עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כשאני מושך כלפי מעלה אני מפחד לשבור אותו. בעלי K800I תעזרו לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  2. רוב התוכנות שניסיתי חוץ מלדבר לא עושות כלום. מישהו מכיר תוכנה שבאמת עובדת?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  3. סתם שאלה הרוקבוקס עלה כמה פעמים בכל מני מקומות ונשמע די מעניין בעיקרון זה מערכת חלופית למערכת של הנגן מישהו יכול להרחיב נושא הזה אנשים שבאמת משתמשים במערכת הזו

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by galz,

יש לי את הנגן התקנתי עליו את הפירמוואייר של העברית. עכשיו מה שקורה הוא שהנגן תמיד מדלג על השיר הראשון בתיקייה במקרה שהוא עושה הקפה שלמה. למשל, בתקייה עשרה שירים, הוא מנגן 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 2 מדלג על 1 למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  5. מחפש תוכנה לסוני אריקסון k800i שנותנת להסיר דברים מן המסך הראשי ...

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  6. ^^^ אשמח לשמוע מבעלי המכשיר אם הוא מרוצה ואם לא למה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  7. שלום , אני רוצה לקנות היום לבן שלי ליום הולדת נגן MP4 בסכום של עד 450 ש"ח. חשוב שיהיה איכותי ועם תמיכה בעברית ( רצוי כמובן מסך גדול) אני מקווה שאלו לא בקשות גדולות מדיי בסכומים האלו. תודה מראש נ.ב. היום הולדת היא מחר לכן אני חייב לקנות היום.... תודה

8. שלום למומחים! אני מחפש נגן mp3 עם התכונות הבאות: - סוללה נטענת, רצוי שתהיה ברת החלפה בעתיד. - זמן נגינה ארוך ככל האפשר. - לא גדול במיוחד אך גם לא חובה שיהיה פיצפון, העיקר שאוכל לרוץ איתו איכשהו. - בלי כל מיני שטויות כמו "מפסיק לנגן כשהתיקייה נגמרת" וכו'... - אפשרות נגינה רציפה גם בחיבור לחשמל (הלוואי ויש נגן כזה - אין לי מושג). - סינכרון פשוט (תיקייה) עם המחשב, בלי כל מיני הגנות ושות'. - לגבי נפח: מתלבט, התקציב שלי הוא בין 500 ל-1000. הכל לפי המלצתכם (אפשר גם יותר אם צריך). חשבתי על 4 ג'יגה. אם אתם חושבים שכדאי ללכת על הארד-דיסק - אשקול ברצינות. אני חושב שאסתדר עם 30 אלבומים והחלפות מדי פעם. - הקלטה: פה, אין לי מושג. אני נוהג להקליט עם האייפאק שלי הרצאות של ש…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. רכשתי מכשיר משומש Mio 168RS (מה שחשוב לי זה רק ה GPS ) ורציתי לדעת על איזו תוכנת ניווט אתם ממלצים? תוכנה שתהיה פשוטה נוחה אם כמה שיותר אופציות. כמו כן אודה גם לתוכנת ניווט שבילים טובה (לטיולי גיפים). תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  10. מה אתם חושבים???האוזניות יפעלו אל רוב כוחן על הPSP????

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  11. איך להתקין משחק JAVA מהמחשב למכשיר samsung sgh-z230 דרך USB? אני מעתיק קבצים JAR לספרייה OTHER אבל במכשיר הוא לא פתוח את קובץ ואין לי אינטרנט במכשיר תודה

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  12. יש לי בעיה במכשיר mp3/mp4 שלי רציתי לעדכן אותו בעזרת ה Firmware upgrade וככה"נ עידכנתי אותו בקובץ של דגם אחר ומאז הוא המכשיר לא נדלק ומזוהה במחשב כdiskonkey בלבד ולא כנגן mp3 הנגן שלי הוא מחברת Dantax בגודל 2GB הדגם שלו זה 1024dx slim הפיתרון שיכול לתקן את המכשיר הוא שאני יתקין שוב את ה Firmware upgrade אבל הפעם של הדגם שלי, הדגם הנכון...והבעיה היא שאני לא מצליח למצוא אותו המכשיר עצמו הוא די נפוץ ומשווק בהרבה חברות(מצורפת תמונה) אם מישהו יוכל להשיג את קובץ ה Firmware upgrade של הדגם הזה זה יציל אותי, הקובץ הוא מסוג fw.* או bin.* רשמתי בכותרת די דחוף כי אני צריך את זה עד מוצ"ש כי אחר כך אני חוזר לבסיס ושם אין לי אינטרנט ואם אני ישלח לחברה זה יחזור אלי עוד הרבה זמן …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. צריך עצות אבל מכיוון ששוק הזיופים בסין ענקקייייי חשבתי לתת לו את שמות אם תמונות של המוצרים שאני רוצה חשבתי על פלאפון חודש צריך מתי שהוא להיפטר מTELIT! פלאפון חשבתי על משהו קטן לא יותר גדול מהטליט x120 שלי שהוא באותו גודל כמו ה95 וחשבתי על נגן לא צריך שינגן סרטים חשיבות לאיכות וגודל ומקום יותר מ4-6 gb

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by FeedMe,

אהלן (: תהיתי אם מישהו יוכל להעריך את שוויו של mio 558 בן שנה וחצי, במצב מעולה, עם תמיכה בעברית של איירון, מטען, cradle וכיסוי, וגם כרטיס SD בנפח 128 מגה. הוא יד ראשונה ובקושי נעשה בו שימוש מעבר למשחק jewls אינטנסיבי. הוא נקנה בארץ ויש עליו אחריות יבואן רשמית לעוד שנה וחצי כמדומני. *אם טעיתי בפורום- עם קובי הסליחה! D:

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  15. השלישי אבל לא יקר מדיי....כי עכשיו אני כנראה מתחיל קורס בצבא,ואין לי מושג אם בטוח להביא פלאפון טוב לשמה כי הוא יכול להגנב\לההרס מה דעתכם,על מה אתם ממליצים? וכדאי לקנות מyad2.co.il?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מהו הגודל המקסימלי של כרטיס הזיכרון שאני יכול לשים בו ???... כתוב בהרבה אתרים 1 גיגה ... אבל לפעמים גם כתוב 2 גיגה ...

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by xyo,

נראה לי נגן מאד טוב, מי יודע אם יש אותו בארץ או הוא צריך להגיע יש תרגום לעברית כבר http://www.my-audio.net/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=2 ה-M6 miniPlayer, נגן חדש מבית Meizu מגיע הקיץ לשוק האמריקאי וינסה להתחרות ב-iPod Nano של Apple. הנגן החדש מגיע בגרסאות של 1, 2 או 4 גיגה-בית. הוא מציע מסך QVGA בגודל 2.4 אינץ', תמיכה בפורמטי המוסיקה Mp3, WMA, WAV ו-OGG, תמיכה בפורמט הוידאו Xvid, רדיו FM, רשמקול פנימי, לוח שנה, שעון-עצר ואפילו כמה משחקים. זמן הסוללה שלו אמור להספיק ל-20 שעות של האזנה למוסיקה או 6 שעות צפייה בוידאו. מידות הנגן החדש 79x48.2x10 מ"מ, משקלו 55 גרם והוא יושק במהלך הקיץ ב-139 דולר למהדורת ה-1 גיגה-בית, 159 דולר למהדורת …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Drek Boy,

יש לי תפלאפון ואני רוצה להרחיב לו זכרון עכשיו השאל היא האם הוא תומך רק ב512 או גם בג'יגה? בהוראות כתוב שעד 512 אבל אם אני לא טועה שמעתי ממישהו פעם אבל אני לא בדיוק זוכר שיש לו על זה ג'יגה וזה עובד לו בסדר אז אם מישהו יודע פה מניסיון אני אודה לו מאוד תודה מרש על העזרה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  19. אני חשבתי מזה זמן רק לקנות נגן MP3 שיהיה שימושי ועם עוצמה טובה כל הIAUDIO נחשבים למעולים לגבי סאונד בכל מקרה מה ששובר את הקרח לגבי הקניה שלו זה הסוללה המטורפת שלו 50+ שעות מוזיקה ו10 וידאו אני חייל אז זה ממש חשוב וטוב והנפח? אני קונה את ה4 גיגה ב1000 וקצת... יספיק לי כי הנייד שלי רוב הזמן זמין בשביל להחליף מוזיקה ואחרי זה יבוא כרטיס 8 גיגה של SD אני רוצה לשמוע דעות אחרונות לפני שאני קונה אותו מחר

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ccc,

עד היום היה לי Creative Muvo Sport C100 והחבר האהבל שלי רוקן עליו בקבוק ספריי צבע ועכשיו אי אפשר לראות כלום גם אחרי טרמפנטין בכל מקרה הוא היה ממש מעולה ולא אכפת לי לקנות עוד אחד כזה, בכיף. השאלה היא אם אפשר לקנות משהו באותו מחיר שהוא קצת יותר מתקדם ועם אותן פונקציות בסיסיות כי אני בן אדם שאוהב להתחדש. בכל מקרה זה הדברים החשובים: -נגן FLASH בלבד, כל המטרה של הנגן הזה זה ספורט, וואחד ספורט, נונ סטופ, ולא סתם ריצה, הרבה יותר מזה, בוא נגיד שהכוחות G שיפעלו עליו יהיו עצומים, המובו ספורט עשה זאת בהצלחה. עכשיו לפי הגיון נגן HDD יהרס מהתזוזות הקבועות האלה, אולי זה רק מיתוס, מישהו יכול לשפוך אור בעניין? -מגיע עם רצועת זרוע\קיימת רצועת זרוע לקנייה -לא חייב אוזניות - לא …

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  21. שלום לכולם בקרוב אני רוצה לרכוש samsung x820 נורא אהבתי את הפלאפון אבל לא מכיר את התכונות שלו צריך חוות דעת מאנשים שיש להם ניסיון איתו תודה רבה eli_Asus .

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. הבנתי שיש חיקויים האם ההבדל בינהם הוא קריטי?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום שלום רכשתי SE חדש מהדגם שרשום בכותרת ויש לי שאלה, אני מניח שהממשק במכשירים הקרובים (W800I, K750I....) די דומה אז הנה: רציתי להתקין על המכשיר מס' משחקים אז פשוט פתחתי תיקיה על ה-Memory Stick ושמתי אותם שם (אני יודע שיש לגשת לכל קובץ בנפרד ולבצע התקנה) לא הצלחתי לראות את הקבצים מתוך המכשיר. אז שמתי אותם על הטלפון עצמו, תחת תיקיית Other עכשיו הקבצים הופיעו במכשיר תחת "אחרים" והצלחתי להתקין משחקים. השאלה היא, איך אני מגיע למצב שאני שם קבצים בכרטיס זכרון עצמו ורואה אותם? ניסיתי לפתוח עליו תיקיה בשם Other כמו שיש על המכשיר עצמו, ולשים שם, לא עזר תודה מראש! עריכה: מסתבר שצריך לשים את הקבצים תחת מבנה מסוים ולא ישר מתחת ל-ROOT של הכרטיס....

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  24. http://www.trekstor.de/en/products/detail_mp3.php?pid=66&page=1 ואם לא, מהי הדרך המומלצת לקנות אותו בחו"ל ולשלוח לארץ? תודה

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by yuraxp,

שלום,הזמנתי IRIVER U10 ,אבל אין אותו במלאי ויש לי אופציה לבחור משהו אחר, חשבתי על 2 אלה מה מהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים