גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
המכשיר התקציבי הטרי מבית Xiaomi יהיה אחד מהראשונים לעשות שימוש ב-Helio G99 המשופר של Mediatek - אך האם זה יהיה מספיק בכדי להיות רלוונטי בסביבה התחרותית שאליה הוא מגיע?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 347 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, שאלה למי שמכיר ושוחה בתחום. האם מותר לתת לאפליקציה שם המבוססת על שם של בן אדם? לדוגמא, אפליקציה המרכזת את עשייתו של ביל גייטס בפילנטרופיה, יכולה להקרא Bill Gates Philanthropy?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
1.אומרים שיש סכנה להחזיק את הפלאפון בכיס (הסכנה היא פגיעה בפוריות) קודם כל האם זה נכון בכלל ? האם יש איזה כיסוי מיוחד או נרתיק לפלאפון שבולם את זה? 2.יש ברשותי את הסט האל חוטי של לוג'יטסק S510 (גם מקלדת וגם עכבר) האם התדרים של זה משתלבים ופוגעים באיזהשהיא צורה באינטרנט האלחוטי שיש לי בבית או בBT של הפלאפון? 3.האם זה בריא להקליד שהמקלדת נמצאת סמוך לאזור המשפעה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם הדגל העסקי של סמסונג עשוי להגיע בעוד פחות מחודשיים עם זוג גדלים שונים, מצלמת בעלת מפתח צמצם חדשני בשלוש דרגות - וללא חריץ הרחבה ל-microSD בגרסה הבסיסית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
יש שמועות חדשות שעוד כמה חודשים יצא אייפון נאנו. התמונות שמצאתי בינתיים באינטרנט מראים שאין הבדל בין האייפון נאנו לאייפו חוץ מהגודל, המחיר כמובן יהיה בהתאם. עדיין אפל לא יצאה בהודעה רשמית על כך אבל יש המון דיבורים על זה. רוצים לראות אותו. הנה הקישור: (להגדלה לחצו על התמונה שבאתר) http://www.macrumors.com/2008/12/22/iphone-nano-concept-photo/ מה הייתם קונים אייפון נאנו או אייפון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצד ה-855 זכינו להצצה גם לדגם ה-Snapdragon 8cx, אשר מבהיר כי השאיפה לגרום לחלונות 10 לפעול באופן מיטבי בהתבסס על ארכיטקטורת ה-ARM עדיין חיה ובועטת לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. אני רוצה לקנות לאבא שלי נגן MP3 במתנה. לאחר חיפושים והשוואות החלטתי על הנגן של sandisk, אבל כשבאתי לקנות אותו גיליתי שהוא מסדר את הקבצים רק לפי תווית ה- ID3 ואינו יכול לסדר את הקבצים על פי שם הקובץ (ואינו מתייחס גם לספריות). השאלה שלי היא אם יש נגן טוב (הכוונה מ"בית טוב") שמסדר את הקבצים על פי השם והתיקייה, ולא על פי ה- ID3. תודה.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כמה אחוז מהבטריה אם בכלל לוקח שמיעה בשאפל בנגן מבוסס דיסק קשיח?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כשמדובר במחשבים ניידים סטנדרטיים, אין שום דילמה . פשוט מפרקים החוצה את הסוללה כאשר היא מגיעה למלוא הקיבולת שלה , מאפסנים בשקית אטומה במקרר ועובדים ישירות על המתח הבייתי. אבל מה קורה עם כל אותם מכשירים כמו סמארטפונים וטאבלטים שבהם הסוללה מובנית ולא ניתנת לפירוק? ידוע שאסור להשאיר סוללה בטעינה אחרי שהיא הגיעה למאה אחוז הקיבולת שלה ,וגם ידועה העובדה שככול שמספר הטעינות גדל ,כך גם מיתקצרים חיי הסוללה. כך שרצוי להימנע ככול האפשר מביצוע טעינות חלקיות . אבל גם ידוע שהמכשירים האלו זוללים אנרגיה בקצב מטורף וללא חיבור לחשמל ,הסוללה מיתרוקנת אפילו אחרי מספר שעות בודדות של גלישה . אז מה אני בתור משתמש פשוט אמור לעשות ? ?? מה כל פעם , מדי מספר שעות להכניס לטעינה , לחכות להגעה ל 100 …
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשמור את ה SMS, רשימות אנשים כמובן ועוד ירקות ודברים חשובים לי מה PPC. מדובר ב HTC HD אם זה משנה.. התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם המכשיר אבל לא מצאתי איך להעביר מידע אל המשחב במקרה של הריסת תוכנה במכשיר (קרה בעבר ולא רוצה לחוות זאת שוב) יש לכם מושג איך אפשר לשמור את הדברים האלו על גבי המחשב שלי? אני לא מוצא שיטה עם ACTIVE SYNC, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי אפליקציה המרכזת חובות של אנשים כלפי חנות. כל האנשים שמורים בטבלת SQLite עם שם שם משפחה חברה וסכום. כל איש הוא אובייקט מסוג Person המכיל את הפרטים כמו בטבלה. רציתי להוסיף לכל איש גם "Changelog" מסויים מסוג ArrayList<int> ששומר את השינויים של כל איש בנפרד. הבעיה היא איך אני שומר את כל הנתונים של כל האנשים בנפרד אחרי שהאפליקציה נסגרת.... אם אני לא מובן כלכך אני יסביר שוב. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים. יש איזשהו דרך לשמור את התמונות שהמכשיר מצלם לכרטיס MICRO SD ולא לאחסון הפנימי של המכשיר? עברתי על כל בפונקציות של המצלמה (אנדרואיד 4.1.2) ולא מצאת שום אפשרות שכזו באפשרויות המובנות של המצלמה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשימוש ברדיו המובנה בטלפון (לא בעזרת גלישה / אינטרנט) אני מקבל שמע מונו באזניות של תחנות רדיו ה - FM המכשיר של סלקום דגם LG-D855 עם 3 גיגה RAM וזכרון 32 G האם גם אצלכם זה כך ? כיצד ניתן לשמוע בסטריאו ?
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
-
שלום. אני צריך שנאי אירופאי של 5V 2.5A לPIPO M9 MAX בדקתי ב: http://pipomall.com/ http://actablet.com/ http://aliexpress.com/ בשניים ראשונים שלחתי אמייל לאתר ואף אחד לא חזר אליי. שלחתי מספר פעמים דרך אגב אז כנראה אף אחד לא שם. נשאר ALIEXPRESS אבל הם לא מכבדים תשלום דרךPAYPAL ואני לא מרגיש בטוח לקנות עם כרטיס אשראי. מישהו כבר קנה עם כרטיס אשראי דרכם ואם זה בטוח?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה היפנית משיקה שני סמארטפונים שפשוט עושים חשק לשדרג - Sharp Aquos Crystal 2 ו-Sharp Aquos Xx לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%90%d7%a8%d7%a4-%d7%94%d7%9d-%d7%94%d7%99%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%91/
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני כבר מזמן לא בקיא במכשירים הקיימים ולכן אשמח לשמוע את דעתכם לגבי מה כדאי (והכי חשוב - למה) סמסונג גלקסי S4 נוקיה Lumia 920 תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכם. האם אפשר לרכוש שני סימים רגילים (שמקבלים הודעות) עם אותו מספר טלפון, כדי שיהיו שני מכשירים שדולקים ביחד עם הסימים האלו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
סמארטפון ה-HTC U11 עשוי להיות הסיכוי האחרון של היצרנית הטאיוואנית להציל את שמה לפני הסוף המר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי שמועות שאפשר לשים שני קווים\סימים על אותו מכשיר פלאפון, מישהו יודע על מה מדובר ואיך לעשות את זה? זה שאלה שיש לי כבר הרבה זמן, אבל עכשיו אבא שלי קיבל N73, ושם באפשרויות צלצול יש לשים צלצול שונה לשני קווים שונים, ולא הבנתי בדיוק למה הכוונה, אז נזכרתי בשמועות האלה... בקיצור אם מישהו יודע פרטים על איך עושים את זה, וכמה זה אמור לעלות, ובאיזה מכשירים אני מאוד אשמח וגם סתם ידע כללי יהיה נחמד תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכירו נא את ה-Realme 9 Pro Plus וה-Realme Pro 9 - אשר אמורים להצטרף בקרוב אל ה-Realme 9i בשוק המקומי שלנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
- 1 follower
-
-
חיישני צילום מתקדמים עם רזולוציות צנועות, מסך 4K שאין כמעט לאף חברה אחרת וגם דגם מיני ששומר על רוב היכולות של האח הגדול - סוני כנראה לא תהפוך ליצרנית הסמארטפונים הכי מצליחה בתחום לפתע, אך גם לא מציגה שום רמזים על תכנון לוותר על הסגנון הבלתי רגיל שמלווה אותה מתחילת הדרךלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, האם ניתן לשנמך חזרה גלקסי s5 שיש עליו את הלוליפופ הפולנית לגרסה הישראלית של 4.4.4 או 4.4.2? עוד שאלה, האם ניתן להוסיף ללוליפופ ממשק עברי מלא? (לא מקלדת). תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
לנובו הולכת על כל הקופה עם דגם ה-Z5 Pro GT החדש שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-