עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Ido.G,

שלום, אני מעוניין לרכוש לחברה שלי נגן במתנה. הכיוון הוא נגד מבוסס זיכרון בסדר גודל של 1GB. יש יתרון לחנויות בקניון- מכיוון שאז אפשר לבקש פתקי החלפה וכו'. בכל מקרה, שמתי לב ל Sansa C140. אמנם לא מאוד משובח, אבל יעשה את העבודה. הבעיה- המכר ב 400 שקל באופיס דיפו בעוד שבחנויות רגילות עולה כ 300. בכל מקרה, אם אני אקנה אותו אני אקנה אותו ב 300. חבל לבזבז 100 שקל. בבאג יש את ה MPIO FY 600 ב 350 שקל. מי מהם עדיף? האם יש הצעות אחרות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. חברת הענק Samsung, הידועה והמוכרת בזכות מוצרי החשמל והאלקטרוניקה המעולים שלה כבר עשרות שנים, והבולטת גם בתחום המכשירים הסלולארים, מכריזה היום על מכשיר הפלאפון הראישון המכיל בתוכו מצלמה ברזולוציה של 10 מגה פיקסל. זהו למעשה הצעד השלישי של סמסונג להוביל בתחום הצילום הסלולארי, כשהראישון היה עוד באוקטובר של שנת 2004 כשסמסונג הכריזה על הפלאפון הראישון שמכיל מצלמה ברזולוציה של 5 מגה פיקסל, והשני בנובמבר 2005 כשסמסונג הגדילה את הרזולוציה ל-8 מגה פיקסל. והיום, סמסונג מכריזה על ה SCH-B600 - המכשיר הסללולארי הראישון המכיל בתוכו מצלמה של 10 מגה פיקסל. המצלמה במכשיר מצויידת בזום אופטי X3 ובזום דיגיטאלי X5, כאמור הרזולוציה היא הרזולוציה הענקית של 10 מגה פיקסל. בנוסף למצלמה, המכש…

• 27 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by kinguy,

שלום רב, במהלך שימוש רגיל ב-IRIVER H320 החדש שקניתי לפני 3 חודשים בניו יורק פתאום הוא נתקע כשאני מדפדף בהגדרות שלו ונשאר באותו מסך עד שכנראה נגמרה לו הסוללה והוא נכבה, אבל נכבה ומת לגמרי. ניסיתי לעשות RESET וזה לא עזר.ניסיתי לטעון כמה שעות דרך המחשב ודרך המטען.שום דבר.מת. יש למישהו רעיון? תודה, גיא

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by abyss20,

חבר שלי קנה PSP והתקין גרסה 2.5 ואין לו כסף לקנות הרבה משחקים ומשחק אחד או שניים לא שווים את הימצאו של הPSP נתקלתי לא מזמן באתר הזה וכתוב שהמשחקים בו נתמכים בכל גרסאות הPSP האם זה נכון? מישהו ניסה? אני רוצה לדעת לפני שאמליץ לו על האתר (הוא רוצה להישאר עם גרסה 2.5 אך אם זה לא אפשרי אז לינק למדריך על איך להוריד לגרסה 1.5 ).

5. Started by n9555,

ברשותי נגן iaudio x5l ואני דרך לחבר את הנגן לרכב (אני בכוונה לא רוצה להגיד חברה ודגם אבל אני יכול להבטיח לכם שזה מודל 2007) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by lamer4ever,

ההוספה גורמת למכשיר לגמור את הבטריה יותר מהר? או פוגעת בביצעוים בכל צורה שהיא?

7. חבר שלי רוצה לקנות נגן MP3/MP4 בארה"ב. אלה הדרישות שלו: - איכות סאונד טובה , אוזניות טובות יחסית. הוא מתלבט אם לקחת נגן בנפח של 30 GB או קצת פחות באיזור ה- 4GB (כרגע יש לו 2 GB שירים במחשב) בינתיים, הוא חשב על שני הנגנים האלו של Creative : http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15306 zen v plus 4giga http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14331 zen vision m 30 giga הם הכי טובים למחיר או שיש אלטרנטיבות טובות יותר? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by noambaum,

למה שמישהו יקנה נגן MP3 כשיש היום N73 בתור פלאפון שיש בו גם נגן MP3 וגם ניתן לראות בו סרטים?

• 64 תגובות
    • 6.6k צפיות
  9. Started by DoKing,

שלום קוראים לי דור אני מנוי ברשת פלאפון ויש לי מכשיר סמסונג 770 מי שלא יודע הוא תומך בכרטיסיי מיקרו אס די עד 512... הבעיה שלי היא כזאת , העברת קבצים דרך המכשיר עצמו היא איטית מידיי ומעצבנת אז מה שעשיתי זה הכנסתי את הכרטיס למתאם ל אס די רגיל הכנסתי אותו לקורא כרטיסים והעברתי את הקבצים בצורה רגילה מה שקרה הוא זה שהמכשיר לא קרא את הקבצים.... אז עשיתי לכרטיס פורמט בצורה הפשוטה ביותר דרך המחשב שלי והתוצאה המכשיר לא קורא את הכרטיס (המחשב כן אני יכול לעשות עליו מה שאני רוצה אבל המכשיר לא מזהה שניכנס כרטיס הרחבה) מישהו יודע מה צריך לעשות בישביל דרך אגב הפורמט נכון השארתי אותו על FAT רגיל כמו הכרטיס שמגיע עם המכשיר וכמו שהוא הגיע .... נ.ב ליפניי שעשיתי פורמט הכל עבד טוב הכרטיס הצ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by intel suck,

תספרו איזה נגן יש לכם ותעלו תמונות לי יש SANSA E250 + CREATIVE EP635 תמונות בקרוב

• 60 תגובות
    • 5.1k צפיות
  11. Started by dm44,

תמליצו לי על נגנים אבל בעיקר אני מתלבט בין הנאנו הקליקס הZEN V והSANSA אני חשבתי בעיקר על הZEN V בגלל האיכות שמע (קריאייטיב) והמחיר הזול בנוסף אני חשבתי להזמין מהאינטרנט (אמזון) כי הדולר ירד והמישלוח לא צריך לעלות יותר מידי ואם מישהו יודע כמה עולה המשלוח שיגיד תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by MDK,

למה יש בזאפ כאלה הבדלים? מה, יש ביניהם הבדל מוצדק כלשהו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. אייפוד ננו חדש מהאריזה, לא נפתח, חדש מהחנות! - למכירה. בעל נפח של 1 ג'יגה ( סדר גודל של 350 שירים ו25,000 תמונות). מסך LCD צבעוני, 1.5 אינצ'. קורא קבצי מוזיקה: ACC ,MP3 ,MP3VBR ,WAV ,AIFF ותמונות:JPEG ,BMP אקוילייזר בעל 20 מצבים שונים. מידות: גובה: 8.9 ס"מ רוחב: 4 ס"מ עובי: 0.7 ס"מ משקל: 42 גרם! 14 שעות האזנה רצופה! מוצרים נלווים עם האריזה: - כבל USB2.0 . - דיסק דרייברים . - חוברת הדרכה ומדריך למשתמש המתחיל. - אוזניות לבנות. - ספוגיות כיסוי לאוזניות. אני מוכר את המכשיר ב600 ¤, כאשר המחיר מחירון בשאר חנויות האלקטרוניקה ואתרי המכרז באינטרנט הוא 700-850 שקל. לפרטים ורכישה צרו קשר: עידו ויסמן מספר איסיקיו: 272933763 מסנג'ר : idoweisman@barak.net.il אמייל : idoweisman@b…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מתי יגיעו הפלאפונים של נוקיה עם ה5 מגה פיקסל לארץ מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by taimor,

לא יודע, שמעתי שיש לו בעיות עם הMP3 ובעיות בעברת נתונים ממחשב שזה ממש איטי ? האם זה נכון ? כעיקרון אני צריך פלאפון טוב ומומלץ שיהיה עם MP3 וזיכרון לא יזיק. חשבתי על הV3C אבל יש לו כולה 40 מגה, אני מעדיף כבר את הSK 7400 שיש לו 65 ושומעים בו לא רע בכלל. על מה אתם ממליצים ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by lmlm,

אני מתכנן עליו, (למחור את W800 להוסיף בשביל לקנות אותו) ויש לי כמה שאלות: איך המצלמה שלו לעומת ה W800? חוץ מסימביאן ן WIFI יש עוד היתרונות על W800? האם כדאי לקחת פלאפון אחר בגלל הסוללה שנזללת מהר? ואיך הוא בכללי? ושווה לקנות אותו ולא לקנת פלאפון לכמה שנים (תיכננתי על W800 אבל ביאס אותי הקטע של סימביאן) תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by אוריפ,

לפני כמה שעות הגיע אלי האייפוד נאנו 4GB כחול החדש שלי! זה בין המשלוחים הראשונים שידע עושה (עפ"י מה שהבנתי), לכן חשבתי שזה יעניין פה אנשים. תמונות והשוואות עם הנאנו הישן (2GB שחור שיש לי בבית) ומיני דור שני (6GB כחול) יבואו בהמשך. אני אדווח גם על האופציות החדשות בהמשך אבל כבר עכשיו נראה שיפור גדול מאוד בבהירות המסך.

• 50 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. איפה אני משיג עדכונים לאייפוד נאנו? אם אפשר קישור לעדכון הכי חדש וגם בנוסף לזה עדכון לעברית לאייפוד ואותו דבר לגבי הIAUDIO אם יש לו עדכונים

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by intel suck,

יש לי בעיה בנגן המחשב לא מזהה אותו והוא תקוע שום כפתור לא עובד והוא לא עובד מה לעשות? נגן בן שלוש שבועות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום.. אני מנסה כבר הרבה זמן להתאים צלצול מסויים לאיש קשר שיש לי ברשימה, כך שכל פעם שהוא יצלצל אליי יהיה את הצלצול הייחודי שלו. יש לי טלפון Nokia 6230... מישהו יודע איך עושים את זה?

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by david_borohov,

שלום. ידידה שלי טסה לארה"ב בחודש הקרוב ושקלתי לבקש ממשנה לקנות לי נגן חדש (שלי הלך לעולמו). אני מוכן להשקיע עד 130 דולר (בערך 550 שקל) אני לא בקטע של IPOD (מעוניין רק ב- Drag&Drop, תוכנות לא עושות לי את זה). ניגון וידאו לא ממש מעניין אותי (אם אפשר למה לא, אם לא, לא משנה), מסך צבעוני יהיה נחמד. אני מעדיף ממדים קטנים (עד גודל של פלאפון ממוצע), זמן סוללה סביר, ואם אפשר גם רדיו. ממשק לא מסורבל זה חשוב. תודה רבה, דוד.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Spirit Crusher,

מישהו כבר ניסה? לפי הדוח באתר שלהם זה דיי גמור ויש כבר גירסא די סופית גם אני מחכה כבר שנה מאז שקניתי את הנגן לעברית מהיצרן ואין שום דבר (כמה צפוי) חשבתי להתקין את הרוקבוקס כי גם ככה עברה לי האחריות וזה לא ישנה כלום אבל אני בכל זאת מפחד שהנגן יתקע ויעשה לי בעיות וחבל לקחת סיכון מישהו ניסה? שמע? משהו? תודה

23. Started by alergic,

אני רוצה לקנות נגן MP3 בנפח 2 GB עם תמיכה בעיברית ו USB 2 תקציב=350 ש"ח

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by Access Denied,

יש לי תקציב של עד 300 דולר לקנות נגן חדש במקום האיפוד מיני בארה"ב.. אני צריך מכשיר טוב ל-80 אחוז מוסיקה וקצת סרטים (אני חייל אז מדי פעם ברכבת זה נחמד) מי משני הנגנים Zen Visio:M או Archos 404 עדיפים?? הזן טוב מבחינת המוסיקה אבל לארקוס מסך 3.5 אינצ'.. מי לדעתכם קנייה טובה יותר?

25. השאלה בכותר. תודה לכל העונים.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים