פורסם 2005 באפריל 420 שנים זוכרים את liero?הגרסה הקודמת לוורמס, רק ששם זה זמן אמת אחד נגד השני (או מחשב),יש מלא נשקים לבחור! זה היה משחק כזה מגניב!
פורסם 2005 באפריל 420 שנים הקיצר תשיגו לי את השם של המשחק הזה עם הטנקים , בבקשה?!אם אתה מדבר על מה שאני חושב שאתה מדבר אז אתה מתכוון למשחק שיש בו שני סוגים של קירות אחד אבן ואחד ברזל שלא ניתן להרוס ושני טנקים שיורים אחד בשני למשחק קראו BATTLE TANK ולא לבלבל עם SUPER BATTLE TANK זה משחק של NES תהנה
פורסם 2005 באפריל 420 שנים אולי קראו לו ATTACK?אגב, מישהו שיחק במשחק הישראלי משהו (נדמה לי ) F117 בזמן מלחמת המפרץ?אני זוכר שחרשתי עליו חבל"ז
פורסם 2005 באפריל 420 שנים LucasArts במקרה יצרו את פייבל Fabel משהו כזה .?? כי זה היה משחק מממש ממש יפה מישהו מיפה זוכר אולי "אינתיפאדה" משחק עתיק ב6 צבעים -יורים כדורי גומי על ערבים ו
פורסם 2005 באפריל 420 שנים Fable זה Westwood עד כמה שאני זוכר (יכול להיות שאני טועה)אבל קווסטים של LA אושרו גם ע'י תנועת איכות עכשיואחחחח..."The secret of monkey island"
פורסם 2005 באפריל 420 שנים וכמובן המירוץ מכוניות של LOTUS יוווו איך אני זוכר שחרשתי עליו בכיתה א' היה לו פסקול פשוט מדהים והמשחק עצמו היה פשוט ענק וממכר וגם מישהו הזכיר פה את Bumpy משחק אדיר מישהו שיחק פה פעם ב-The Lost Vikings? זה שאתם הולכים עם 3 ויקינגים אחד שמן עם קרש אחד עם חץ וקשת ואחד אדום כזה שהיה יכול לקפוץ גבוה? קיצר זה היה משחק מצחיק בטירוף ארוך מאוד ומאוד ממכר
פורסם 2005 באפריל 420 שנים כן, שחקתי בויקינגים משחק ממש קשה צריך לשמור על כולם שלא ימותו מסובך ביותר.אהבתי את סדרת Keen לכל דורותיה, Bubble Bobble.
פורסם 2005 באפריל 420 שנים איזה לוטוס... TEST DRIVE הראשון בסגול שחור לבן אגב, מישהו שיחק בצבי הנינגה, או סתם באיזה נינגה (סגול כזה) עם מסך CGA?
פורסם 2005 באפריל 420 שנים השם SUPER BATTLE TANK הזה זה לא השם של המשחק, בדקתי את זה וזה לא היה המשחק עפ טנקים המדובר. זה כן היה משחק של המגאסון וכל זה...בנוסף איזו תוכנה עלי להוריד ע"מנ שהמשחקים יעבדו עליהם כמו שצריך?
פורסם 2005 באפריל 420 שנים כמויות ממה שאמרתם כאן.מישהו מכיר את "סוחר הים"?ומי יכול לשבור את שיא ה-2,054,100 שלי?
פורסם 2005 באפריל 520 שנים יש 2 משחקים נוסטלגיים שאני לא מצליח להחליט מה יותר טוב1. DUNE 22. קירנדיה (קווסט ענק)דרך-אגב, מישהו זוכר את "קוורק" משחק עם איה יצור שצריך לגלות קודים של תחנות טלפורציה וכו'?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.