עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בס"ד שמועה חדשה שמסתובבת ברשת היה על כך שסוני אריקסון תשיק מכשיר ממשיך לK610 הנפלא. ככל הנראה המכשיר יכלול מצלמה של 3.2 מגה פיקסל ו100 מגהביט זיכרון פנימי,ויופץ בצבע כחול. אבל שוב מדובר בשמועה בגלל וכרגע אין כל אישור מסוני אריקסון

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by מגדל,

היות ו256 MB מספקים אותי... (יש לי את הסיבות שלי) אני מצאתי שתי נגנים במחיר נמוך עם 256 MB שמתאימים לי... ואני לא יודע מי מהם לבחור: 1. IAUDIO G3 256 מ"ב - 175 שקל: יתרונות: IAUDIO 95DB 50 שעות נגינה 2. IBEAD 400 256 מ"ב - 195 שקל: יתרונות: קיבל 5 כוכבים לפי YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3101732,00.html מגבר 20MW SRS WOW סוללה פנימית (לדעתי יתרון) 2 חיבורי אוזניות (גם יתרון) עברית מלאה עיצוב - הרבה יותר יפה מהG3... אני נוטה לבחור בIBEAD למרות שאני לא כל כך מכיר את החברה - אני יודע שהיא קוריאנית, ויש ביקורות טובות... אשמח לשמוע חוות דעת

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by chelsky26,

אהלן חברים, קניתי היום את ה מכשיר עם 16 ג'יגה כשבפועל יש 10.28 ג'יגה פנוי השאלה שלי היא כזו, האם הזיכרון הנייד הזה יתאים לו? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=121171068045 ואם לא מישהו יכול להמליץ לי על משהו? חשבתי בכלל לקנות זיכרון נייח כזה http://www.ebay.com/itm/120GB-Extern...item460d32a7c7 האם נראה לכם שהוא יתאים לי למכשיר? כמובן שאני יקנה גם קבל חיבור שמתאים. תודה לעוזרים

4. Started by almog333,

שלום לכולם, ברשותי גלקסי אס3, ב- OTA הוא מודיע לי שאין עידכונים זמינים, ב KIES הוא מודיע לי שהקושחה לא תומכת בשידרוג. קניתי את המכשיר ממישהו פרטי מיד 2 לפני קצת יותר משנה. ה CSC מוגדר AFR, אולי זו הסיבה? מישהו יכול לעזור לי ולהדריך אותי איך כן לגרום לעידכון לעבוד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Ghtm,

שלום לכולם, בקיץ עבדתי והרווחתי קצת כסף, ומכיוון שעד עכשיו הייתי עם G3 512MB שכבר לא מספיק לי, ראיתי מה האפשרויות שלי והחלטתי שאני רוצה לקנות לי נגן/ מכשיר PMP. יש לי כ-1500-1800 ש'"ח, וחשבתי ללכת על ה-A2 של iAUDIO, אז: 1. לצרכי מוזיקה וסרטים, PMP או נגן MP3? 2. על מה הייתם ממליצים לי חוץ מה-A2? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. הי, כפי שאתם בוודאי מנחשים רכשתי את הONE, והוא אחלה, הכל סבבה. אבל משום מה הסים שלי לא מצליח לאפשר ל3G של אורנג' להתחבר, או לפחות זו הבעיה שנראית לעין כרגע. כבר דיברתי עם נציגת אורנג' שאמרה לי איך להגדיר APN חדש, הכל הוקלד כראוי, מכשיר כובה והודלק, סים הוצא והוכנס, ועדיין אין 3G. יש למישהו עוד רעיון לפני שאלך למרכז שירות כמו כלב? תודה.

7. הפוסט בבלוג של גוגל מובייל: מקורות: http://googlemobile.blogspot.com/2011/07/download-map-area-added-to-labs-in.html http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=813774

• 26 תגובות
    • 6.4k צפיות
  8. ידעתי שזה מה שיהיה ,רמי או חברת סמסונג תחמנים,הוא נותן להם את המכשיר במחיר 3000 אלף שקל זו ממש זילזול בבני אדם. http://www.facebook.com/groups/GalaxyS2Buyers אם מישהו רוצה ליצור קבוצת רכישה לקניה בחנות פרטית ואז נקבל חתיכת הנחה אז נראה לי שזה פתרון פצצתי.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by chizbat,

שלום, יש לי IPOD 60G עם וידאו עכשיו כשאני מפעיל את הITUNES ומעביר שירים זה עובד חלק אבל אחרי שזה מעביר את השירים זה עושה ANALAYZING ואז זה עושה שיר שתיים חלק ונתקע או שפשוט לוקח לו המון זמן על שיר בודד בזמן שעל שיר לפניו לקח לו שניה זה גורם לחלק מהשירים להופיע ברשימה בIPOD אבל אי אפשר לנגן אותם איך אני פותר את זה? תודה מראש!

10. Started by Zeev86,

אהלן. אני צריך SD CARD מהיר לGalaxy S4 לפחות עם 16 גיגה. אם זיכרון מהיר וזול ל32 גיגה אשמח גם להמלצה. תודה!

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  11. Started by liron88,

הדיסק עם הדרייברים של הסנסה נעלם לי, לכן אני צריך את התוכנה להעברת סרטונים לסנסה, יש למישהו ? למרות שהייתי מעדיף תוכנה אחרת מאחר והתוכנה שאתה מקבל עם הסנסה עושה בעיות .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מחפש מחליף ראויי לMicrosoft Office לטאבלט או ראיתי במרקט שיש מיקרוסופט אופיס גם לאנדרואיד אבל לא הצלחתי למצוא הורדה? אופיס שאפשר לעשות איתו משהו הייתי אני חושב עם דוקיומנט 2 גו ושם הוורד ניראה כמו מסמך טקסט אתם לא רוצים לראות איך ניראה הפוורפוינט

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by JohnnyBravo,

מחפש לקנות טאבלט.מה אני צריך לדעת? מה טווח המחירים? יש חשיבות למעבד? למאיץ גרפי? לזכרון?-יש חברות כמו לPC? איפה אני מוצא מדריכים לקנייה?כי כאן (No offence) אין ממש הדרכה.

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. שלום לכולם, האם מישהו יכול להסביר לי בבקשה, כיצד לבצע עדכון קושחה (Firmware) לטלפון סלולרי מסוג Samsung Sgh-M310?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. זמן קצר מאוד אחרי ההכרזה הרשמית, שבב הדגל הבא של קוואלקום נצפה במאגר של מבחן הביצועים הנפוץ - ומאפשר לנו לבצע השוואות ישירות לקודמיו ומתחריולכתבה

16. Started by gabriel6,

שלום, המחיר של הסמרטפון הזה די קורץ לי - כרגע אני עם גלאקסי "עז" 1 (ענתיקוש) שיש לי מהעבודה ואני צריך עוד אחד בשביל מספר אישי האם יש מידע לגבי הטלפון הזה ממקור אמין כי כל מה שאני ברשת זה חצאי מידע הכי טוב שאם למישהו יש את המכשיר הזה שיגיב כאן תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  17. לא נעול על מחיר ולא ממש יודע כמה זה אמור לעלות. אבל המטרה היא להציג ללקוח קטלוג ב PDF ולעשות הזמנות (בגלל זה צריך טאבלט עם סים) מכירים דגמים להמליץ? כמה גדול צריך להיות המסך לדעתכם? לדעתי די גדול. ועוד שאלה. איזה כיסוי הייתם קונים לשטח? ואיזו אפליקציה להצגת PDF מתאימה לקטלוגים (הרב מוצרים קטנים) תודה

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  18. Started by ilil,

שאלה לבעלי ה-yes max. האם יש איזושהי אפשרות להוריד את תוכן ההקלטות מהדיסק הפנימי של המכשיר החוצה? בתודה, ilil

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הוא כבר איזה יומיים מחובר לחשמל יחד עם 4 סוללות של 1600 למה נראה לי שהוא דפוק? כמה זמן לוקח להטעין 4 סוללות של 1600?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  20. Started by eliil1,

אפשר יהיה להעביר למכשיר כמו הסופרסוניק או בראבו או כל מכשיר בעל מערכת הפעלה מסוג אנדרויד, את הממשק שיש לHD2 , וכמעט לרוב מכשירי HTC?

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  21. Started by Ran Ventura,

מעוניין לקבל המלצות לדגמים שונים בתקציב שמפורט בכותרת, בדגש על טאבלט שמבוסס על מערכת הפעלה של Office. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. דגם ה-Xiaomi 13 Ultra יוצג לעולם בתוך פחות משבוע, כאשר הפעם הוא אמור להיות זמין באופן בינלאומי נרחבלכתבה

23. Started by AngryBirds,

1.יש אפשרות לעשות מקלדת בעברית? 2.אפשר לפרוץ את זה, ולחזור למקורי מתי שאני רוצה? 3.אפשר להוריד משחקים דרך המחשב אליו? 4.אפשר לקנות APPS וכו... בארץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  24. זמינות נמוכה של המכשירים, השדרוג מהמהירים בעולם ל-iOS 8 ועליית המקלדות לאפליקציות הכי פופולאריות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%91%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%94/

25. אז ככה הייתי עם אייפון 4 פרטי דיי הרבה זמן ונכון בשימוש מאסיבי באפליקציות הוא אוכל סוללה אבל עדיין זה לא היה קיצוני כמו בגלקסי החדש שקיבלתי מהעבודה. זה מגיע למצב שאני מטעין את האייפון מ0% ל100% בשעה בעוד שהגלקסי זה משהו כמו 4 שעות והאייפון לאחר יומיים עדיין 50% בשימוש מינימלי של שיחות והגלקסי כבר יום אחרי נגמר לגמרי בשימוש דומה. ניסיתי לעשות קליברציה לא עוזר. יש סיבה מסויימת לזה שהטעינה בגלקסי כל כך אורכה ביחס לאייפון והסוללה נגמרת כל כך מהר?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.