גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני כמה זמן איבדתי את ה6280 שלי אמא שלי הלעה לחברה והביאו לי חדש עכשיו נעלתי אם הסים אבל הפלאפון עדיין פתוח לשימוש אם מישהו מוצא אותו או יכול ללהכניס סים ולהשתמש בו
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שאני מנסה להעביר שירים לפלאפון בתוכנה Disc2Phone הוא כותב לי --------------------------- Disc2Phone Error --------------------------- No target device found. Please insert memory stick or connect phone via USB. --------------------------- אישור --------------------------- למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל המלצות על מכשירים של ניווט (GPS), קניתי לפני שנתיים את ה MIO 128 , כן זה ישן. והתקלקל וכו ואין אחריות , וזרקתי אותו. א: אני מחפש: 1. מכשיר שהחיבורים שלו לא מתקלקלים כל 5 דקות, כי אני מוציא ומכניס אותו די הרבה מ"השקע" שלו באוטו (כשאני מסיים להגיע ליעד, אני פשוט שם אותו בתא כפפות, ולכן המכשיר הקודם היה נדפק די בתדירות גבוה, הכניסה של החיבור וכו) 2. אני שוב מבהיר, אני לא צריך שום דבר, לא OFFICE ולא כלום, מצידי שרק ישמש לניווט עם DESTINATOR או כל דבר אחר .. 3. רצוי מאד שלא יעשה כל יום HARD RESET, כי זה די מעצבן לסוע ולגלות פתאום שאתה מדליק את האוטו שצריך להתקין את המכשיר מחדש עדיף עד 2500 שח... וגם זה קצת הרבה, אבל שיהיה, החוש ניווט שלי נמ…
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
רכשתי מכשיר סלולרי דגם N73 דרך Ebay. ברגע שאני מנסה להכניס למכשיר כרטיס SIM של סלקום/אורנג' אני מקבל הודעה SIM card not valid. הלכתי למעבדה של סלקום וביקשתי מהם שיפתחו את המכשיר. הם התחילו בתהליך צריבת עברית ופתיחת המכשיר. אחרי חצי שעה קוראים לי לנציגת שירות, שמודיעה לי שהמכשיר נעול לכרטיס SIM של הספקית בחו"ל (ספקית בריטית בשם 3) והם לא יכולים לפתוח אותו. המכשיר יכול לעבוד רק עם הכרטיס של אותה ספקית. אבל צריבת העברית הצליחה. המכשיר והתפריטים בעברית מלאה. איך אני פורץ את הקוד של הספקית? יש חנות בארץ שיודעת לעבוד עם הדגם הספציפי הזה?
-
- 44 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
יש למישהו מושג מתי N77 יגיע לארץ? והאם הוא יצא כבר בעולם?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
התלבטות של הרגע האחרון אני הולך לקנות או עוד היום או מחר בבוקר, ההתלבטות כרגע היא בין ארקוס 404 לבין קריאטיב ZEN V M, לקריאטיב סוללה מעט חזקה יותר וגודל נחמד יותר והוא יותר נגן מוזיקה, והוא כולל יציאת TV בילט אין. הארקוס מכיל מסך גדול בהרבה (אם כי לא רחב) סוללה חלשה יותר ואפשרויות טלויזיה רק עם העריסה שצריכה הרכש בעוד הרבה כסף בנפרד... אשמח לדעות לכאן או לכאן...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי .. קניתי את ה C310 עכשיו אני רוצה לעשות עידכון תוכנה אבל אני לא יודע למה הוא לא נמצא באתר שלהם זה מוזר ???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי לדעתכם הוט תכנס לשוק הסלולרי כפי שזה נראה עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם בבעלותי מכשיר IPAQ3850 לפני תקופה נתקע המכשיר והייתי חייב לבצע הארד ריסט, מאז התחילו הבעיות, לא מוכן לקבל את העברית בחזרה, לא מוכן לקבל את הדיסטנטור בחזרה אי אפשר להתקין עליו תוכנת ניווט חדשה עושה בעיות בסינכרון אי אפשר לעדכן את הווינדוס לעומת זאת התקנת נורטון קומנדר וזה בסד, הוא מקבל קבצי קול תמונות ווידאו אגב, יש לי דיסטנטור 3 ברשיון יכול להיות שזאת הבעיה עם התקנתה? האם אני חייב לקנות גירסה יותר חדשה? כמו כן יש לי IGO 2005 ברשיון אבל כשאני מתקין את הדיסטנטור , הכל מתנהל כמו שצריך אבל המחשב כף יד לא מזהה בסוף את הקובץ הפעלה של התוכנה, הוא אומר שחסרים קבצים או משהו ב IGO אני מנסה להפעיל את קובץ SETUP במחשב כף יד ועדייןם הוא טוען שחסרים קבצים או חלקים? למיש…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
מדבקות בכל מני צבעים, השאלה היא איך לקנות את זה ??? http://board.cowon.com/zeroboard/zboard.php?id=A01&category=&no=809&bmenu=C&category=4
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
תפסיקו לקרוא למכשיר סלולרי "פלאפון" ! אתם הרי לא אומרים במקום טלויזיה "סוני" ! אתם הרי לא אומרים במקום רכב "ג'נרל מוטורס"! אתם הרי לא אומרים במקום כרטיס מסך "ATI"! אתם הרי לא קוראים למחשב "INTEL"! אז בבקשה תפסיקו לקרוא למכשיר סלולרי "פלאפון"! (ד"א זה קורה רק בארצינו.)
-
- 69 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה חינמית לשליחת הודעות טקסט SMS מPC המחובר בכבל לסלולארי שלי, אני רוצה לשלוח SMS במחיר שאני מקבל בשליחה מהמכשיר ולא במחיר שהחברות נותנות בשליחה מאתר מסויים. אני רוצה לשלוח הודעות בעיקר בעברית ולקבוצות בתפוצה רחבה. על התוכנה להיות פשוטה ואם היא יודעת לעבוד עם בלוטות' מה טוב, אבל לא חובה. מלבד זאת, המכשיר בו אשתמש יהיה כנראה sony ericsson k610i אבל אולי תהיה אופציה לנוקיה פשוט. תודה,
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני חושב שזה הנגנים הכי טובים בתקציב שלהם אני לא צריך PMP מהסיבה הפשוטה שיש לי מחשב נייד לצרכים של צפיה, אני מחפש MP3 טוב ואיכותי עוד משהו מה ההבדל בין M5 לX5 שכחו מהנושא של L או לא L מה ההבדלים בינהם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אתר זול שבו יהיה ניתן לקנות ב..זול מכשיר N80... וחשוב שיעשו משלוחים במחיר סביר לישראל ותגידו יעשו לי בעיות עם זה במכס?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו חברה בעיקרון... עד עכשיו הסתדרתי עם נגן MP3 של 2 גיגה שמצאתי ביציאה מהבסיס שלי חרא זול אבל עובד אבל עכשיו מישהו רוצה לתת לי מתנה ומנסה להבין ממני מה אני רוצה ITS TIME FOR NEW PLAYER FOLKS עכשיו השאלה היא איזה נגן לקנות עד תקציב 1000 יש כמה דברים טובים אבל שום נפח מוגזם לדעתי... מעל 1000 הכל קופץ יותר מדי... יותר מדי בחירה אני מבקש המלצות לתקציב מתחת ל1000 ולתקציב 1500 (אפשר לזלוג קצת אבל לא להגזים) מה אני מחפש בנגנים שאתם ממליצים איכות סאונד, ותמיכה בפורמטים (LETS HEAR FLAC) תמיכה בסרטים זה בונוס אבל אני בעיקר מחפש סאונד טוב יאללה אנשים בואו נראה מה יש לכם בשרוול דרך אגב מישהו גם מציע לי M3L 20G משומש במצב טוב (עובד כמו M3 רגיל, לא L) מה אתם אומרים עליו?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אם רוצים לקנות מכשיר דור שלישי, חייבים לקחת תוכנית גלישה חודשית שבאורנג' עולה 15 ש"ח בחודש ובסלקום 20 ש"ח. בלתי אפשרי לבטל את התוכנית הזאת. שמעתי לפני כמה זמן שהגישו לבג"ץ על זה שזה לא חוקי, לא פייר וצריך לבטל את זה. מישהו יכול לעדכן אותי לגבי זה? מתי יהיה אפשר לא לקחת את התוכנית הזאת ובכל זאת לקנות דור 3? עכשיו יש גם את המבצע הזה בסלקום שאם קונים 2 מכשירים בדור 3 הראשון ב- 25% הנחה והשני ב- 75% הנחה. אני רוצה לקחת את המבצע הזה אבל אני לא רוצה לשלם סתם 40 ש"ח כל חודש...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נחלק את זה ל 2: 1. פלאפון עם איכות מצלמה הכי טובה בארץ .2 פלאפון עם איכות מלצמה הכי טובה בחו"ל
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי מירס וננעל לי כתוב לי בחלונית קוד PIN חסום דגם המירס I90C בבקה עזרה איך אני פותח את החסימה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האם המכשיר הנ"ל מקבל קבצי מוזיקה רק על ידי סינכרון ? או שהוא תומך בהעברה גם על ידי חיבור פשוט למחשב ככונן חיצוני ?
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למישהו כאן יש את המכשיר Graetz DVP-722. אם כן, איך הוא? רציתי לשמוע את דעתכם. לא מצאתי עליו מידע בשומקום.
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום,יש לי IAUDIO G3 ויש אפשרות לLYRICS.סבבה,שמתי מילים איפה שצריך בהגדרות של השיר.עכשיו השאלה איך אני רואה אותם לעזעזל? את הספרון הדרכה אין לי,כי אמא שלי זרקה אז בבקשה תעזרו לי תודה גל
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לפי האתר של סוני הגודל עומד על 1GB אבל, האם הוא תומך ביותר? מישהו התנסה עם אחד של 2GB? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי SE K800I ואני רוצה לקנות כרטיס זכרון M2 [זה מה שכתוב על הפלאפון] הכרטיס הזה ממש יקר לעומת האחרים... יש מקומות שמוכרים בזול? או שתיתנו לי לינק לאיזה חנות.. תודה! 1GB
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-