עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי אנדרואיד 5.1 ופלאפון INTEX AQUA STAR 4G נגמר הROM במכשיר, הכנסתי SD CARD בגודל 64 ג'יגה, התחלתי להעביר אפליקציות ידניות (והצליח להעביר) בהגדרות אכסון הגדרתי כברירת מחדל כתיבה לSD CARD, ועדיין שאני מנסה לעדכן או להוריד אפליקציה מPLAY STORE הוא כותב לי שאין מספיק מקום. (ניסתי גם בהגדרה "תן למכשיר להחליט") ושום דבר לא עוזר מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by OutRaGe,

שלום אני מחפש נרתיק מגן עבור הנגן iAudio i7 שאני מתכנן לקנות השבוע, התקציב עד 40 שקלים בערך, יכול להזמין מאיביי אם הדילר עושה משלוחים לארץ, דיי התקשיתי למצוא בעצמי אחד בארץ או בחו"ל.. אגב שלא יהיו סתם אי הבנות: מה שאני מחפש זה נרתיק "פתוח" כלומר כזה שמשאיר את הפונקציונאליות של הנגן והמסך כמובן חשופים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  3. שלום, אני כותב אפליקציה שעושה FACEBOOK LOGIN, אני לא מצליח להבין בAPI הנוכחי שלהם, איך אני מאפשר למשתמש לשלוח APP REQUEST לחברים שלו. אני מתכוון לזה שהם יקבל את שם האפליקציה וקישור לדף בGOOGLE PLAY. יש לי כבר את הFACEBOOK IDs של אלו שאני רוצה לשלוח להם את ההזמנה. איזה מן אוביקט / תהליך אני צריך? ואיזה מן הרשאות. מעבר לזה, לא הבנתי איך אני לוקח SESSION קיים ומשנה את ההרשאות שיש לו.

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  4. שלום חברים יקרים אין הרבה מה לפרט המצב הוא שיש לי מלא כפילויות בסים, במכשיר ובגיבוי של גוגל אני מחפש דרך שפויה לבצע איזשהו מיון ידני, ולבצע סינכרון מחדש ביניהם! תודה רבה לכולם!!!

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by ran07,

שלום תקציב שלי בסביבות 700-1000 שקל חשוב לי מסך גדול 4.3" ומעלה אני מתלבט בין כמה דגמים וחברות Mio MOOV 500/300/CXX.1 2.Asus R700/R600 או חברות אחרות אם מדובר בהפרשים גדולים בגלל BT נגן שירים וכאלה אז מעדיף שלא לשלם על הפער

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  6. יש לי המון דברים שאין לי זמן להעביר בהקלדות ואני מאבד לפעמים דברים חשובים. תודה רבה לעוזרים.

7. Started by משה משהו,

האם יש אפשרות להתקין עברית לאנדרואיד 6.0.1 מרשמלו (אני רוצה לפלאפון הזה Samsung Galaxy Folder 2 לדעת אם לקנות או לא…) וגם איך אני יכול לדעת בקנייה מהאינטרנט (אלי אקספרס) אם התדרים תואמים לחברות הסלולריות בישראל, ושהמכשיר לא נעול על רשתות מקומיות בלבד תודה

8. אני מחפש GPS מתנה לאבא (טלפון עם WAZE לא בא בחשבון) וראיתי שיש כאלה עם עדכוני תנועה גם לארץ כדוגמת Garmin Nuvi 2350LT. מישהו ניסה ויכול להגיד עד כמה זה באמת עובד? ועל הדרך אם יש לכם המלצות למכשירים...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מכשירי ה-Galaxy XCover 7 וה-Galaxy Tab Active5 מצטרפים אל משפחת המוצרים הייחודית שכוללת עמידה במבחנים בתקן צבאי, עבור מתארי שימוש מאתגרים במיוחדלכתבה

10. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי A639 שנקנה בארץ עם עברית צרובה של רונלייט. לפני כשבוע המכשיר הפסיק לעבוד (כל הזמן היה מסך כחול עם סמל של אסוס וכלום לא קרה) בקיצור הורדתי את העדכון עם העברית מהאתר של אסוס אבל מסתבר שבשביל לצרוב אותו למכשיר ללא הקובץ EXE שאמור להתקין אותו צריך לערוך אותו בעורך הקסה והקובץ איכשהו מוצפן עם XOR ובזה אני כבר לא מבין.. אז בלית ברירה הורדתי רום שיש בו רק אנגלית וצרבתי למכשיר. עכשיו אין לי עברית. יש למישהו רום עברית? או שאולי מישהו מבין בקטע של לערוך הקסה של קובץ ואז הוא יוכל לעזור לי עם זה? תודה על העזרה...

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  11. שלום כולם, יש לי IPAQ עם BT ורציתי לרכוש מקלט GPS BT וכך לעבוד עם שניהם יחד. הדרישות שלי מהמכשיר - שימצא לווינים מהר - ושישמור איתם על קשר גם אם הוא לא דבוק לשמשה. ושיהיה זול. אשמח לשמוע מי הם המקלטים המומלצים/פופולאריים. ראיתי את ה GlobalSat BT338 הוא פופולארי לפי מה שהבנתי. אבל הוא עולה איזה 500 ש"ח (http://zap.co.il/model.aspx?modelid=132555) ראיתי את Holux M1000 שעולה 270 שקל. מה אומרים עליו? בקיצור אשמח לקבל המלצה למקלט עם יחס איכות מחיר טוב. תודה!

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by EyEOnE,

חג שמח לכולם. ראיתי שיש מבחר ענק של GPS'ים. איזה מע' טובה? איזה יצרנית טובה? מחפש המלצות לקניה מאנשים במבינים. סכום פתוח.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  13. היי חברים, אני בעוד שלושה שבועות עובר לתקופה של שנה או אולי יותר ללונדון ואני מתלבט מה לעשות עם המחשב שלי. את המפרט המלא שלו אתם יכולים לראות בפרופיל שלי. המארז מאוד גדול ולשלוח אותו בדואר זה לא אופציה כי זה יעלה יותר מ-1000 ש"ח פלוס יהיה לי מע"מ באנגליה. יש את האופציה של לארוז אותו טוב טוב ולשלוח אותו בטיסה אבל לכו תדעו מה יכול להדפק בזמן ההעברה. ההתלבטות שלי היא האם להשאיר אותו בארץ, לקחת את הקשיחים איתי ולבנות שם מחשב חדש לגמרי או להעביר אותו איתי לאנגליה במטוס ולהסתכן בנזק. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. בהנחה שיש לי את תוכנת הניווט. מחירי הgps הם ברמת המחירים של מחשבי כף היד, אז למה בעצם לא עדיף לקנות מחשב כף יד עם מקלט, שיש בו יותר פונקציות מלבד הניווט?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  15. אחותי מעוניינת בטלפון חדש, שלה גם גרוע וגם מתפגר. חשוב שיכיל: מצלמה כמה שיותר איכותית, המינימום 3MB כמובן שמדובר בפיצ'ר ולא במשהו שישמש בתור המצלמה הראשית שלה. אפשרות לגלוש בWIFI. אפשרות להוספת זיכרון ע"י כרטיס מיקרו SD. עדיף גם: מסך מגע אלא אם מישהו יודע להמליץ חזק נגד כעיקרון יש העדפה או לNOKIA או לטלפונים שמריצים את WINDOWS MOBILE. הטלפון יכיל את הSIM העכשיוי שלה, שהוא לא SIM של דור 3. אם מישהו יודע גם להמליץ על חנות כמה שיותר קרובה לכפר סבא, מה טוב. תודה. עדכון: G810 של TOSHIBA הוזמן ממגה פון כפר סבא. סקירה בהמשך.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בעיה נפתרה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  17. [move][tt][glow=red,2,300]שבוע טוב לכולם ,[/glow][/tt][/move] אני מחפש נגן עם נפח גדול אחרי שהתמלא לי האייפוד טאצ' [64 ג'יגה]. אני צריך אותו רק למוזיקה עקרונית [סרטים זה סתם אם יש מקום מיותר], אז מבחינת מסך לא צריך משהו איכותי במיוחד, רק שיראה תפריט ודברים כאלה. התלהבתי שחשבתי על אייפוד קלאסיק, שיש לו הרבה מקום וסוללה טובה, אבל מסתבר שאין לו עברית משום מה - לא עוזר לי. כמובן כמה שיותר זול אבל עדיין איכותי, אז אני מקווה שיש משהו שהמחיר שלו לא יעבור, מקסימום, 1000. אם אין נגן כזה במחירים האלה אז מה שהכי קרוב לזה, אבל אני אחפש גם יד 2 אם יש משהו במצב טוב. עדיף מהארץ, אבל אם יש משהו ממש ממש טוב אז אני אשקול אם שווה להזמין מחו"ל, למרות שאני מעדיף שלא. אז סיכום - נגן עם …

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  18. צילומים נוספים מגיעים אל הרשת ומציגים את המכשיר החדש של סמסונג בצמד גוונים שעדיין לא ראינו עבורו עוד יום עובר – והנה אנחנו מקבלים עוד תמונות וצילומים של מכשירי הדגל הטריים מבית סמסונג, שיוצגו לעולם ב-21 בפברואר, כלומר בעוד כשבוע וחצי. התמונות החדשות מציגות את המכשיר בצבע אפור-כסוף ובצבע מוזהב, ומצטרפות אל הצילומים הקודמים שכבר ראינו לדגם בצבע כחול כהה או שחור. הצבעים והתיעודים החדשים ברורים יותר מאלו הקודמים, וללא ספק מציגים את מכשיר הדגל באור חיובי יותר – עם מעטפת מסך מזערית וצד קדמי שמזכיר במידה מסויימת את ה-One M9 וה-One M8 של HTC. התמונה והתצלומים החדשים הצליחו להפתיע אותנו לחיוב האם מעבר לחיי סוללה נהדרים וביצועים מובילים, מכשירי ה-Galaxy S…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by elicbelic,

פחות חשוב לי המשקל/העובי, יותר חשוב מסך גדול, מצלמה טובה וכמובן שיהיה אמין ולא יתקע יותר מידי... אם יש אפשרות להזמין מחו"ל בזול יותר ולגייר אותו, גם טוב.

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  20. Started by zam,

היי הרבה כתבות טובות והמלצות אין. מחפש טלפון בתקציב של עד 1200 ש"ח כנראה בכרטיס אשראי. לא מפריע לי שיהיה סיני. אשמח אם תהיה בו אפשרות לאיחסון חיצוני. שיאפשר הפעלה של משחקים (לא משהו רציני) רצוי עמיד לנפילות ומים (בסיסי כזה, לא טנק) כרגע אני חושב על סמסונג S5 (אמנם הוא ב- 300 ש"ח מעל התקציב אבל זה מה שאני מכיר) קיצר טלפון ב- 1200 ש"ח תודה מראש למי שיכול להמליץ ולעזור.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by mc_elad,

http://reshet.tv/News_n/heb/news/programs/EconomicNewscast/articlenews,220675/?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_content=Reshet_Facebook_Page&utm_campaign=News_article בקישור יש כתבה על בעיה שהיא ידועה(כשאתה מוחק מידע בדרך הרגילה המידע לא באמת נמחק) ונאמר בכתבה שיש אפליקציות שאכן מוחקות מידע לגמרי .. האם ידוע לכם על אפליקציות כאלו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. דגם ה-Moto הבא של לנובו עשוי להביא חיי סוללה נדיבים ואת כיסויי ה-Moto Mods הייחודיים לקהל יעד רחב הרבה יותר לכתבה

23. Started by bati6,

מה זה תקן 802.11 ac? מה זה אומר על מכשיר שלא תומך בתקן הזה? מה ההבדל בין מכשיר שכן תומך בתקן הזה?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  24. שלום מחפש לקנות בתקציב נמוך ככל האפשר (עד 500 ש"ח זה סביר?) מכשיר טאבלט שכל ייעודו - סקירת תמונות ממצלמת goPro לה אין מסך. באופן ספציפי: 1. מסך טוב. 7" 2. יכולת להריץ וידיאו בפורמט MP4, גם וידיאו slowmotion בקצב 60-120fps. 3. יכולת לחבר את המצלמה ישירות ב-USB או בכבל HDMI ולקלוט אותה ככונן נייד. לחלופין (פחות טוב) יכולת קריאת כרטיס SD. יכולת לטפל בקבצים כמו במחשב (מחיקה, שינוי שם, עריכה). 4. חיבור WiFi וגלישה נוחה באינטרנט, להעלאת התמונות לאתר אחסון. 5. יכולת להריץ תוכנת עריכת תמונות כגון snapseed. אני לא צריך הרצת משחקים, תוכנות כבדות. אני כן אשמח ליכולת לקריאת ספרים, whatsapp, facebook, mail. GPS הוא לא בגדר חובה. הקאץ': צריך לקנות תוך שלושה שבועות (קניית Ainol בעייתית)…

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  25. שלום, רכשתי לא מזמן את ה-N85 ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. הגרסא שיש לי בטלפון כרגע היא 11.047, האם יש גרסא חדשה יותר? ואם כן, כדאי לעדכן? 2. העדכון נעשה רק ע"י Nokia Software Updater? פשוט לחבר את הטלפון ולעדכן? 3. אני מתכוון לפרוץ את הטלפון, האם עדכון הגרסא תפריע או תחסום את אפשרות הפריצה? 4. פריצה מורידה את האחריות של המכשיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.