עבור לתוכן

AXP 2000 @ 2400MHZ - AIR COOLED(עידכון של הרגע - 2500MHZ)

Featured Replies

פורסם

קיבלתי אתמול וולקנו סליינטבוסט של טרמלטייק(קירור ממוצע ומטה..) , והמעבד שלי על 1.95וולט יושב על מקסימום 45מעלות במאמץ! , זה לא יאמן פשוט , אני מכוון לעבר ה2500\2550 ומקסימום של 2.1V(אני לא רוצה לתת לו יותר) , בקיצור , בישראל , אין עוד מישהו חוץ מThe Byter שעבר את ה2400מגהרץ בAMD עם ליבת Thoroughbred על קירור אוויר ממוצע(ומטה) המעבד יציב לגמרי בכל המבחנים ועבר פריים כל הלילה אתמול.

תמונות(Vaild של CPUZ יעלה בערב כי פשוט שכחתי לעשות אתמול , וכרגע אין לי כל כך זמן) :

עריכה : שחכתי לומר שזה רק אוברקלוק התחלתי , לא היה לי כמעט זמן להתעסק איתו , מחר שיפורים.(היום רופא שיניים :PP)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

:xyxthumbs:

הישג יפה!

לא הגיע הזמן לעבור לקירור מסוג יותר רציני?

פורסם

פשששששששש חאלה עבודה אפשר עוד?? :xyxthumbs::yelclap:

פורסם
  • מחבר

נודע לי שיש לי טיפונת זמן , בשבילכם , 2508MHZ , יציב בוינדוס , יציב ב3 לופים של אקווהמארק(לא יציב בסופר פאי משום מה) 2.1V(לא עולה מעל זה) :

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=10450

עריכה : אני מעריך שעם הורדת הבאס והעלאת המכפלה אני יוכל לגרד את ה2600 בערך... , לא יותר מזה , וזה הישג אדיר בהתחשב שאני על קירור אוויר.

מה שכן , הסטפינג של המעבד משחק כאן טוב  - AIUHB 0316 DUT3C (אני רושם את זה למרות שהרבה לא מבינים)

פורסם

מזל טוב חח אני לא מצליח לשבור 2300 בבארטון שלי....

פורסם
  • מחבר

אוקיי חזרתי , אני עכשיו אנסה להעלות את המכפלה ונראה לאן זה מתקדם...

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שעם מכפלה יותר גבוהה היה מגיע ל2600MHZ , ודרך אגב , ראיתי עכשיו אחד עם 2000+ טיברד בOCDB שעשה 2612 , אז זהו , שלא , זה מזוייף , אם תסתכלו טוב , תראו שהנתונים לא הגיוניים בכלל.

מקסימום של המקסימום על 2.1V(לא מנסה מעל זה!) :

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=10475

2550MHZ!!!

פורסם

עוד קצת ואתה לוקח מקום ראשון ב OCDB על המעבד שלך.

פורסם

OMFG!!

חבר'ה!! מה אתם עומדים שם ובוהים?

תנו קצת כבוד לסטינגוש החתיך!!

:yelclap:

-=כבוד!!=-

יאללה כולם, תעשו לו כבוד! כמו מה שעשיתי שתי שורות למעלה.

פורסם
  • מחבר

עוד קצת ואתה לוקח מקום ראשון ב OCDB על המעבד שלך.

מזמן כבר הייתי מקום ראשון , זה שהעלה שם על 2600MHZ , דבר ראשון יש לו חרא סטפינג , דבר שני , תסתכלו על הSystem Clock , הSystem Bus צריך להיות בידיוק כפול ממנו(בידיוק אבל) , והוא ממש לא קרוב לזה , אם אתה כבר מזייף , לפחות תזייף כמו שצריך(וגיליתי את זה כבר לפני המון זמן)

פורסם

מזמן כבר הייתי מקום ראשון , זה שהעלה שם על 2600MHZ , דבר ראשון יש לו חרא סטפינג , דבר שני , תסתכלו על הSystem Clock , הSystem Bus צריך להיות בידיוק כפול ממנו(בידיוק אבל) , והוא ממש לא קרוב לזה , אם אתה כבר מזייף , לפחות תזייף כמו שצריך(וגיליתי את זה כבר לפני המון זמן)

סטינגר תכנס לבולשת.

תסתכלו:

20:33:23 stingeR The Beast: אם היה לי קירור מים ואי מה היה הולך כאן

20:33:41 «»¥MiYaMi¥«»: בטטטטטטטטטטטחחחחחח

20:33:43 stingeR The Beast: בואנה הייתי אצל רופא שיניים עכשיו , זה בכלל לא כואב , ופחדתי מזה מגיל 10

20:35:25 «»¥MiYaMi¥«»: חחחחחחחחחח איזה הווווווומממממממממווווווווו

20:36:22 stingeR The Beast: אעלק!!

פורסם

כן יש אי תאימות מסוימת, סטיה של 20Mhz

פורסם
  • מחבר

סטינגר תכנס לבולשת.

תסתכלו:

20:33:23 stingeR The Beast: אם היה לי קירור מים ואי מה היה הולך כאן

20:33:41 «»¥MiYaMi¥«»: בטטטטטטטטטטטחחחחחח

20:33:43 stingeR The Beast: בואנה הייתי אצל רופא שיניים עכשיו , זה בכלל לא כואב , ופחדתי מזה מגיל 10

20:35:25 «»¥MiYaMi¥«»: חחחחחחחחחח איזה הווווווומממממממממווווווווו

20:36:22 stingeR The Beast: אעלק!!

:spam: :spam: :spam::kopfpatsch:

רועי דיי להרוס לי את התארד!

פורסם

נחמד

סיטנגר - ה OC שלך כבר לא מענייינים אם אתה שם לב .......

פורסם
  • מחבר

בכיף שלך , אתה לא חייב להיות כזה אידיוט , מי שזה מעניין אותו יגיב , ומי שלא - לא....

אני לא מצפה מאנשים שום דבר , זה בשביל עצמי

ובכל זאת , זה לא איזה פנטיום 2 ישן שעשו לו אוברקלוק מ350מגהרץ ל400 , זה K7 על 2550MHZ , קצת כבוד לא יזיק(עם קירור אוויר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים