פורסם 2005 באפריל 520 שנים ערב טוב, לפני פחות משבוע אחי קנה מחשב,ומה שעניין אותו יותר מהכל זה הטמפ' האם הטמפ' של המעבד והלוח נורמליים?(יחסית לפרסקוט...?) עריכה: על המעבד יש קירור סטוק 120 או 92MM אם אני לא טועה,הוספתי תמונה של המארז מבפנים... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 באפריל 520 שנים טמפ' נורמאלית לגמריי.נורמלית???הטמפרטורה שלך נפלאה!אצלי הפרסקוט יושב על 40 מעלות במנוחה וזה עם קירור זלמן!!!תהייה בריא,והלוואי עלי....
פורסם 2005 באפריל 520 שנים מחבר אני חושב שכן,המעבד מקסימום עולה עוד איזה 2~3 מעלות במשחקים..אגב,איך אתם מגדירים מאמץ ומנוחה? ואז אני אתן תשובה יותר מדוייקת...
פורסם 2005 באפריל 520 שנים אם אתה רוצה להיות בטוח שאלו הטמפ' , תבדוק עם התוכנה שבאה עם הלוח .משחקים זה ממש לא מאמץ הם לוקחים אולי 60% CPUתיבדוק עם Prime 95
פורסם 2005 באפריל 520 שנים אתה בטוח שזה פרסקוט?זה נראה לי נמוך מדי (לדעתי התוכנה מזייפת קצת, תנסה למדוד בביוס).(הלוואי עלי טמפרטורות כאלו, עם קירור אוויר של זלמן אני מגיע במנוחה ל-45 מעלות)ד"אלמה לקחת 512MB זיכרון בסטיק אחד?, אם היית לוקח 256X2 היית יכול לנצל את DUEL CHANNEL.
פורסם 2005 באפריל 520 שנים מחבר המחשב הזה עושה בסופר פאי 45 שניות , זה נחשב כמאמץ? סופר פאי של 1M עריכה: כן,אני בטוח שזה פרסקוט , אפילו CPUZ אומר ככה:
פורסם 2005 באפריל 520 שנים המחשב הזה עושה בסופר פאי 45 שניות , זה נחשב כמאמץ?סופר פאי של 1Mלא!!!תנסה prime95 מאמץ אפשר לראות דרך מנהל המשימות--->ביצועים.
פורסם 2005 באפריל 520 שנים עבודה רציפה של 10 דקות כבר תיתן לך טמפרטורה במאמץ.45 שניות זה לא מספיק זמן...
פורסם 2005 באפריל 520 שנים התוכנה שהשתמשת בה ידוע כמזוייפת תנסה לבדוק את הטמפ' בעזרת התוכנה שבאה עם הלוח ואם לא באה לך תוכנה עם הלוח אז תבדוק בביוס
פורסם 2005 באפריל 620 שנים מחבר התוכנה שהשתמשת בה ידוע כמזוייפת תנסה לבדוק את הטמפ' בעזרת התוכנה שבאה עם הלוח ואם לא באה לך תוכנה עם הלוח אז תבדוק בביוס בדקתי גם ב-speedfan,וגם בביוס,והכל אותו אותו הדבר
פורסם 2005 באפריל 620 שנים ביוס זה עדיין לא מאמץ מלא!!תבדוק טשפ' עם התוכנה שבאה עם הלוחומאמץ תעשה עם prime 95
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.