עבור לתוכן

overclocking של כרטיס מסך 6200 של INNO3D

Featured Replies

פורסם

הסבירו לי איך לפתוח 4 צינורות עיבוד נוספים בעזרת התוכנה RIVA TUNER אבל אני לא מצליח (לא יודע איך להעלות את מהירויות השעון והבנתי שיש מה להעלות)

בדקתי בתוכנה והגעתי למסך שבו ניתן להעלות את מהיריות השעון (המהיריות המקוריות הם 300 ו 500 ) אבל אני לא מצליח להעביר שם TEST כולם נכשלים לאחר OVERCLOCK וגם TEST במהירות שעון מקורית נכשל אז אני מניח שאני עושה משהו לא בסדר אם אפשר עזרה איך עושים את זה אולי בתוכנה מקורית של NVIDIA או משהו כזה

תודה ושבת שלום :)

פורסם
  • מחבר

רק תיקון קל את 4 צינורות העיבוד הנוספים הצלחתי לפתוח (העלה לי את התוצאה ב- 3DMARK PRO 05 מ 1456 ל 1880 )

אז נשארתי רק עם העלאת מהירות השעון.

דרך אגב זו תוצאה סבירה ????

פורסם

תנסה לעשות אוברלקוק דרך הדרייבר,

תוריד את הקובץ הבא

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815

תפעיל אותו, ואז אמורה להפתח לך אפשרות בפאנל של הדרייבר.

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי אני אנסה ואעדכן בהמשך

פורסם
בדקתי בתוכנה והגעתי למסך שבו ניתן להעלות את מהיריות השעון (המהיריות המקוריות הם 300 ו 500 )

אתה מוכן להסביר לי בקצרה איך להגיע למסך הזה דרך התוכנה? ??? :s05:

פורסם
  • מחבר

טוב התקנתי את הפאץ הזה ואכן יש לי טאב נוסף אבל אפילו שינוי של 1MHZ לא עובר טסט (גם במהירות סטוק זה לא עובר ) יש לי לוח אם של ABIT IS7-E

לא יודע מה הבעיה כאילו יש לי נעילה , מיותר לציין שאני עם הדרייברים הכי עדכניים - יש למישהו הצעה ???

תשובה לTSVIKA בRIVA TUNER במסך הראשון קליק ימני על אחד מהאיקונים פותח לך שורה של אפשרויות ,ובאחד מצוייר כרטיס מסך אתה לוחץ עליו ונפתח לך החלון של שינוי מהיריות השעון

פורסם

ואההההההה, יש משהו לפתיחת צינורות ב-R9600 אם יש דבר כזה בכלל

פורסם

דבר ראשון - למה אתה מתפרץ לתארד של מישהו אחר

דבר שני - כבר פתחת דיון או 2 על הנושא וכבר אמרו לך שאין שום אפשרות לפתוח ל9600פרו צינורות עיבוד מכיוון שאין לו כאלו , יש לו 4 בלבד ושום צינור חסום!

פורסם
  • מחבר

סטינגר אני רואה שאתה די בעניינים לפי מספר התגובות אז תענה לי בבקשה , האם יש לי נעילה בביוס של הלוח אם ?? (הצלחתי לפתוח צינורות אבל לא להעלות מהיריות שעון)

פורסם

משהו מוזר בזה שלא הצלחת להעלות מהירויות שעון בכלל , תחכה , אני אנסה לחפש לך תוכנה באתר של INNO3D...

אבל בעיקרון , זה ממש לא הגיוני שאתה לא עובר TEST בRIVA TUNER אפילו ל1MHZ , בקיצור , אם שום דבר לא עובד לך , ATI TOOL גם תומכת בכרטיס שלך(כן...) , תוריד אותה ותנסה איתה.... , היא גם לא מגבילה כלום , אבל היא לא משהו , לפעמים היא עושה אוברקלוק לא טוב , ואל תעשה אוברקלוק אוטומאטי.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שזה קשור למתחים (יש לי ספק 350W של אנרמקס ) ???

חיפשתי בפורומים וכל מי שיש לו כרטיס כמו שלי הצליח לעשות OC (דווקא הכרטיס שלי סבבה כי יש לו זכרונות 3.6 ורוב הכרטיסים האלה באים עם זיכרון של 4.0 )

מעניין אני קראתי 16 עמודים של פורום של OC של הכרטיס הזה ובגלל זה קניתי אותו כדי לעשות לו OC בקירור סטוק באסה ........

טוב אני אחכה אם תביא פיתרון אחי תודה (רק קח בחשבון שזה פעם ראשונה שלי שאני מתעסק עם משהו כזה).

פורסם
  • מחבר

טוב אני אוכל לבדוק את זה רק בערב כשאני אגיע הביתה ,אני בעבודה עכשיו - אבל אני אבדוק

שאלה לגבי ATI TOOL עד כמה אפשר לסמוך על בדיקת המקסימום שם ??? עשיתי סתם בדיקה על הכרטיס מסך שלי בעבודה ? ואיך אני יכול לדעת את טמפ כרטיס המסך אחרי שאני עושה OC במאמץ ???מה טווח הטמפרטורות הבטוחות לעבודה ??

תודה על ההשקעה אחי ;):) ;D

פורסם

בינתיים אל תדאג לטמפרטורות , תעלה לאט לאט את המהירויות שעון ידנית בכוונה אמרתי לא להשתמש באוטומאטי כי זה לא יעיל , זה סתם , לא באמת עושה משהו רציני , תעשה ידני.

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי אני אבדוק בערב ונראה אם ידני יעבוד לי בתוכנה הזו

בכל מקרה אני אגיב פה אחרי -- אז תודה ונשתמע מאוחר יותר (למרות שבא לי לחתוך מהעבודה ולבדוק את הנושא ;D)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים