פורסם 2005 באפריל 620 שנים אתמול הסתכלתי בחיבורים של הממיר, וראיתי יציאת usb, חשבתי למה לא לנסות ולחבר את המחשב והממיר.... אחרי שחיברתי הוינדוס זיהה את החומרה אך לא היו דרייברים למישהו יש מושג איך להשיג דרייברים?
פורסם 2005 באפריל 720 שנים זה רק אני או שהחיבורי RCA מאחורה לא מחוברים טוב ?! החיבור RCA הצהוב לא אמור להיות החיבור של ה-VIDEO ?! משום מה הוא מחובר ל-Audio....
פורסם 2005 באפריל 720 שנים כן, אבל מה יצא לו מהדרייברים ? מה כבר הוא יכול לעשות עם זה ?! על מה הוא יכול לשלוט ?
פורסם 2005 באפריל 720 שנים מחבר לפי מה שהבנתי אני יוכל לשלוט על התוכנה של הממירולמי שאמר שהחיבורי rca לא מחוברים במקום טעה.....זה לא הצבעים הם אלה שעושיםאת הקול והוידאו אלה החיבורים להן הם נכנסים....ובמקרה הזה השחור והצהוב נכנסיםלכניסת line in שבמחשב שלי והוידאו הולך לחדר שלי, ככה שאני יכול לשלוט מתי אני ישמע את המחשב ומתי אני ישמע את הממיר....אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי......
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר האתר שנתת לא ממש עזר לי, לא הבנתי שם כלום....אבל אם תוכל לעזור לי למצוא דרייברים, אפילו לא כדי לשנות משהוסתם בשביל הסקרנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.