עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני רוצה לקנות פלאפון... אבל שמעתי שכדי לחכות לדגמים החדשים. איזה מין הפלאפונים יגיעו? אני יודע שיגיע ה N73 האם גם יגיעה ה N93? או אם יש לכם מאמר על ההגעה לארץ אם אפשר בבקשה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Roshos,

הולכים לשדרג לי את המכשיר ברשת פלאפון איזה כדאי לקחת מהאלה שרשומים בכותרת...?

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by EMXMAN,

קניתי אתמול מוטורולה L2 חדש והחברה ויש לי איך להעביר קבצים אבל בעיה אין לי מושג איך אני מקודד וידאו שיעבוד לפלאפון הצלחתי פעם אחת אבל יצא בלי קול אממ עם איזה תוכנה אפשר לקודד ואיזה רזולוציה וכל זה צריך לכוון אין לי מושג אם מישהו מוכן לעזור אשמח מאוד

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן כולם 1) לכולנו בפלאפון יש רינגטון מסויים, שמטרתו היא להודיע לנו שיש לנו שיחה, SMS, שעון מעורר ועוד'. אצל חלק מהאנשים הרינגטון בפלאפון הוא דבר מאוד חשוב, והם דואגים שהפלאפון שלהם ישמע הכי טוב שאפשר ולא יעשה בושות לסובבים אותו. ויש חלק אחר שהרינגטון לא ממש מעניין אותם, הכי חשוב שהצלצול יהיה חזק וברור, ולא דואגים להחליף את הצלצול במשך שנים, ושמים את כל מה שיש להם לשים על מה שיאמרו להם/יסתכלו עליהם. בואו תאמרו לאיזה קבוצה אתם משתייכים? 2) איזה מנגינה/שיר/מוזיקה בדיוק יש לכם בצלצול? 3) אני בטוח שיש כמה כמוני שלא יודעים איך הרטט בפלאפון עובד, אך מתביישים לשאול, אז איך לעזאזל הרטט עובד?? אם יש לכם מדריכים כלשהם שמתקשרים לנושא, תביאו. כאן נדבר ונפתח את הנושא של הרינג…

• 27 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. 250 דולר זה יוצא אלף שקל בערך

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by mtnm,

היי, לקראת הגיוס אני רוצה לקנות נגן. הקנייה תתבצע מארה"ב (אלא אם יש יותר זול בארץ) והתקציב שלי הוא 300 שקל/70 דולר. חשוב לי שהוא יהיה מינימום 1 גיגה, שיהיה בו רדיו מובנה ושהאיכות הסאונד תיהיה טובה. כמובן שפיצארים אחרים יתקבלו בשמחה. בגלל שאני ממש לא מבין בנגנים אני אסמוך על המילה שלכם ואקנה מה שתגידו לי אז נסו להמליץ לי על דברים טובים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by nim901,

אני מעוניין לקנות v3x מאורנג' ולפי מה שראיתי (אני לא בטוח שזה אותו דגם, יש מצב שזה v3) אין אפשרות לשלוח תמונות או קבצים בבלטות למכשיר אחר, האם למישהו יש את המכשיר והוא באורנג' ויש לו את האפשרות [והוא גם ניסה אותה] ויכול להגיד לי איך? האם יש מכשיר אחר סביבות אותו מחיר (1.5K גג) שטוב ממנו?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Raul,

זה יכול להיות נחמד.. משהו יודע?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by pringles,

שלום קניתי לפני 3 שבועות אייפוד 30 ג'יגה שחור ואני נורא מבואס מכל הקטע של התכנה התכנה שבאה עם האיפוד ITUNES איטית ומעצבנת ואני לא כלכך מבין אותה אני לא מבין לדוגמה למה קבצים מסויימים היא לא רוצה להוסיף לרשימה מדובר בMP3 ובעיקר סרטים בפורמט AVI תוכנה מגעילה וממש מציקה איזה קבצים של וידאו האיפוד תומך? איזה תוכנה טובה יש בשביל להמיר קיבצי AVI לקבצים שנתמכים ע"י האיפוד תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by KoM,

יש מעיין "ויכוח" לא קטן בקהל הישאראלי האם הדור השלישי הוא משהו שצריך בכלל, האם אני באמת רוצה להסתובב ברחוב ושיראו בדיוק איפה אני ומה אני עושה כשאני עונה לפלאפון שלי, האם קידמה היא משהו שאנחנו תמיד צריכים ? האם בכלל מדובר בכמעט חדירה לפרטיות במסווה של דור מתקדם יותר ? האם אנחנו באמת צריכים חבילות תוכן בפלאפונים של היום שמסוגלים לספק בידור עצמי ופנימי רב ?

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by hdbaam,

אהלן חברה.... אני צריך עזרה לגבי GPS לרכב.. שיעלה מקסימום 1500.. חשוב שיהיה מקסימום ביצוע בהתאם למחיר.. שיהיה שווה פשוטו כמשמעו ועוד משהו .. זה בירור לדוד שלי.. הוא משיג את mio 168 ב-1000 ש"ח.... מה אתם אומרים ? ללכת על זה.. או שפשוט עדיף משהו אחר במסגרת התקציב [להזכירכם עד 1500 ש"ח]. תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום אני מעוניין לעדכן את המכשיר שלי. כרגע לא קריטי איזה מכשיר יש לי הייתי רוצה לדעת אם יש כאן אנשים בפורום שהתעסקו בזה ומבינים את העניין? תודה **עריכה התכוונתי לדבר עם מי שמבין בפרטי לכן לא רשמתי את הדגם samsung 990-z300

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  13. Started by Access Denied,

אהלן אנשים!! שנה טובה.. (אחרי הרבה מאוד זמן לא הייתי פעיל - בעיקר בגלל מגבלות הצבא) שתהיה לכולנו דבר ראשון שנה של שקט ושל מלאא גאג'טס ועכשיו לעניין.. עוד שבוע בעזרת השם אני מגיע לתפוח הגדול ואני רוצה להחליף את ה-IPOD MINI שלי בנגן 30 ג'יגה חדש עכשיו, קיימת ההתלבטות שהבנתי שמטרידה את כל הפורום IPOD video מול ה-zen Visio:M של קרייאטיב.. מי עדיף?? ועוד חשוב.. תמליצו בבקשה על מקום זול וטוב להביא משם את המכשיר! בברכה, נועם

14. אני לא לחוץ על נגן, יש לי משהו פשוט בנתיים שמספיק לי עד השידרוג שאני יכול לחכות איתו, השאלה האם זה זמן קצר עד שיצא ה ipod touch וכל ה WS שדיברו עליו

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by shloosh,

מכשיר מדהים,מסך מעולה ברמות... לכו קנו N73 חחחח אין כמו סוני אריקסון. וכבר היה לי W800 W900 Z800 K750 T630 ,ה-K800 פשוט מעלף. הנה כמה תמונות מהיום בבוקר,הלכתי לקנות מעביר למטען מאנגלי לישראלי http://img223.imageshack.us/img223/2592/dsc00010cj9.jpg http://img209.imageshack.us/img209/5489/dsc00018rj5.jpg http://img171.imageshack.us/img171/7806/dsc00019iy0.jpg

• 53 תגובות
    • 5.5k צפיות
  16. שלום! לאבא שלי יש את המוטורולה A840 שקנה אותו לפני שנה בפלאפון, הוא משלם עליו 79שח בחודש. חשבתי על לשדרג את הפלאפון הזה לפלאפון אחר, כי המחיר שהוא משלם עליו הוא דיי מוגזם. אני מתכוון, לקחת משם פלאפון אחר, שווה יותר, ולהמשיך לשלם את ה 79שח בחודש בשנתיים שנשארו (ככב זה עובד לא?). האם אפשר לשדרג את הפלאפון בצורה כזאת בחברת פלאפון? כי לא מצאתי על זה כלום באתר שלהם. אם כן, לאיזה פלאפון מומלץ לשדרג? תודה!! עריכה: אוי, התבלבלתי!! תעבירו לפורום גאג'טים.

• 32 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by Jaap,

אתמול הזמנתי את הסאנסה e260, אני צריך את הנגן בעיקר בשביל ריצות - ובגלל זה אני צריך איזה נרתיק שהוא יהיה תפוס בו בצורה טובה כדי שלא יפריע לי.. מישהו יודע אם יש איזה נרתיק כזה בשביל הנגן בארץ? ואשמח לקבל גם המלצה לאוזניות טובות שלא יפלו בזמן ריצה, עד 100 שקל (צריך איכותי, אבל לא להסחף יותר מידי.. זה לא הדבר הכי משמעותי בשבילי)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by intel suck,

אתמול בערב קיבלתי את ה-SANSA E250 גרסת ה-2GB הוא באמת נגן מעולה רמה אחרת לעומת הג'נרי הקודם יש לי כמה שאלות בקשר לנגן האם יצא לו כבר עדכון בעברית אם לא מה חדש בעדכון והאם האוזניות שלו כל כך גרועות

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. אין מה להוסיף. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. כותרת, צריך שיהיה בו נגן שימיע מוזיקה מאיכות ובווליום גבוה, מצלמה איכותית וטובה, מומלץ גם פלאפון קטן שתומך בדור 3

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by T-Flash,

שלום לכולם לפני כשבוע פתחתי פה בפורום דיון על ההתלבטות שלי בין ה K750i לבין ה W800i, בסוף הלכתי על ה K750i ואני לא מצטער על כך זהו הניסיון הראשון שלי עם פלאפון מודרני מחברת Sony-Ericsson, על ההתרשמות שלי מהמכשיר תקראו בהמשך. עיצוב ונוחות: קודם כל חייב לציין שהפלאפון יפה הרבה יותר במציאות מאשר בתמונות באינטרנט, ומייד אהבתי את העיצוב שלו. מה שהפריע לי בדקות הראשונות שלי איתו זה המשקל הגדול יחסית, 99 גרם. (בשבילי משקל הוא דיי קריטי, 100 גרם לפלאפון זה גבולי) אבל התרגלתי מאוד מהר. התפריט שלו קצת לא שגרתי, הוא מאוד שונה ביחס לפלאפונים מחברות כמו Nokia Samsung או Motorola, אבל גם - אהבת והתרגלתי מהר מאוד!התפריט גם מאוד מתוחכם ונוח, שלדעתי הוא מאוד קל ללמידה. מאוד מצא …

• 32 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by stone cold,

היום יש לי נגן סיני שמשרת אותי טוב אבל כמות האיכסון שבו קטנה וככה גם זמן הבטריה (אין לא ניטענת) אני מחפש נגן זול וקטן שיש לו לפחות 1 גיגה זיכרון ובטריה ניטענת פנימית ושהנגן יהיה מתאים גם לריצה אני לא בררן אז זה יכול להיות גם סיני תקציב עד 400 שקל+- דרך אגב אני לא צריך מסך ציבעוני ותשטויות האלה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Shasoosh,

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by slim_shady,

מה אתם ממליצים לי ב500 ש"ח נגן MP4 שתיהיה איכות סאונד טוב ומינימום 2 ג'יגה...(או ג'יגה 1 +אפשרות הרחבה) יש משהו או לחסוך עוד?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. הדרישות שלי לנגן הן: 1. רדיו מובנה. 2. תומך עברית . 3. ממשק ועיצוב יפים. 4. מסך לא קטן יותר מידי (שלא יוציא את העיינים :-) תודה לעוזרים . ההתלבטות שלי כרגע היא בין U10 של IRIVER לבין U3 של IAUDIO. אשמח לשמוע חוות דעת נוספת.. תודה.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים