Hydor L30

Asetek Radiator RDT02 120mm TRIPLE Black Ice Pro III

Asetek Reservoir DYO RSV02

Asetek WaterChill Anti Alga Fluid - WaterWetter 10ml

TYGON TUBING 1/2 10 Feet

Natural Polypropylene Ys

הנה קצת היסטוריה  :smile1: (קצת OFF TOPIC )

http://photos.walla.co.il/xmyth

קחו בחשבון שהמערכת בת 4.5 שנים. :cool2:

פורסם

שמעתי שהם טובים..

ולגבי הWATER WETTER, אומרים שהוא גרוע וצובע את הדברים שהוא בא במגע איתם בורוד :kopfpatsch:

פורסם

תנסה להשיג נוזל קירור אחר.

חוץ מזה הכל בסדר.

פורסם

אחלה מחשב יש לך ואחלה מערכת, אני לא רוצה לראות אותך רץ על פחות מ3.75 יציב.. המעבד הזה עם קירור טוב מסוגל להמון!

פורסם

כן אבל זה תלוי במגבלות לא כל מעבד מסוגל להגיע למהירות של 4 ג'יגה הרץ.

ועוד משהוא תגיד הולי גם אתה נשארתה בבית היום?

פורסם
  • מחבר

תודה על הטיפ לגבי התוסף נגד אצות!

חשבתי להשתמש הנוזל קרור לרכב (מהסוג החדש- אדום) רק קראתי שהוא מעט סמיך יותר ממים וזה לא ממש מוסיף לזרימה.... יש לי את אותו החומר ברכב והסמיכות לא מרגישה שונה ממים, לפחות לא באופן המורגש ע"י אצבע אנושית  :silly:.

HOLYJ המעבד עולה גם ב3.75 אם המאוורר של הSP94 נמצא על מקסימום (מחריש אוזניים....90MM של דלתא) והמערכת לא הכי יציבה בעולם...

נראה לאן אגיע...אני שוקל להוסיף מאגר מים שאבנה והוא יקורר ע"י 2 יחידות פלטייה (לא אוהב קרור פלטייה ישירות למעבד - בעיות עיבוי ובידוד ואם חס וגראס הפלטייה יחזיר את נשמתו לבורא, מיד אחריו גם המעבד יילך..זה כבר קרה לי עם סלרון 300A שרץ ב504).

בטח אקבל את הערכה עוד חודש (פעם שעברה ביטלתי את ההזמנה אחרי חודש בגלל שהם חיכו לעוד הזמנות אבל סיפרו לי סיפור אחר...מקווה שהפעם יילך חלק)  :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים