פורסם 2005 באפריל 620 שנים חשבתי על עוד משהו, אתה בטוח שהמעבד עובד על המהירות שבה הוא אמור לעבוד? (אולי משום מה מופעל עליו DOWNCLOCK).תבדוק על איזה מהירות הוא עובד דרך CPUZ ואח"כ תריץ עליו בנצ'מרק בעזרת SANDRA ותשווה את התוצאה שלך עם מה שאתה אמור לקבל (SANDRA מאפשרת להשוות את התוצאה שלך עם תוצאת של הרבה מאוד מעבדים שנמצאים ב-DATA BASE שלה).
פורסם 2005 באפריל 620 שנים משחקים זה ממש לא מאמץ הם לוקחים אולי 60% CPUתיבדוק עם Prime 95הרבה משחקים מאמצים יותר מפריים95(כשאני אומר מאמצים אני מתכוון שהמעבד מתחמם יותר)אם אתה רוצה לאמץ אותו למקסימום תריץ S&Mחשבתי על עוד משהו, אתה בטוח שהמעבד עובד על המהירות שבה הוא אמור לעבוד? (אולי משום מה מופעל עליו DOWNCLOCK).במעבדי אינטל המכפלה נעולה (גם כלפי מטה), המעבד לא בDOWNCLOCK
פורסם 2005 באפריל 620 שנים במעבדי אינטל המכפלה נעולה (גם כלפי מטה), המעבד לא בDOWNCLOCKאולי מה ששונה הוא מהירות הבסיס (כבר נתקלתי במקרים שהמעבד לא היה מוגדר טוב בביוס ולכן עבד ב-DOWNCLOCK [וגם כאלה של אינטל]).
פורסם 2005 באפריל 620 שנים הרבה משחקים מאמצים יותר מפריים95(כשאני אומר מאמצים אני מתכוון שהמעבד מתחמם יותר)אם אתה רוצה לאמץ אותו למקסימום תריץ S&Mבמעבדי אינטל המכפלה נעולה (גם כלפי מטה), המעבד לא בDOWNCLOCKמאמץ אני מתכוון לאחוז שימוש ב- CPU , שאצלי(P4 3@3.4) בכל אופן לא עובר את ה 60% במאמץ במישחקים (כבדים כמובן)
פורסם 2005 באפריל 620 שנים אם תסתכל בתמונה שהוא צרף תראה בבירור שהמעבד לא בDOWNCLOCKזה אינטל 530 שאמור לעבוד ב3000 מגה הרץכמו כן גם אם היה רוצה לא היה יכול לשנות בביוס דברים שיגרמו לDOWNCLOCKכמו שאמרתי המכפלה נעולה והמינימום של הFSB הוא 200 כך שאפשר רק לעשות אוברקלוקמה שכן המעבד הזה (סטפינג E0) או מה שנקרא 530J משלב משהו בסגנון הCOOL'N'QUIET של AMDאולי זה מסביר את הטמפ' הנמוכהאבל זה לא אמור להשפיע על טמפ' במאמץמאמץ אני מתכוון לאחוז שימוש ב- CPU , שאצלי(P4 3@3.4) בכל אופן לא עובר את ה 60% במאמץ במישחקים (כבדים כמובן)בסופו של דבר משחק בNFS U2 גורם אצלי לטמפ' גבוהות יותר מפריים95, תנסה ותראה
פורסם 2005 באפריל 620 שנים ההבדל בין prime 95 למשחקים זה שבמשחקים גם הכ.מסך מתחמםלכן זו הסיבה שגם המעבד שלך מתחמם יותר (הוא מקבל חום מהכרטיס)
פורסם 2005 באפריל 620 שנים לא בהכרח, פריים 95 פשוט לא טובה במיוחד בלאמץ את המעבדתנסה את S&M ותקבל טמפ' גבוהה בעד 10 מעלות מאשר פריים95
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.