עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by eegg,

פתאום התוארה אחורית הפסיקה לעבוד צריך עזרה

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  2. יש לי 6230i חדש אני רוצה למכור בכמה להציע אותו? כמה כסף לדרוש עליו מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by halo,

אני לא צריך יותר מ 512m-1g ולא mp4 איזה אתם ממליצים

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by joel_p,

www.amazegps.com ה-url מוביל ל-http://dl.locationet.com/LNDownload/ אפשר לבחור משם גרסא לאירופה או לארה"ב (אין ישראל ) עכשיו אני רק צריך למצוא דרך להגיע לאירופה או ארה"ב ומשם אני כבר אסתדר! גילוי נאות: אני עובד חברת locationet.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. נתחיל מזה שעברתי אתמול לחברת פלאפון בניגוד לרצוני ולקחתי את ה-Samsung 770, שלמרות כל יתרונותיו(המסורסים ברשת פלאפון) לא מגיע לרמה של ה-E398 שהיה לי מבחינת נוחות שימוש וחופשיות המשתמש. אחרי שעות של התעסקות עם התוכנה המחורבנת שהגיע על הדיסק שבא עם הפלאפון - נמאס לי, ואני צריך הדרכה בין השאר לעדכון תמונות הרקע של הפלאפון כיוון שכל תמונת רקע המועברת מהמחשב ונקבעת כטפט, מופיע באמצע ולא על כל המסך, שלא לדבר על כך שיש רק ארבע גדלים(176x132י, 320x240י, 640x480 ו-1280x960) - שבמקרה הם גם רזולוצית המצלמה - וכל רזולוציה אחרת מותאמת לגדלים הנ"ל, בעזרתה העדיבה של התוכנה. הרצתי חיפוש בגוגל כמובן, ואחרי חצי שעה של חפירות מסתבר שהקשר בין הפלאפון הזה לחברת Samsung היא כתובת האינטרנט המו…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. צריך עזרא - נגן MP3 עם עברית בתקציב מוגבל של כמה מאות שקלים מקסימום ! תודה !

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by gbox,

בס" הכירו את המלינדה כנראה k320 פרטים בהמשך http://2send.us/uploads/9934526e23.jpg

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by RobiNooB,

אני לא צריך את הג'יגה והג'יגה ייקר לי ! יש איזה מקום שמוכר בזול את החצי ג'יגה T10 ? או יד שניה במצב טוב

9. Started by dd7,

הוא מראה לי את השגיאה הזאת עשיתי לו restore ונמחק לי כל המידע מה אני צריך לעשות להבא אחרי שאני מפרמט בשביל לא לאבד מידע.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by haviv822,

באג, כן BUG מוכרת אותו ב 515 ש"ח. גם אני לא האמנתי כשחיפשתי את הנגן בזאפ. באג ממקומת שם ראשונה במחיר הנ"ל. ;D http://zap.co.il/model.asp?model_id=410905

• 43 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. Started by SpLAsH,

שלום, אני מתעניין בכרטיס אלחוטי עם זיכרון SD למחשב כף יד מדגם Mio168 מחיפוש בזאפ ראיתי שיש הרבה חברות שמציעות כרטיס כזה על איזה מהכרטיסים אתם ממליצים ללכת? (אני מעוניין בכרטיס עם זיכרון של 256 מגה לפחות) האם מישהו התנסה בשימוש בכרטיס כזה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין שתמליצו לי על נגן MP3 עם זכרון פלאש הכולל טייפ מנהלים (הקלטה) ונפח זכרון של ג'יגה לפחות. התקציב הוא כ400 שקל, 550 -גג עליון. חשוב לי שאיכות השמע תהיה טובה כמה שיותר וגם איכות ההקלטה. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. החלטתי שאני באמת צריך לקנות לעצמי נגן MP3 איכותי. אני מחפש נגן בתקציב של כ-500 ש"ח, בעל נפח של 1GB לפחות, איכות שמע מעל כולם (ללא החלפת אוזניות), עדיפות לאיכות שמע על פני הנפח, חשוב מאוד שהממשק יהיה הכי נוח בין מעבר שירים, חיי סוללה ארוכים (לא אכפת לי להשתמש בסוללת אצבע, מספיקה להמון זמן - לא?), רצוי מאוד אפשרות לעדכון קושחה ולאו דווקא קושחה מקורית (כלומר רצוי שקושחות פרטיות יהיו נפוצות ועדכניות). השירים שלי הם בד"כ באזור ה-128-256kbps. אשמח לקבל הצעות, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by gbox,

החלו לרוץ שמועות אודות מכשיר חדש בסידרת ה-N של נוקיה. על פי אותם השמועות יכלול המכשיר מסך בגודל 3 אינץ,מצלמת 5 מגה פיקסל וזום דיגיטלי של 20 אינץ! כמו כן 20 גיגה של זיכרון פנימי וחריץ הרחברה תהנו! חדשות וסיקורים נוספים יפרסמו בקרוב באתר www.icell.co.il

• 36 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by sSs Dragon,

שלום, התחדשתי בכונן U3 של סאן-דיסק והוא עובד כמו שצריך חוץ מבעיה אחת: במחשב שלי הוא אני לא מצליח לעשות לו EJECT וגם לא מצליח דרך הסרת חומרה בטחוחה. נתקלתי בבעיה הזאת רק במחשב שלי כי במחשב הנייד של אבא שלי הכל פועל כמו שצריך. יש למישהו פיתרון או רעיון?? תודה

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by OmEr.il,

שלום, מאיפה אני יכול להוריד ערכות נושא לדגם שבכותרת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by THE FOX,

האם יש נגן נייד התומך בהשמעת פורמט AACPLUS? מחיפוש יש תמיכה לרוב ב MP3 WMA וOGG אולי יש איזה נגן שמאפשר דרך עידכון תמיכה בפורמט?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by LaHaV1,

שלום! אני מחפש כבר כמה ימים תוכנה לפלאפון נוקיה 6600 שהוא יתמוך ב mp3 ראיתי שיש כזאת תוכנה ואני לא מוצא אותה מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  19. שלום, רכשתי את הסנסה אך הבן אדם שמכר לי שכח את הדיסק. חיפשתי באתר של סנדיסק, אך לא מצאתי שום זכר לתוכנות הרצויות ( תוכנה להעברת שירים, ותוכנה להעברת ווידאו ותמונות). אודה למי שיפנה אותי ללינקים.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  20. שלום רב, רציתי לשאול האם מישהוא יודע איך לבטל את האופציה שמחשב כף יד נדלק בכל פעם שאני מדליק את המחשב הראשי .... מחשב כף יד מחובר לעריסת USB אל המחשב הראשי ונדלק בכל פעם שהמחשב הראשי נדלק - אני יודע שישנה אופציה לבטל את זה אבל לא זוכר איפה.... מחשב כף יד MIO 168 ... תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  21. ברשותי k800i דנדש והמכשיר מאוד חזק בתכונותיו. אבל שמתי לב שאין לי אפשרות להתחבר לאיי סי קיו כמו פעם - דרך אתר Tjat. נכון לעכשיו יש לי אינטרנט רגיל HTML (אני חושב...) דרך דור 3. האם יש אפשרות להתחבר דרכו לאיי סי קיו? כי דרך האתר הרשמי לא מצאתי אפשרות (לא הצלחתי להפעיל את icq to go) תודה על כל עזרה

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  22. אני רוצה לקנות מכשיר ולעבוד איתו ברשת של אורנג' אבל באורנג' או שלא יודעים כלום או שבכוונה לא נותנים מידע (שני האפשרויות לא נראות לי מוגזמות...אלוהים מה עברתי עם התמיכה הטכנית שלהם). מה שאני מחפש זה מידע על תאימות מכשירים לשימוש ברשת רגילה או דור שלישית. איך אני יודע אם כרטיס SIM מתאים לטלפון הספציפי, אילו נתונים צריכים להיות לו? סוגים של SIM? אני מחפש אתר בסגנון hwzone (מספר 1!) רק לטכנולוגיות סלולריות. הוא צריך להיות ישראלי כי אני רוצה לעבוד עם רשת ישראלית. מישהו מכיר אתר בסגנון? או אולי יודע בעצמו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Cyron,

שלום אני ממש לא מתעסק בתחום הזה של הנגנים, אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור... אני מחפש נגן עם נפח כמה שיותר גדול, אני מוכן להשקיע 250$, אפשר למתוח אפילו אם זה שווה את זה. הכי חשוב שיהיה סאונד איכותי, ותפריטים נוחים ומהירים, כמובן שיהיה מעוצב... תודה על כל עזרה מראש...

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by avi2014,

http://www.getit.co.il/Group/33502/341

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by paulyoung,

שלום אני מעוניין בבקשה בהמלצה לאוזנית bluetooth שתתאים ל-K800 ראיתי כמה אוזניות של מוטורולה ושל SE האם כדאי לפני הקנייה לבקש מהמוכר לבדוק אותה? האם המחיר של סוני מוצדק(הכי נמוך שראיתי בזאפ היה 400 לזו:http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=369729) או שכדאי להסתפק במשהו כזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371390 שהוא הרבה יותר זול ושאלה אחרונה: האם יש יותר קרינה עם אוזניה או פחות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים