עבור לתוכן

התקדמות OC לXFX 6600GT PCI-E כרגע על 1350@641 !!! ( עדכון )

Featured Replies

פורסם

יפה מאוד :xyxthumbs:

מה מגביל אותך מבחינת האוברקלוק כרגע?

פורסם

מה מגביל אותך מבחינת האוברקלוק כרגע?

הכרטיס :smile1:

פורסם

אבל מה בכרטיס?

מתח,ליבה,זכרונות,התחממות

נ.ב: אתה לא חייב להיות אינפנטיל.

פורסם

חחחח זה היה בצחוק תרגע קצת ;D

פורסם
  • מחבר

טמפרטורה ....הכרטיס יכול יותר , רק שאין לי סינקים לRAM ואין לי מאיפה לאלתר אחד כרגע ....למרות שגם נראה לי שהGPU  לא בא במגע טוב עם הSILENCER - יש מרווח בינהם תודות ל"בידוד" שנמצא מסביב לGPU עצמו ...אני כרגע בעיצומו של אילתור סינק HOME MADE מהסינק המקורי עם MOD קליל  :smile1:

תוצאות בהמשך ...

הגולש ...

פורסם

בהצלחה, נראה מבטיח, תזהר לא להרוס חחחח :xyxthumbs:

פורסם

כנראה שלא הוא בטח כבר היה חושב על זה.

פורסם

blader מה המתח של הכרטיס שלך?

כי מישום מה אני לא מצליח לעלות מעל ל 620 לליבה

פורסם

בכרטיס הזה אפשר לעלות מתח בלי VMOD

פורסם

איך בדיוק? כי ניסיתי לשנות בביוס והאפשרות היא רק עד 1.4 ו1.4 זה הדיפולט...

פורסם
  • מחבר

עם כל התוצאה המטורפת הזאת ועדיין לא העלתי מתח בכלל ....עדיין על ה1.4 שבביוס ....חקרתי קצת ואמרו שהעלאת מתח בביוס ב6600GT עושה קצת בעיות ועדיף לעשות VOLTMOD או עם קבל או עם מוד עפרון B2 פשוט ....אני כנראה אלך על מוד העפרון כי הוא פשוט יותר ואני אגיד לכם איך הלך ...

חבל שאין לי את הציוד למדוד את המתח לאחר המוד ולפניו ....

מוזר אבל בכל האתרים ובכל המקומות אנשים יוצאים מגדרם כשהם מגיעים עם הכרטיסים הללו ל580 לליבה ו1150 לזכרונות ....בארץ כנראה מוכרים "כרטיסי קסם" :xyxthumbs:

עם וולטמוד אנשים מגיעים בחו"ל ל-605 לליבה דבר שאני עובד עליו 24/7 בלי שום בעיה ונחשב מבחינתי DEFAULT כרגע ....אני לא בטוח שזה יפתור לי משהו

אבל ננסה ...

הגולש...

פורסם

כנראה שבאמת מוכרים "כרטיסי קסם" בארץ...

אני כניראה גם יעשה את הוולט מוד ע"י עיפרון ונקווה לטוב למזלי אני בניגוד אילך אני יכול לימדוד את המתח אחרי ולפני... כרגע המתח ב 2D הוא 1.35 וב3D הוא 1.45

פורסם

עם כל התוצאה המטורפת הזאת ועדיין לא העלתי מתח בכלל ....עדיין על ה1.4 שבביוס ....חקרתי קצת ואמרו שהעלאת מתח בביוס ב6600GT עושה קצת בעיות ועדיף לעשות VOLTMOD או עם קבל או עם מוד עפרון B2 פשוט ....אני כנראה אלך על מוד העפרון כי הוא פשוט יותר ואני אגיד לכם איך הלך ...

חבל שאין לי את הציוד למדוד את המתח לאחר המוד ולפניו ....

מוזר אבל בכל האתרים ובכל המקומות אנשים יוצאים מגדרם כשהם מגיעים עם הכרטיסים הללו ל580 לליבה ו1150 לזכרונות ....בארץ כנראה מוכרים "כרטיסי קסם" :xyxthumbs:

עם וולטמוד אנשים מגיעים בחו"ל ל-605 לליבה דבר שאני עובד עליו 24/7 בלי שום בעיה ונחשב מבחינתי DEFAULT כרגע ....אני לא בטוח שזה יפתור לי משהו

אבל ננסה ...

הגולש...

איזה בעיות בדיוק עושה שינוי מתח דרך הביוס? כולה צריבת ביוס עם מתחים יותר גבוהים, מה גם שאפשר להחזיר חזרה למתח נמוך יותר במידה ואתה רוצה לחזור לסטוק מסיבה כלשהיא , תפרט אילו בעיות קראת שזה עושה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים