גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
היי. האם אפשר לחבר מקלדת גיימינג (ללא בלוטוס) לטאבלט עם אנדרואיד? אם כן, אז איך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מתלהבים מהנגן החדש של Microsoft, ה-Zune? תראו את זה: "יצרתי שיר, הוא שייך לי. למה כשאני רוצה לשלוח אותו בצורה אלחוטית לבחורה שאני רוצה להרשים, לשיר יש הגבלה של 3 ימים או 3 ניגונים? שאלה טובה. כרגע אין דרך לדעת מה אתה שולח, לכן אנחנו עוטפים את הקובץ ב-DRM (מנהל זכויות יוצרים, או - Digital Right Managment). אנחנו לא יכולים לדעת אם אתה שולח שיר של להקה כלשהי להקלטה בביתך לכן יצרנו את זה על מנת לבטח את קידוד השיר. וחוץ מזה, היא תבוא לשמוע את השיר שוב 3 ימים אחר כך..." מקור: http://www.zuneinsider.com/2006/09/answers_to_some.html זה אומר שאפילו אם ה-Zune שלכם מלא בשירים שאתם יצרתם, לא תוכלו לשלוח אותם בלי שהנגן יעטוף אותם אוטומטית ב-DRM. כן, זה אומר שהנגן נועל את הקבצים שלכם א…
-
- 60 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי גלקסי אס2 לפני כחודשיים, לא הבחירה הכי טובה בשביל 2000 ש"ח: מצלמה שלוקח לה 2 שניות להגיב, סוללה ככה-ככה וכו'. גלקסי אס3 ראיתי אצל אחרים ואני לא אוהב. מה הייתם ממליצים לי אם אני מעוניין בסוללה נדיבה ומצלמה שמגיבה בן רגע? בשאיפה משהו ששוקל יחסית מעט, ואם לא יותר מ-2500 ש"ח אז גם טוב. לאחר השוואה עם אייפון, הגעתי למסקנה שאין על אייפון מבחינת איכות החומרה והמגע, אבל אני די שונא את אפל ואת העולם הסגור שלהם. מאידך, אם הטלפונים שלהם היו מתומחרים באופן סביר, הם היו קולעים לצרכים הדי מצומצמים שלי והייתי סוגר על אייפון 5. אבל 4000 ומשהו ש"ח -- לא בא בחשבון.
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי סוני אירקסון k610i עכשיו לא קניתי אותו חדש הוא יד שניה מחודש פשוט עכשיו לא קיבלתי לא כבל usb לא כלום יש לי בעיה אני מנסה להטעין את הפלא' והוא לא טוען . קראתי שיש מצב שהסוללה מזוייפת אבל לא נראלי אני מנסה להטעין וזה לא מגיב מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
ראיתי אותו אצל מישו לפני כמה זמן ואחרי 2 דקות נגמרה הסוללה אז לא ממש הספקתי לראות אבל הבנאדם אמר שהוא מרוצה ממנו כרגע יש לי K800i ואין לי בעיות איתו .. איך ה LG Viewty ?
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
השימושים העיקריים הם: קריאת ספרים, ניווט, גלישה באינטרנט, קריאת ועריכת מסמכים ומשחקים פשוטים. גודל: מיני טבאלט נראה סביר. מחיר: מתחת ל3000 ש"ח שפה: אנגלית עם קריאה וכתיבה בעברית. מערכת הפעלה: אני נוטה לכיוון אנדרואיד. האם שווה לקנות בישראל או באמריקה?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
בפלאפון שלי יש קליטה מלאה של אינטרנט אלחוטי, והוא מתחבר כמו שצריך ומראה שמחובר עם קליטה מצויינת, אבל כשאני מנסה להיכנס לאינטרנט או למרקט או לכל דבר שצריך אינטרנט, אז זה כאילו לא מחובר לwifi בכלל וכותב שאין חיבור. עד לפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך. אולי נמחקו הגדרות מסויימות ב"הקבצים שלי" (כי התיקיות שם ריקות ונראה לי שהיו שם קבצים והם נמחקו)? מה לעשות? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.klipsch.com/na-en/products/promedia-2-1-overview/ promedia http://www.klipsch.com/na-en/products/ifi-overview/ iFi מה אתם אומרים מה יותר טוב באיזה רמקולים וסאב שומעים יותר טוב ואיכותי יותר והכי חשוב בשבילי זה שהבאס יהיה מדויק לא באסי מדי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה שעות הגיע אלי האייפוד נאנו 4GB כחול החדש שלי! זה בין המשלוחים הראשונים שידע עושה (עפ"י מה שהבנתי), לכן חשבתי שזה יעניין פה אנשים. תמונות והשוואות עם הנאנו הישן (2GB שחור שיש לי בבית) ומיני דור שני (6GB כחול) יבואו בהמשך. אני אדווח גם על האופציות החדשות בהמשך אבל כבר עכשיו נראה שיפור גדול מאוד בבהירות המסך.
-
- 50 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על UMI X2 מפרט: http://www.chinapadmall.com/umi-x2-quad-core-smart-phone#.UUtazSez_cx מה שמפריע לי זה המעבדים.. הבנתי quad core a7 חסכוני בחשמל אבל לא משהו למשחקים ואותו דבר ל gpu sgx544.. אני טועה?? אני לא משתמש כבד של משחקים אבל עדיין אני רוצה שמשחקים ירוצו עליו טוב.. ושזמני טעינה יהיו טובים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לפני פחות משבוע נגנב לי הפלאפון גלאקסי 2 אני לא בטוח מה הגירסה בדיוק אבל היא בערך 4 ה-SIM הוצא אבל הפלאפון עדיין מחובר לאימייל שלי PLAN B לא תומך בגרסה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהתעלם מהמחיר האם הדגם החדש של XIAOMI מתחרה בכבוד בנקסוס 4 ? למה הנקסוס 4 כה מומלץ הכל עניין של מותג או שיש משהו מהותי שעומד מאחורי זה כמו קהילת משתמשים (המספקת פתרונות לתקלות שונות) או ידע ונגישות לתיקון בארץ ? מבחינת עמידות המכשיר , רגישות לאבק, רגישות לנפילות , האם לנקסוס יתרון על המכשיר הסיני ? הסמרטפון המיועד לכשיירכש, יגיע ללא אחריות , אסור לשכוח זאת צריך לבדוק את עניין התיקונים בארץ אם יש למישהו מידע בעניין ,זה מאוד יעזור .
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לפתוח תיקיות בתוך המקום אליו נשמרות כל התמונות\ווידיאו, או שזה ככה -כל התמונות באותו המקום? ואני לא מתכוון לאלבום-מצגת כמו שכבר יש, אלא תיקייה, שבה תמונות שונות יוצגו. ועוד שאלה: לפי מה התמונות מסודרות ב-v3x? לפי שם או סדר צילום-העברה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבחני ביצועים ראשונים עבור שבב ה-Snapdragon 670 מציגים תוצאות מרשימות, אשר מקרבות אותו אל מוצר הדגל היוצא של מפתחת השבבים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי את המכשיר מארה"ב, חבר יביא לי אותו משם בסוף החודש. אני רוצה להחליף מספר טלפון כי הנוכחי מקבל הודעות סרק מכל מיני מקומות (עצה: אל תתנו את הטלפון שלכם לארגונים דתיים) ולמרות שהתקשרתי כמה פעמים והם אומרים שביטלו, ההודעות עדיין מגיעות מדי חודש וזה מציק איזו חברת סלולר מומלצת כיום מבחינת שירות ~ מחיר ~ חבילת גלישה (מהירות + לימיט תעבורה) ~ איכות שיחה? על פי האתר הזה, הוט מובייל לוקחים מבחינת מהירות - אבל שמתי לב אצלם שבניגוד לגולן טלקום, 'מהירות הגלישה מואטת מעבר ל3GB תעבורה' או משהו כזה. אשמח גם שתהיה לי האפשרות לבחור מספר 'קליט'. בנוסף, אילו אפליקציות הייתם מגדירים כmust-have? זה הסמארטפון הראשון שלי. תודה רבה,
-
- 66 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
מחפש אנדרואיד זול, עם מסך לא גדול (4.3 זה גדול בשבילי) וכמובן במינימום תקציב. מתכנן עליו עבודה בסיסית לא משהו מורכב מדי. http://www.htc.com/www/product/wildfires/overview.html אם יש דגמים תקציביים נוספים שאתם חושבים שכדאי לשקול אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חשיבות לאודיו חזק, הכוונה בכך לרועש, לא מיועד לשמיעת מוסיקה וכדומה אלא שמיעה של הצלצול ושמיעה של ההנחיות ב waze. שימוש יחסית בסיסי- שיחות, קריאת חדשות, waze , מצלמה מדי פעם. סוללה סבירה, עדיפות למסך 5.3-5.7 חשבתי על Xiaomi note 4 אבל הסאונד נשמע לי קצת חלש, לאבא שלי היה קודם את ה G4 שהיה רועש והוא עדיין התלונן שהוא לא שומע לעיתים את הצלצול. אפשר להעלות במחיר אבל חבל לי כי סך הכל מדובר בשימוש בסיסי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני אישית מאוד התרשמתי מהוידאו הזה, נראה שמדובר באחד הטאבלטים הטובים ביותר שייצאו השנה.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב אני שמעתי שעומד לצאת ipod touch 5 ורציתי לשאול אם זה נכון ואם זה נכון אז בבקשה אם תוכלו לענות לי על השאלות האלא 1.מתי הוא יצא? 2.מה יהיו השינויים שלו מהדור הקודם
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי מטורולה רייזר V3 , שיחקתי איתו הרבה עם כל התוכנות של P2K Device , אבל דבר אחד לא הצלחתי לעשות, להוריד את הלוגו של הספק - "IL ORANGE" , חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי תשובה, ובפורום פה התחילו פעם אחת ת'רד עם הנושא הזה אבל לא הגיעו לפתרון. אז אם מישהו יודע, אפשר עזרה בבקשה...
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן , אני לא ממש מתמצא בכל עניין הרומים אז אני חייב פה עזרה קטנה . אני הולך לרכוש את מכשיר הגלקסי היום , הבנתי שהעדיפות היא שהיה מותקן רום של סאני ? המקורי והנקי ולא רום של חברת פלאפון נגיד וכו' או שזה לא משנה ? מכאן נובעת השאלה אם אני קונה את המכשיר שלי מאייבורי או כל חנות אחרת עם רום של סאני , ואני נמצא בחברת פלאפון , הם לא משנים לי את הרום בחברה ? ושאלה אחרונה שמתקשרת אני חושב גם לעניין , הקטע של הpota inside שזה מעדכן את כל העידכונים , פועל גם כן רק במידה ואני קונה את המכשיר מהיבואן הרשמי/עם רום של סאני ? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני לא מצליח עם המדריך שפורסם בדף הראשי. איך אני פותח את קובץ ההתקנה הזה? בנוסף, יש יותר מדי אפשרויות ברשת שרק מבלבלות אותי. תודה
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מבין שios 4 ירוץ נורא לאט על המכשיר, אבל בכל זאת, אם האייפון 3G תומך בIOS4 למה שגם האייפון המקורי לא יתמוך (שנייהם זההים בחומרה שלהם).
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום רב, אני הולך לקנות פלאפון חדש בימים הקרובים, יש לי תקציב של 1600 ש"ח +/- בשביל זה. חשבתי על ה Nokia 7373 שגם מתאים בול לתקציב וגם נראה טוב, רציתי להתיעץ איתכם איך הפלאפון הנ"ל לפי הקרטריונים הבאים: 1.עוצמת ואיכות הרמקול - הכי חשוב (כאשר הדגש היא על העוצמה) - -העדפה לרמקולים סטראופונים 2.סטייל ויופי המכשיר - השני הכי חשוב 3.איכות וגודל המסך 4. חיי סוללה. חוץ מהדברים האלה שום קריטריון אחר לא מעניין אותי (כמו מערכת הפעלה, מהירות הפלאפון גלישה/דפדפן וכו') או האם יש פלאפון האחר בתקציב הנ"ל שמתאים לקריטריוניים האלה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-