פורסם 2005 באפריל 1020 שנים לפני כחודש וחצי קניתי את הכרטיס מסך החדש (והכבד למדי) הזה... RADEON X800XL מתוצרת GIGABYTE ,נפלתי על דגם (למזלי) מהחדשים שלהם שמגיע עם קירור נחושת ענקי ומוזר,יש מסביבו המון צינורות והוא נראה כמו צב משורין.... קוראים לקירור הזה SILENTPIPE ואני רוצה לדעת עם הוא יכול להיות שווה ערך לOC? תודה למי שעוזר
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר הוא מובנה על הכרטיס ואי אפשר להוציא אותו.איך אני בודק טמפרטורה?(אני לא רוצה משהו שיזייף)אני מוכן להביא תמונות עם זה יעזור.
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים אתה יכול להביא תמונות , או את הדגם של הכרטיסלפי מה שאני מבין מהתיאור שלך (צינורות,כמו צב) (SILENTPIPE) , זה בטח קרור פסיביהקרורהזה גרוע ל-OCאם תרצה לעשות OC אתה חייב להחליף את הקרור רק תהיה מודע , שהחלפת הקרור (במיוחד הקרור הזה ) , מבטלת את האחריות
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-RX80L256V.htm#אממממ במציאות הוא הרבה יותר גדול ומאסיבי(מאשר בתמונה משאמל למעלה[אפשר להגדיללל])עם זה לא מספיק אני יצלם מהמחשב שלי.
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר חקרתי עוד קצת וגיליתי שזה בעצם מתוצרת זלמן ....אני חושב שהם אמורים להיות טובים?
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר לאיזה רמה של OC אתה חושב שהוא מסוגל???ועם אני עושה OC אני לא מאבד את האחריות גם ככה?
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים חקרתי עוד קצת וגיליתי שזה בעצם מתוצרת זלמן ....אני חושב שהם אמורים להיות טובים?לא משנה מאיזה תוצרת , קרור פסיבי לא מתאים ל-OC !
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים לאיזה רמה של OC אתה חושב שהוא מסוגל???ועם אני עושה OC אני לא מאבד את האחריות גם ככה?אני חוזר , קרור פסיבי לא מתאים ל-OC !OC לא מבטלת אחריות , בהנחה שאף אחד לא יודע מזה , רק אם תלך לחברה ותיצעק עשיתי OC והכרטיס נישרףאז אני מניח שלא יהיה לך אחריות
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים משנה לא משנה עד לפני כמה זמן היה לי את הGIANT II בלי המאוורר ועשיתי OC טוב מאוד, עכשיו כמובן שמתי איורר אז יותר טוב אבל עדיין...
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים אל תאמר נואש פשוט תחבר מאוורר מעל הכרטיס והנה יש לך קרור אקטיבי (ראו ערך ZALMAN HD80)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.