גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מבחני ביצועים ראשונים עבור שבב ה-Snapdragon 670 מציגים תוצאות מרשימות, אשר מקרבות אותו אל מוצר הדגל היוצא של מפתחת השבבים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי את המכשיר מארה"ב, חבר יביא לי אותו משם בסוף החודש. אני רוצה להחליף מספר טלפון כי הנוכחי מקבל הודעות סרק מכל מיני מקומות (עצה: אל תתנו את הטלפון שלכם לארגונים דתיים) ולמרות שהתקשרתי כמה פעמים והם אומרים שביטלו, ההודעות עדיין מגיעות מדי חודש וזה מציק איזו חברת סלולר מומלצת כיום מבחינת שירות ~ מחיר ~ חבילת גלישה (מהירות + לימיט תעבורה) ~ איכות שיחה? על פי האתר הזה, הוט מובייל לוקחים מבחינת מהירות - אבל שמתי לב אצלם שבניגוד לגולן טלקום, 'מהירות הגלישה מואטת מעבר ל3GB תעבורה' או משהו כזה. אשמח גם שתהיה לי האפשרות לבחור מספר 'קליט'. בנוסף, אילו אפליקציות הייתם מגדירים כmust-have? זה הסמארטפון הראשון שלי. תודה רבה,
-
- 66 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מחפש אנדרואיד זול, עם מסך לא גדול (4.3 זה גדול בשבילי) וכמובן במינימום תקציב. מתכנן עליו עבודה בסיסית לא משהו מורכב מדי. http://www.htc.com/www/product/wildfires/overview.html אם יש דגמים תקציביים נוספים שאתם חושבים שכדאי לשקול אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חשיבות לאודיו חזק, הכוונה בכך לרועש, לא מיועד לשמיעת מוסיקה וכדומה אלא שמיעה של הצלצול ושמיעה של ההנחיות ב waze. שימוש יחסית בסיסי- שיחות, קריאת חדשות, waze , מצלמה מדי פעם. סוללה סבירה, עדיפות למסך 5.3-5.7 חשבתי על Xiaomi note 4 אבל הסאונד נשמע לי קצת חלש, לאבא שלי היה קודם את ה G4 שהיה רועש והוא עדיין התלונן שהוא לא שומע לעיתים את הצלצול. אפשר להעלות במחיר אבל חבל לי כי סך הכל מדובר בשימוש בסיסי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני אישית מאוד התרשמתי מהוידאו הזה, נראה שמדובר באחד הטאבלטים הטובים ביותר שייצאו השנה.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב אני שמעתי שעומד לצאת ipod touch 5 ורציתי לשאול אם זה נכון ואם זה נכון אז בבקשה אם תוכלו לענות לי על השאלות האלא 1.מתי הוא יצא? 2.מה יהיו השינויים שלו מהדור הקודם
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי מטורולה רייזר V3 , שיחקתי איתו הרבה עם כל התוכנות של P2K Device , אבל דבר אחד לא הצלחתי לעשות, להוריד את הלוגו של הספק - "IL ORANGE" , חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי תשובה, ובפורום פה התחילו פעם אחת ת'רד עם הנושא הזה אבל לא הגיעו לפתרון. אז אם מישהו יודע, אפשר עזרה בבקשה...
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן , אני לא ממש מתמצא בכל עניין הרומים אז אני חייב פה עזרה קטנה . אני הולך לרכוש את מכשיר הגלקסי היום , הבנתי שהעדיפות היא שהיה מותקן רום של סאני ? המקורי והנקי ולא רום של חברת פלאפון נגיד וכו' או שזה לא משנה ? מכאן נובעת השאלה אם אני קונה את המכשיר שלי מאייבורי או כל חנות אחרת עם רום של סאני , ואני נמצא בחברת פלאפון , הם לא משנים לי את הרום בחברה ? ושאלה אחרונה שמתקשרת אני חושב גם לעניין , הקטע של הpota inside שזה מעדכן את כל העידכונים , פועל גם כן רק במידה ואני קונה את המכשיר מהיבואן הרשמי/עם רום של סאני ? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני לא מצליח עם המדריך שפורסם בדף הראשי. איך אני פותח את קובץ ההתקנה הזה? בנוסף, יש יותר מדי אפשרויות ברשת שרק מבלבלות אותי. תודה
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מבין שios 4 ירוץ נורא לאט על המכשיר, אבל בכל זאת, אם האייפון 3G תומך בIOS4 למה שגם האייפון המקורי לא יתמוך (שנייהם זההים בחומרה שלהם).
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום רב, אני הולך לקנות פלאפון חדש בימים הקרובים, יש לי תקציב של 1600 ש"ח +/- בשביל זה. חשבתי על ה Nokia 7373 שגם מתאים בול לתקציב וגם נראה טוב, רציתי להתיעץ איתכם איך הפלאפון הנ"ל לפי הקרטריונים הבאים: 1.עוצמת ואיכות הרמקול - הכי חשוב (כאשר הדגש היא על העוצמה) - -העדפה לרמקולים סטראופונים 2.סטייל ויופי המכשיר - השני הכי חשוב 3.איכות וגודל המסך 4. חיי סוללה. חוץ מהדברים האלה שום קריטריון אחר לא מעניין אותי (כמו מערכת הפעלה, מהירות הפלאפון גלישה/דפדפן וכו') או האם יש פלאפון האחר בתקציב הנ"ל שמתאים לקריטריוניים האלה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מיו 550L ולכל מי שרוצה לדעת אני מרוצה מהמכשיר מאוד. באמת שאין לי משהו שלילי להגיד עליו. עכשיו לבעיה שלי. בעבר התקנתי את התוכנה FREEMAP והסרתי אותה לאחר כמה ימים. ומאז בכל סינכרון הוא מנסה להפעיל אותה. חוץ מברגיסטרי של המכשיר שאין לי מושג איך לגשת אליה אין יותר שום זכר לתוכנה הסוררת. מה עושים? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את ה SE750i או את ה NOKIA 6131. חיפשתי פלאפון שיש לו כרטיס זיכרון, ואלו היחידים במחיר נורמלי שמצאתי עם כרטיס זיכרון שהם לא דור שלישי. שאלה ראשונה אם מישהו מכיר פלאפונים אחרים באורנג' (או בכלל) שיש להם כרטיס זיכרו והם ןיותר זולים, אבל לא דור שלישי שאלה שנייה נובעת מזה שהפלאפונים עולים בערך 1500...אז החלטתי לחפש יש שנייה ומצאתי דברים זולים ב-500 עד 800 ש"ח. השאלה מה אני אמור לבדוק כשאני קונה שנייה
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
כמה חודשים אחרי ה-Galaxy Fold המעודכן יגיע אלינו גם מוצר הדגל החדשני של היצרנית הסינית - ויש אפילו תוכניות ליורש באופק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי די הרבה כסף ... ובא לי לקנות משהו חחחח אני ילד של מוזיקה בעיקר אבל יש לי לדעתי הכול (מוניטורים-רמקולים ב3 וחצי אלף,כרטיס קול ב4 אלף שקל ואוזניות ב500 שקל ) אז לא יודע מה לקנות אגב אאאם המפרט של המחשב שלי +הציוד: מוניטורים-KRK Rokit 6 כרטיס קול-TC Electronic Konnekt 24D אוזניות -Sennheiser HD200 מקלדת שליטה-E-MU XBoard 61 מחשב : מעבד-AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core לוח אם-DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D דיסק קשיח-WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח חיצוני-WD My Book 500GB USB&eSATA זכרונות-PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 כ מסך-CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO לא יודע בקיצור תעזרו לי ,אני אוהב גם דברים מאגנבים חחח תודה!
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מדבר על הI9000 הBT לא נדלק(והאפשרויות בתפריט פשוט נשארות) ורק לאחר הפעלה מחדש ניתן להפעילו, קורה אחת לכמה ימים.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי חברים. אציין קודם כל כי ניסיתי את כל החברות הסלולריות. מלבד סלקום באף אחת כמעט ואין קליטה בבית. למה אני לא עובר לסלקום? אני חיייל שנמצא רק ארבע הימים בבית מתוך 17. בבסיס אין להם קליטה. ובנוסף אין להם חבילה של 5 ג'יגה גלישה. איזה פתרונות יש? מגדיל טווח? אנטנה סלולרית בבית? אולי מכשיר שיעביר שיחות מהנייד למחשב? (סקייפ- יש אופציה כזאת? אין קו נייח בבית). תודה, אביב.
-
- 7 תגובות
- 51.6k צפיות
-
-
משחקים בסגנון של סוניק שיכולים אולי לשפר את הריכוז... תודה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כי אני לא יודע מה איתם קיימים פשטו רגל לא פשטו
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
עם CM11 . היו לי בעיות של התחברות ל-WIFI אז ניסיתי להחליף מודם עם ODIN המודם הוחלף וגם מספר פעמים אבל עכשיו יש לי בעיה קשה שהוא לא מצליח לחייג לפלאפון וגם מראה מסך שחור בזמן החיוג. עשיתי כמה פעמים מחיקה והתקנתי מחדש אבל הבעיה לא עוברת. אם מישהו יכול לעזור..
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר ההכרזה עם ה-Dimensity 9000 הבכיר בתהליך ייצור חדש לגמרי - מגיעות שמועות על אחד מדגמי הביניים שילווה אותו ויבוסס על תהליך הייצור המוביל הנוכחי בשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
- 1 follower
-
-
ערוץ ה-YouTube המפורסם JerryRigEverything מתעד את החוליה החלשה ביותר, תרתי משמע, בדגם הדגל החדשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
- 1 follower
-
-
תכננתי לקנות השבוע פלאפון חדש אבל חבר אמר לי שבעוד חודשיים בערך מוזילים איזשהו מס ואז אני יכול לחסוך כמה מאות שקלים מישהו שמע על הדבר הזה ויכול לתת לי מידע על זה?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, אני מתעניין לגבי סלולרי של נוקיה לאבא שלי במחיר זול (200-400 ש"ח מקסימום) תכונות: - מקשים רגילים (לא טאצ') - מבנה רגיל או צדפה - עמיד לזעזועים שלא יתפרק בקלות - מסך כמה שיותר עמיד שלא ייהרס/יישבר בקלות - אטום כמה שאפשר נגד מים (בגלל ההזעה) תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-