גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
הוא מראה לי את השגיאה הזאת עשיתי לו restore ונמחק לי כל המידע מה אני צריך לעשות להבא אחרי שאני מפרמט בשביל לא לאבד מידע.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
החלטתי שאני באמת צריך לקנות לעצמי נגן MP3 איכותי. אני מחפש נגן בתקציב של כ-500 ש"ח, בעל נפח של 1GB לפחות, איכות שמע מעל כולם (ללא החלפת אוזניות), עדיפות לאיכות שמע על פני הנפח, חשוב מאוד שהממשק יהיה הכי נוח בין מעבר שירים, חיי סוללה ארוכים (לא אכפת לי להשתמש בסוללת אצבע, מספיקה להמון זמן - לא?), רצוי מאוד אפשרות לעדכון קושחה ולאו דווקא קושחה מקורית (כלומר רצוי שקושחות פרטיות יהיו נפוצות ועדכניות). השירים שלי הם בד"כ באזור ה-128-256kbps. אשמח לקבל הצעות, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין שתמליצו לי על נגן MP3 עם זכרון פלאש הכולל טייפ מנהלים (הקלטה) ונפח זכרון של ג'יגה לפחות. התקציב הוא כ400 שקל, 550 -גג עליון. חשוב לי שאיכות השמע תהיה טובה כמה שיותר וגם איכות ההקלטה. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בכרטיס אלחוטי עם זיכרון SD למחשב כף יד מדגם Mio168 מחיפוש בזאפ ראיתי שיש הרבה חברות שמציעות כרטיס כזה על איזה מהכרטיסים אתם ממליצים ללכת? (אני מעוניין בכרטיס עם זיכרון של 256 מגה לפחות) האם מישהו התנסה בשימוש בכרטיס כזה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כבר כמה ימים תוכנה לפלאפון נוקיה 6600 שהוא יתמוך ב mp3 ראיתי שיש כזאת תוכנה ואני לא מוצא אותה מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
המכשיר נאסף והוא בטעינה ובסינכרון כמה מילים קצרות מכשיר מטוס, ללא שום תקיעה או איטיות כמו ב ZVM צג מרהיב בניה מעולה של טושיבה (בטח שלא מייקרוסופט) מערכת ההפעלה מרשימה מאוד אין DRAG & DROP אפילו לא כמו ב ZVM התקנה ראשונית כולל עדכון FIRMWARE לוקחת 20 דקות!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועוד עם קו אינטרנט של 10 מגה!!!!! חובה להתקין את התוכנה של מייקרוסופט, סגנון ITUNES, אבל התוכנה היא בעצם WMP 11 לייט עובדת מהר מאוד ויפה מאוד קצת תמונות יש עוד הרבה תמונות כאן http://allzune.info/cpg/index.php תהנו
-
- 50 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכונן U3 של סאן-דיסק והוא עובד כמו שצריך חוץ מבעיה אחת: במחשב שלי הוא אני לא מצליח לעשות לו EJECT וגם לא מצליח דרך הסרת חומרה בטחוחה. נתקלתי בבעיה הזאת רק במחשב שלי כי במחשב הנייד של אבא שלי הכל פועל כמו שצריך. יש למישהו פיתרון או רעיון?? תודה
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר ולעבוד איתו ברשת של אורנג' אבל באורנג' או שלא יודעים כלום או שבכוונה לא נותנים מידע (שני האפשרויות לא נראות לי מוגזמות...אלוהים מה עברתי עם התמיכה הטכנית שלהם). מה שאני מחפש זה מידע על תאימות מכשירים לשימוש ברשת רגילה או דור שלישית. איך אני יודע אם כרטיס SIM מתאים לטלפון הספציפי, אילו נתונים צריכים להיות לו? סוגים של SIM? אני מחפש אתר בסגנון hwzone (מספר 1!) רק לטכנולוגיות סלולריות. הוא צריך להיות ישראלי כי אני רוצה לעבוד עם רשת ישראלית. מישהו מכיר אתר בסגנון? או אולי יודע בעצמו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, מאיפה אני יכול להוריד ערכות נושא לדגם שבכותרת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על סמסנוג 770 שברשת פלאפון ?? כדאי לקנות ?? או כדאי יותר מוטורולה E815 גם מפלאפון...
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם יש נגן נייד התומך בהשמעת פורמט AACPLUS? מחיפוש יש תמיכה לרוב ב MP3 WMA וOGG אולי יש איזה נגן שמאפשר דרך עידכון תמיכה בפורמט?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אז ככה , אני עובר מירשת פאלפון לסלקום ואני צריך לבחור פאלפון עכשיו הבעיה היא שאני לא ממש מבין בעינין כאילו ראיתי מה יש לילדים בשיכבה שלי כמו ה 6280 שהוא פאלאפון ממש נחמד או 6230I שהוא יותר זול ובלי אינטרנט אבל גם חביב או שבכלל 6070 שהוא חינם .... זה מה שראיתי במציאות ודי יבנתי מהם כמובן שה 6280 הוא הכי מרשים , אבל בנוסף שנכנסתי לאתר של נוקיה ראיתי את ה N73 שהוא עם 3.2 מגה פיקסל בניגוד ל 2 ומשהו של 6280 . עכשיו מה אני שואל 1)יש לי מחשב ניד שאני משתמש בו בבית הספר יש בו בלוטוס חיצוני (Bluetooth USB Adapter - Class 1 עשר מטר נירא לי ><) השאלה שלי עם אני לוכך פאלאפון שיש בו את הרשת כמו ה 6280 ו N73 עם שאני מפעיל את הבלוטוס הוא אני יוכל ליגלוש באינטרנט דרך המחשב הניד שלי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הסנסה אך הבן אדם שמכר לי שכח את הדיסק. חיפשתי באתר של סנדיסק, אך לא מצאתי שום זכר לתוכנות הרצויות ( תוכנה להעברת שירים, ותוכנה להעברת ווידאו ותמונות). אודה למי שיפנה אותי ללינקים.
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשאול האם מישהוא יודע איך לבטל את האופציה שמחשב כף יד נדלק בכל פעם שאני מדליק את המחשב הראשי .... מחשב כף יד מחובר לעריסת USB אל המחשב הראשי ונדלק בכל פעם שהמחשב הראשי נדלק - אני יודע שישנה אופציה לבטל את זה אבל לא זוכר איפה.... מחשב כף יד MIO 168 ... תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ברשותי k800i דנדש והמכשיר מאוד חזק בתכונותיו. אבל שמתי לב שאין לי אפשרות להתחבר לאיי סי קיו כמו פעם - דרך אתר Tjat. נכון לעכשיו יש לי אינטרנט רגיל HTML (אני חושב...) דרך דור 3. האם יש אפשרות להתחבר דרכו לאיי סי קיו? כי דרך האתר הרשמי לא מצאתי אפשרות (לא הצלחתי להפעיל את icq to go) תודה על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכם. קודם כל פה זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום. אז ככה אני מחפש נגן MP3 או 4 לא ממש חשוב לי העיקר שינגן. היה לי את הIRIVER של ה 6 גי'גה שמאוד נהנתי ממנו עד שהוא נהרס על ידי (מעורבת בזה פאנטה) אז אני מחפש נגן חדש ויש כל כך הרבה דברים בשוק שכבר אני לא יודע מה אני רוצה ומה עדיף ומה כדאי. הסכום שאני הכי יכול להגיע אליו הוא בערך 1400 ש"ח חשבתי אישית על ZUNE החדש אבל אין עליו ממש ביקורות. ויש גם את האייפוד החדש אבל אין לו רדיו והייתי רוצה את זה כתוסף. אז אולי יש מכשיר שאתם ממליצים עליו. תודה מראש (:
-
- 50 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
לא מתכנן לקנות עכשיו פלאפון,אני עדין בהתחייבות ל3 שנים אבל עיניין אותי
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחירי הסנסה E250 לא מפסיקים לרדת, לאחר המתנה לא קצרה לירידת מחירים שלו, הוא נמצא למכירה באזור 550~ כיוון שאני די לחוץ עם הכסף, אני שואל אתכם, כדאי כבר עכשיו לקנות אותו ? איכות השמע היא החשובה ביותר לי בMP3 שאקנה ובין היתר שאר הפיצרים, נגנים מתחרים לו למרות שטובים ממנו מעט, כמו T10 (גרסת 2GB) וZEN V שחשבתי לקנות, יקרים ממנו משמעותית. לכן הוא הנגן היחידי שנראה לי לנכון לקנות בתקציב הזה שמציע גם איכות שמע טובה+- וגם פיצרים שונים. יש הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בבקשה בהמלצה לאוזנית bluetooth שתתאים ל-K800 ראיתי כמה אוזניות של מוטורולה ושל SE האם כדאי לפני הקנייה לבקש מהמוכר לבדוק אותה? האם המחיר של סוני מוצדק(הכי נמוך שראיתי בזאפ היה 400 לזו:http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=369729) או שכדאי להסתפק במשהו כזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371390 שהוא הרבה יותר זול ושאלה אחרונה: האם יש יותר קרינה עם אוזניה או פחות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי נגן MP 3 של סאן דיסק מדגם 240 עכשיו השאלה הראשונה היא אך אני מעדכן קשוחה אני יודע מאפו להוריד אבל אך אני מבצע את זה(מה זה בדיוק משנה אני יודע שזה טוב אבל לא יודע מה זה משנה) והשני היא אם יש אפשרות לחלק/לעשות קבוצות של שירים אם כן אך....(נסית לצור תיקיה ולהכניס אלה שירים אבל זה לא עבד)
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה ליקנות מכשיר איכותי אבל אני רוצה שיהיה לו עיצוב אלגנטי עם קווים חלקים ומעוגלים ומומלץ שיהיה לו גם ניקל ושיהיה גם קלאסי כזה בלי שטויות ופיצרים(לא חשוב לי המצלמה) . מחפש פלאפון נטו עם נתונים טובים ברמה גבוהה ועיצוב כמו שאמרתי. המחיר לא חשוב לי, אם יש משהו בסיגנון שלי תביאו. תודה על העזרה.
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חשבתי על C-643 של KODAK. אני לא מבין גדול במצלמות אבל אני חושב שהיא טובה לא? אה והדרישות הן: - כמה שיותר זיכרון (אך לא צריך יותר מג'יגה) - האיכות הכי טובה שאפשר - כמה שיותר קטנה - כמה שיותר קלה לתפעול - אחריות!!! - אפשרות לצילום ווידאו ללא הגבלת זמן - נגד עניים אדומות - לפחות 5 מגה פיקסל
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מחפש נגן פשוט וזול בשביל חברה שלי (בשביל להחליף את הדיסקמן שלה שפרש לגמלאות). הכי חשוב לה שהנגן יתמוך ב-playlists (ושיהיה אפשר לעשות shuffle לכל השירים בplaylist מסויים). אני מסתכל על ה-sansa m240, ורשום שיש שם תמיכה ב-playlists, אבל לא מוסבר איך עושים את זה. מישהו מכיר את הנגן ויודע?
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לאחר שהופיע זמן רב בקטלוג 2007 של אורנג' מצטרף ה-K800 בהשקה רישמית למבחר המכשירים של אורנג'. המכשיר הוא בין המתקדמים ביותר שיש לסוני אריקסון להציע לעולם ובוודאי לשוק הישראלי (ה-W850 המתקדם מאד אף הוא אמור להיות גם מושק בעתיד). המכשיר מציג יכולת מצלמה של 3.2 מגה פיקסל כולל פוקוס אוטומאטי, פלאש קסנון אמיתי (כמו במצלמה רגילה) נורית פוקוס לתנאי תאורה קשים, מבחר מצבי צילום גדול ועוד מבחר פיצ'רים בתחום הצילום המחזקים אותו כמועמד המוביל בתחום הצילום הסלולארי, בוודאי בישראל. ממולו (פחות או יותר) מציעה אורנג' את ה-N73 שהיה עד היום הבחירה היחידה למכשיר Highend אמיתי. בנוסף לכך נוכל למצוא יכולות דור שלישי נגן MP3 מתקדם ואפשרויות לעידכון בלוג און ליין. המכשיר מוצע במחיר של 69 שקלים…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-