עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה עידכנתי גירסה לנגן לעברית...הכל עבר חלק ובלי בעיות...(שאגב עד לפני זה לא היה לי שום בעיה עם הנגן והוא היה מצויין)... אחרי קצת זמן של שמיעה ושימוש.. הנגן מחובר למחשב עם USB...ופתאום הוא עושה לי את הצליל של ניתוק מכשיר מהUSB...... אני לא יכול להדליק אותו..ולא לכבות...והלד הכחול של הגלגלת לא מפסיק לדלוק.... ואני לא יכול לעשות ריסט למכשיר בצורה כלשהי?... אי אפשר לנתק את הבטריה בצורה כלשהי?...(בלי להתחיל לפרק את הנגן ל65402 חתיכות..).. ואללה מה אני עושה?...

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  2. חבר שלי מחר מקבל פלאפון חדש ומביא לי את הישן שלו(לא יודע איזה דגמים אלה אבל זה גם לא ממש משנה בשאלה הזו) המכשיר שהוא יביא לי יהיה בלי סים רק מכשיר עצמו איך אני מסדר לו מספר או ביגטוק? ואני רוצה לעשות דרך אורנ'ג כמה זה אמור לעלות לעשות סים או מה שרק לא צריך בבקשה עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  3. מצאתי פה משהו אני לא יודע אם זה טוב אבל.. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2646 או http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5511 אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה אז תציעו... תודה..

4. Started by navk2,

אני צריך MP3 בנפח של GB+ , רצוי אם תמיכה בעיברית מלאה אבל לא חייב אוזניות נורמליות והכי חשוב שיהיה אמין ושלא יעשה בעיות, וגם אם הוא יפול פה ושם שלא יקרה לא כלום... תודה רבה..

5. Started by MODI,

שלום יש לי את הפלאפון motorola e770 וכרטיס זיכרון של 512 של san disk. שאני מעביר שירים לכרטיס זיכרון מגיע לי ההודעת שגיאה שהקובץ אינו מזוה ושאני צריך את הקובץ מידע ":KAVICHS:$DATA" השירים הם MP3 והפלאפון תומך בMP3

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by 1900GT,

שלום, יש לי מבצע על מכשיר http://www.mio-tech.be/en/gps-navigation-products-C250-overview.htm ורצתי לדעת איך הוא ואם צריך לדעת משהו על MIO בכללי או על תוכנת הניווט שלה?? ולמה המחיר שלו יחסית זול (ללא המבצע). אני מקבל אותו עם תוכנת ניווט ועידכון חד פעמי בשנה . בעיקרון המחיר של המבצע הוא ממש זול ואבל אני לא רוצה לקנות זבל. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by First Squad,

החלטתי לקנות פלא חדש מה דעתכם על סוני אריקסון 610I ...קראת קצת על המאפיינים שלו הוא ניראה אחלה מכשיר במחיר זול למדיי...

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by מגדל,

אז ככה.. המרתי קליפים של MPEG ו- AVI ל- AMV עם התוכנה שהגיעה... העברתי לנגן והפעלתי את הקליפים... בהתחלה הנגן ניגן את כל הקליפ טוב ואח"כ רציתי לראות את הקליפים עוד פעם ואז הנגן ניגן אותם למשך 10 -15 שניות (את כולם לא רק אחד) והפסיק. אז כיביתי ניסיתי עוד פעם ועוד פעם הפסיק אחרי 10 שניות לנגן.... וככה עוד פעם ועוד פעם.... אם מישהו יודע איך לתקן את הבעיה הזאת אז בבקשה שיענה. תודה

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  9. לאחרונה קניתי משדר Bluetooth למחשב וברצוני להשתמש בו לגלישה דרך הסלולרי (K800i) הצלחתי לעשות "רשת" אבל זה לא מה שרציתי... דרך הסלולרי יש לי אינטרנט מסוג WAP ומסוג דור 3... השאלה היא איך אני מצליח לגלוש במחשב בעזרת הטלפון עם חיבור ה-bluetooth (גם דרך כבל לא עשיתי את זה מעולם) (ועוד איזה שאלה קטנה... איך אני יכול לפתוח את הטלפון שלי כתיקיה כי זה לא עובד לי עם bluetooth)

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. Started by MasterOfMuppets,

עשיתי קצת סקר שוק משלי והגעתי למסקנה שהמודלים האלה מתאימים לצרכים שלי, אבל קשה לי להחליט ביניהם. רציתי גם לדעת מה ההבדל בין Secure Digital ל Micro Secure Digital ומה ההשלכות מבחינת איכות המכשיר (מבחינת מחיר ההשלכות אינן מרחיקות לכת). כמובן שאני אשמח לקבל כל דיעה ברת ידע בנושא. תודה! לינקים לזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205772&DB194028=407011 http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205772&DB194028=407010&DB55447=128968

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by yuraxp,

החלטתי לקנות נגן יותר איכותי מ איפוד ננו הג'נרי שיש לי. קראתי על 2 הנגנים ביקורות ושניהם די טובים,מבחינת העיצוב אני אוהב את שניהם,השאלה שלי היא מי מציג איכות יותר טובה ועם איזה נגן מקבלים אוזניות יותר טובות?

12. Started by kobibo,

יש לי את ה Sansa c250 וראיתי באתר של Sandisk כי הנגן הזה יכול להכיל פורמטים של MP3 ( יכול להכיל בערך 500 שירים ) ופורמט של WMA ( יכול להכיל בערך 1000 שירים ) רציתי לדעת האם מבחינת איכות השמע יש הבדל בניהם ? והאם אולי כדאי להמיר את כל ה MP3 ל WMA כדי להכיל יותר שירים ?

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה לדעת אם זה דבר שניתן לשינוי כי מה שמגיע עם ה-PSP עצמו משעמם לדעתי, אם אפשר לשנות אז מאיפה ואיך?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by dark_zero,

אני מאוד מתבלט בין שני פלאפונים של סוני אריקסון K750i או W800i הקטע הוא שאני רוצה לדעת איזה מהם יותר שווה את המחיר אני לא רוצה לבזבז על הפלאפון יותר מ1000-1200. נ.ב בw800i אפשר להשתמש בו באורנג' נכון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by rif-raf,

מישהו מכיר תוכנה לנעילת מקשים ב-N73 התוכנה קיימת רק צריך הוריד אותה ואני לא יודע מהיכן

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by x-boy_24,

שלום יש לי פלאפון נוקיה 6280 יותר נכון היה אז עשיתי טיול שטח אם חברים אז איבדתי את הפלאפון :-[ כמובן חסמתי את הסים ואין לי כסף לקנות חדש אבל יש לי עליו ביטוח ושילמתי עליו במזומן באורנג ויש לי החזר כספי כל חודש אז כמה יעלה לי כסף לקבל חדש ואם אני יכול לממש את הביטוח בבקשה דחוף ואין לי זמן ללכת לאורנג בגלל שצריך לשבת שם לפחות שעה ואני עובד :-[ :-[ :-[ תודה רבה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  17. מה יהיה יותר טוב נוקיה N73 או N77?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by MasterOfMuppets,

נפל לידי המכשיר הזה ואני רוצה ליצור קשר בינו למחשב. יש לי תקשורת אינפרא-אדום, המחשב מזהה את המכשיר והWireless Link לא מצליח לשלוח לו קבצים. התוכנה מהאתר של סמסונג מובייל ישראל גם לא עובדת. יש למישהו מושג מה לעשות?

19. אז ככה יש לי סנדיסק מיקרו 2 גיגה....ואני לא מצליח להפעיל את התוכנה של הU3 שלו בשביל להתקין עליו תוכנות וכו'....

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by 1nstall,

ערב טוב לכולם. יצא לי עכשיו לראות את איכות המצלמה בn95, ואני ממש מאוכזב.. הינה לינק לסיקור: http://www.symbian-freak.com/news/007/02/nokia_n95_mediasamples.htm לדעתי איכות הk800 עדיין יותר טובה, תחליטו אתם.... Install

• 43 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by biodome,

היי חבר'ס.. בת דודה שלי נוסעת לניו זילנד שבוע הבא לתקופה של חודשיים וצריכה המלצה למכשיר חדש ואיכותי. אני לא כזה מעודכן במה רץ עכשיו חזק בשוק אז אשמח לשמוע המלצות שלכם. מאוד חשוב שיהיה זמן סוללה ארוך ביותר, כי היא גם תצטרך את הנגן בטרקים, יכול להיות שאפשרות להחליף סוללות תקסום לנו. מבין הדברים שראיתי רצים בפורום בין השאר שמתי לב לנגנים של iAudio כמו ה-D2 (עם הזמן ניגון המאודדד ארוך שלו) וה-X5L. אהבתי ב-D2 שיש אופציה להוציא וידיאו לטלוויזיה (אני מכיר מישהי עם A2 וזה מאוד שימושי בשבילה) - האם הוא מתמודד עם כל סרטון divx/xvid ומריץ אותם בצורה נורמלית? לבעלי הניסיון פה - הוא תומך ב-SD 4GB שהוא לא SDHC? גם החברות הפוחות מוכרות כמו ה-Transcend X150? האם הוא תומך בעיברית?…

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני עוד מעט מתגייס ואחי קונה לי מתנה...נגן... אז ככה...מה לקנות... מצד אחד יש את הנגן של סנדיק...סנסה E250.... ומהשני יש את הנגן הזה... דגם: 600s1gb. מסך 2.5" 260k tft, תפריט בעברית. של חברת יורוטק דגם: 600s1gb מסך 2.5" 260k tft, תפריט בעברית, מצלמה דיגיטלית 1.3mp עם צילום וידאו, נגן סרטים mpeg4- mp3, wma, wav, asf, מיקרופון מובנה, אפשרות להרחבת זיכרון עד 2gb, יציאת ntsc/pal-av, לוח שנה ויומן, רמקול פנימי, כולל טטריס וסנייק, מסופק עם מטען לחשמל. שירות ואחריות ע"י היבואן * תמונה להמחשה בלבד

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by kikkler,

אני מחפש נגן בתקציב עד 300 ש"ח. אם אפשר בלי תמונות ובטח בלי וידאו, עם רדיו (שאפשר לכוון) איכותי, בעיקר חשיבות לאמינות ופשטות ממשק. יכול להיות 512 או 1g. עברית תהיה נחמדה אבל לא חובה תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by niv0us,

אימי רכשה לפני מספר ימים את ה ASUS A636N. למחשיר ישנה מערכת GPS, אך אני לא בטוח איזה תוכנה להתקין לה. אני ניתקלתי אצל כל מיני חברים בתוכנות מאוד לא מדויקות וציקות לפעמים. התוכנות ששמעתי עליהן היו nav & go ו destinator. האם אלו תוכנות טובות?? או שיש תוכנות טובות יותר? מקווה שזה שייך לפורום הזה ולא לתוכנות. המון תודה, ניב..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dm44,

אח שלי מחפש mp3 עד 800 ש"ח\180 דולר, הוא טס עוד מעט לארצות הברית ואפשר להמליץ גם על דגמים שיש שם ולא בארץ

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים