גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות RECOVER לאיפוד?
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכון האחרון לנגן ה mp4 מדגם hd400 של mpio אני אשמח מאוד יש לי בעיה עם המכשיר שהוא נתקע והתומך של המכשיר אמר שצריך לעדכן את התוכנה אני אודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה.. איך אני יכול להעביר את השירים מהאיפוד למחשב??
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי באיביי את הנגן הזה משומש ממישהי מישראל. היום קיבלתי אותו, ולהפתעתי השלט לא עובד. אני לא יודע אם הבעיה היא בחיבור של השלט במכשיר, או בשלט עצמו (כשמחברים את האוזניות ישירות לנגן הכל עובד טוב - מלבד השלט שאינו מחובר, כשמחברים לשלט יש גם בעיה של שמיעה באוזניות). ניסיתי לעשות למכשירreset, זה לא עזר. ניסיתי לשחק עם החיבור קצת, זה לא עזר. רציתי לדעת האם למישהו הייתה בעיה כזו, ויודע ממה היא נגרמת? כמו כן, מי היבואן ש לiaudio בארץ, ומה המספר שלו? אני רוצה ליצור קשר, ולברר האם אפשר לבדוק את זה ולתקן. דבר אחרון, יש פה מישהו שיש לו את הנגן הזה? אני אשמח אם תהייה לי אפשרות לבדוק את המכשיר שלי עם שלט של מישהו אחר. עריכה: היבואן הוא באג מסתבר, אך לצערי אין להם שלטים כא…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קניתי K610I מכשיר בן זונהה... ככה יש בו כמה באגים ( הבנתי ככה גם מהחברה ) וניכנסתי לאתר של סוני לחפש מידע וכל זה אז יש שם להוריד עידקונים ואני לא יודע אם מומלץ לעשות או לא :\???!? ועוד דבר בקשר לכ.זיכרון שלו נינכסתי לאתר של SANDISK ושם הכרטיס עולה איזה 70 $ ובאתר של סוני הכרטיס עולה 50 $ יש הבדל ביניהם או משהו מהירות או לא יודע מה ?!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב כף יד. השימוש בו יהיה בסיסי בלבד - הכוונה לספר טלפונים, 2DO List, ואולי קצת פריסל או משהו בסגנון על הדרך. שום דבר רציני. על המחשב להיות בעל מקלט GPS - לא בהכרח צריכה לכלול תוכנת ניווט. יש למישהו רעיון? נדב.
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שאני שם תמונה מהמחשב לנגן זה לא עובד יש תוכנה כמו iriverter מי שמכיר לתמונות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1HPSDSDM_512_E10M באיזה פלאפונים אפשר לשים אותו?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
לפני כמה ימים רכשתי את המכשיר המדובר במסלול לחיילים ב-20 שקל לחודש (או שמא זה 19 שקלים ? : P) בהתחייבות ל-36 חודשים . 40 אגורות לכל הרשתות , 25 דקות מתנה בחודש . מבחינה כללית אהבתי איך שהפלאפון נראה ובכלליות אני לא צריך הרבה מהפלאפון שלי ותאמינו לי שהסתדרתי עם פלאפון גרוע מאוד לפני זה בלי הרבה בעיות אבל נמאס . עכשיו , רציתי לשאול אם זה שווה או לא ? אולי יש איזה מסלול אחר / חבילה אחרת / פלאפון אחר או יותר עדיף יהיה לשדרג למשהו אחר ? אולי לנסות להשיג v3x איכשהו ? יש לי 14 ימים להחליף אבל אני דחוק בזמן ככה שתשובות מהירות יתקבלו בברכה . תודה על העזרה .
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היום בבוקר ראיתי בתוכנה Sansa updater שיש עידכון firmware חדש לסאנסה e260 שלי (גרסת 1.02.15), התקנתי,ולהפתעתי גיליתי שסאן דיסק הוסיפו תמיכה בפונטים עבריים! אז כרגע זה טיפה צולע ועברית עוד הפוכה ולא מלאה,אבל זה כבר משו,ועם תוכנות מתאימות לדעתי אפשר לסדר את זה. הנה דוגמא של העברית כרגע (שימו לב שהעברית הפוכה,היה צריך להיות כתוב "מופע הארנבות של ד"ר קספר"
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
יש לי איפוד ואני יודע איך מכניסים שירים והכל עכשיו הבעיה שלי היא זאת: חילקתי לכמה קטגוריות (Playlist) ראפ,ישראלית,טראנס וכו',הכנסתי לשם שירים של כמה אומנים שונים למשל לראפ DMX EMINEM ועוד עכשיו מה שקרה זה שזה ממש מבולגן,זה הכניס את כל השירים ראיתי בכמה איפודים של חברים שאצלהם שלוחצים למשל ראפ יש עוד מיני קטגוריות (תת קטגוריה) של DMX EMINEM ועוד כאילו בתוך הפלי ליסט זה מחולק לתת קטגוריות. ראפ-->DMX---> השירים של DMX רק שלהם. איך עושים אתזה??? תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה לא בדיוק בעייה אלא חוסר ידע מצידי . ישלי את טלפון se 750 אני מנסה להתקין לו את תוכנת ה pc suit שהגיעה אותו לפני ההתקנה עליי להוריד דרייברים ואז את התוכנה. כשחיברתי את כבל ה usb אז מנהל ההתקנים מצא וזיהה את החיבור הלכתי לפי הוראות ההפעלה ולאחר שסיימתי אז שוב פעם עןלה ההודעה שנמצא התקן חדש למרות שכבר ביצעתי את ההתקנה זה חזר על עצמו גם בחיבור אחר כשניכנסתי לתוך מנהל ההתקניפ דרך "המחשב שלי" ראיתי שירדו לי הדרייברים וגם כל מיני התקנים אחרים portim ושהמכשיר משמש כמודם. אני יודע שעל מנת שהדרייברים יועדכנו יש להריץ את קובץ ההתקנה שלהם אבל נאדה. בקיצור בלגאן 1 גדול. איבדתי את הידיים והרגליים בזה ושמח אם תהיו לי לעזר כי זה התקנה שאמורה לקחת 2 דקות. ואני בכישרוני הרב רק סיבכתי…
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי את הנגן ורציתי לקנות נרתיק בשבילו. מצאתי את זה בבאג: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1500&scat=340&tcat= הבעיה-מחיר. אוליי למישהו יש חנות שמוכרת את זה בזול יותר או חנות שמוכרת משהו דומה לנגן בפחות? תודה רבה מראש ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
דור שלישי לא ממש מעניין אותי. אני רוצה בעיקרון מסך טוב, מצלמה טובה, נגן MP3 ונגן סרטים, מומלץ גם דפדפן אינטרנט ושיהיה אפשר להתקין תוכנות שמיועדות למערכת הפעלה של הפלאפון. מה עדיף? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התקנתי את הUSB של הכבל למחשב ואפילו בדקתי וזה הותקן בהצלחה.. אחרי זה התקנתי את התוכנה של PC NOKIA SUIT ושהגעתי לשלב של יצירת חיבור... כשהוא אמר לחבר את הכבל לפלאפון זה נתקע לי ולא זז מהמקום הזה... קניתי את הכבל יחד עם הדיסק. מה אני עושה כדי שאני יוכל להעביר תמונות לפלאפון שלי מדגם NOKIA 3100...?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כולם כבר מכירים את המכשיר נייד/מצלמה K800i, אבל לא כולם מכירים שאורנג' תקעו את אתר ה-obox לכל מקום בו יכלו בתוך המכשיר... יש אותו ב: 1.מועדפים 2.בלחיצה על מקש בחירה ימני במסך הראשי 3. בכפתור של "דפדפן" אני לא רוצה להיכנס בטעות לאתר הזה, ומרגיז מאוד שאני *תמיד* נכנס אליו בטעות ונאלץ מהר לצאת מהדפדפן... האם מישהו מכיר דרך לשנות את הכפתורים הנ"ל? (במכשיר ניתן לשנות רק את הקיצורים של הג'וייסטיק ממה ששמתי לב, אבל כפתורי הבחירה וכפתור הגלישה לא ניתן)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי אתר אחד והיה שם רק 12 משחקים אני מחפש עוד משחקים מי שמכיר אתרים שירשום לי אותם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
בסאונד אני לא יודע להשתמש ב luser eq .אני רוצה שהסאונד יהיה כמו הברירת מחדל שקונים את המכשיר רק הוספתי באס ב true bass אבל אני רוצה להנמיך את ה mid מי שמכיר זה פשוט מחריש את האוזניים ואם אני ינמיך אותו אני יותר יהנה מהסאונד. מי שיודע לכוון את eq user שיהיה כמו הברירת מחדל עם הרבה באס וקצת מיד שיגיד איך או שיש אופציה אחרת להוריד את המיד פשוט הבעיה שב eq user לא מצאתי באס .מצאתי פחות או יותר את ה mid וגם השימוש ב eq מוריד את הווליום
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לי מתאם כזה או שלא יודע איך קוראים לזה שאני יוכל לחבר לטלפון שלי אוזניות רגילות ורמקולים .. וגם אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של ג'יגה בקיצור השאלה שלי מאיפה אני יכול לקנות .. יש לי אפשרות להזמין מהאינטרנט ואם אין אז באיזור הקריות אם יש איזה חנות .. וגם כמה יעלה .? וגם עוד שאלה לגבי הפלאפון בקיצור הבאסה אצלו שהוא איתי בטירוף המצלמה פעם יוצאות תמונות סבבה פעם על הפנים ... אז בקיצור אני מתשמש בו כמו בכל פלאפון רגיל ויש לי הרגשה ושאני לא מנצל את המערכת ההפעלה שלו למישהו יש הצעות משהו ?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
SONY ERICSSON k610i http://img.ferra.ru/pubimages/84929.jpg תפריט: עברית, אנגלית, רוסית וערבית זכרון: זיכרון של 16MB לאנשי קשר, סרטוני וידאו, תמונות, יומן, הודעות ואפליקציות 250 אנשי קשר בכרטיס ה - usim צלצול: רינגטונים פוליפוניים קבצי MP3 וקבצי MP4 רינגטונים נוספים באמצעות הפורטל הסלולרי oboxlive איכות סאונד 72 פולי רטט להתראה שקטה או בנוסף לצלצול sms: שליחה וקבלה של sms בעברית, אנגלית, ערבית ורוסית mms: שליחת הודעות וידאו ותמונה (mms) בליווי צליל מהמכשיר ישירות למכשיר סלולרי תומך (mms) או לדואר אלקטרוני הורדות: סרטוני וידאו, טפטים, משחקים ורינגטונים פונקציות מיוחדות: שירות שיחות וידאו Video streaming: תמיכה בצפייה מיידית תמיכה ב my playlist צג איכותי גודל 1.9אינץ 176X2…
-
- 25 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לאחד מהחברים שלי יש אייפוד וידאו ורציתי לדעת אם מישהו פה ניסה את רוקבוקס עליו? לפי האתר זה כבר פועל עם רב הדברים איך הממשק? כל הפלאגינים עובדים? יש באגים רציניים? יש בעיות עם הסוללה? ברגע שאני מתקין עליו רוקבוקס הוא הופך להיות UMS נכון? כלומר לא צריך את אייטיונז הנוראית הזאת יותר כדי להעתיק מוזיקה וכו תודה
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך תוכנה שתמיר לנגן ו10 התומך ב avi אני חייב מדריך למי שמכיר את הנגן מה הדרישות שלו ויודע איזה תוכנה מתאימה ואיך לאמיר סרטים .שירשום את שם התוכנה .ושיסביר לי משאני מכניס את הסרט לתוכנה ועד שאני מוציא אותה .פשוט אמרו לי בפורומים אחרים שמות של תוכנות ולא הסבירו לי ולא עזר כלום אני חייב גם הסבר דרישות הנגן וידאו תואם : וידאו mpeg 4 sp רזולוציה : QVGA 320X240 או פחות 51 תמונות לשניה או פחות 348 ק"ב לשניה או פחות אודיו : mp3 128 ק"ב 44.1 קילוהרץ cbr אני יודה מאד למי שיעזור לי .פשוט אני לא יודע איך משנים את הפרטים הנ"ל בתוכנות.נסתי למשל בVirtualDub-1.5.4-P4 והצלחתי קצת
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום לכוווולם, רכשתי לי נגן MP3 חביב -> sandisk sansa M240. סה"כ מאוד מרוצה, חוץ מבעיה קטנה ומציקה... קיבלתי את המכשיר, חיברתי אותו למחשב, המחשב זיהה אותו כהרדיסק נייד, הקלטתי שירים ויצאתי לי לנסיעה על האופניים לחבר. חיברתי אצלו את המכשיר, והמחשב שלו זיהה אותו בתור נגן MP3 ולא הראה את הקבצים שהיו בתוך המכשיר. אמרנו מוזר... העתקתי שירים ממנו אל המכשיר, נסעתי הביתה, חיברתי את המכשיר למחשב שלי, והוא מראה רק את הקבצים שהתעקתי אליו בבית שלי. חיברתי את המכשיר למחשב של אבא שלי, והוא זיהה אותו בתור נגן MP3, כמו אצל חבר שלי , והראה לי את הקבצים שהתעקתי ממנו, ולא את הקבצים שהעתקתי במחשב שלי... חשוב לציין שהנגן מנגן את כל השירים שהעתיקו אליו... הכצעקתה? הגיוני? לפי דעתי ה…
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי תוכנה אחת.. אבל היא ממירה לא טוב.. (כאילו האיכות אותו דבר..) אבל הקובץ 3GP ששקל 1.3 מגה.. שוקל 48 מגה בפורמט AVI... יש תונכה אחרת? נורמלי.. צריך דיי דחוף.. ווקשה..
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-