עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by -Tal-,

חג שמח! אילו פתרונות קיימים עבור בעיית הזיכרון ב GALAXY S4 ? אני יודע שיש את האפשרות לקנות MicroSD , אבל הבנתי שאין אפשרות להעביר את הקבצים לכרטיס? שאלה נוספת - איזה כרטיס MicroSD צריך לקנות? SDHC \ SDXC ? תודה..

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  2. איך מציגים תמונה של האלבום בזמן שמיעה?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  3. אני חייב לקנות את המכשיר אצל הרשת הסלולרית? אני יהיה יותר ספציפי - אני מדבר על איפון 4. מה האפשרויות שלי לגבי המכשיר הזה כדי שאני יוכל לבוא לאורנג' למשל וליישם חוק ניתוק זיקה? חנויות ספציפיות? ומה לגבי קנייה מאדם פרטי [ייבוא אישי]? או קנייה מחו"ל עם משלוח? כמו כן אשמח לשמוע פה על-הדרך את העסקה המשלמת ביותר לאחד שרוצה את האיפון 4 ביד. בנתיים אני פוזל לכיוון של אדם פרטי שמוכר ב-2000 ש"ח חדש בקופסא.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by Zeev86,

כמה יעלה לי בארץ ומאיפה אפשר להזמין מחול (שיהיה אמין שזה מקורי ולא זיוף). תודה, ואשמח גם ללינקים (אתרים בחול)

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  5. שלום לכולם, אני רוצה להפוך ל Google Developer על מנת להיות מסוגל לפרסם אפליקציות במארקט (כמו כן גם במרקט של Google Chrome Extensions). הבנתי שיש באפשרותי שתי אופציות: 1. להפוך את החשבון הפרטי שלי לחשבון מפתח 2. לפתוח חשבון חדש מה נהוג לעשות? אני לא ממש רוצה להפוך את החשבון הפרטי שלי לחשבון מפתח (בשביל למנוע מצבים שהחשבון יחסם או עוד כל מיני דברים), מצד שני אני לא חברה, אין כרטיס אשראי של חברה ואני לא יודע מה התנאים מבחינת גוגל לפתיחת חשבון עם אותם פרטי אשראי (האשראי כבר מקושר לחשבון האישי שלי). מה עושים במצב כזה? ושאלה נוספת, אני מעוניין למכור אפליקציות במארקט וגם לפרסם אפליקציות עם פרסומות. במצב האידיאלי שבו ההכנסה שלי ממכירות ופירסום יגיעו לסכום שחייב במס\מיסים במדינת …

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by shahars1,

יש ברשותי מכשיר כזה המשמש אותי רק לניווט אך יש בו אופציה לשמוע שירים ולראות תמונות. בערכה היה כבל USB לא היתה שום תוכנה עם המכשיר. אני מעוניין לדעת איך מורידים שירים/סרטי וידאו/תמונות מהמחשב למכשיר. תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by 2Fluffy4U,

לאחר שקראתי את הכתבה באתר על המכשיר הזה, וביחד עם העובדה שאני בקרוב טס לארה"ב.. אני שוקל לקנות אותו. רציתי להבין כמה דברים - המחיר שלו יקר מאד - 250 דולר, אבל אני מבין שזה "כמעט" מכשיר אנדוראידי שיכול להסתנכרן עם האנדוראיד שלי ב - WIFI. כמו כן יש לו קישוריות Bluetooth. בכל מקרה - רציתי לשאול - האם יש דרכים נוספות מעבר לרכישות אוזניות במעל 100 דולר בשביל לסנכרן אותו עם מד דופק כלשהו? קראתי באתר הזה: http://www.dcrainmaker.com/2011/10/motorola-motoactv-thoughts-and-analysis.html אבל לא ממש הצלחתי להבין את הדקויות בין BTLE ל - Ant+. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי פה מה בדיוק המכשיר הזה מסוגל לעשות ואילו אפשרויות עומדות בפני. תודה

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  8. יש לי גלקסי 2 שקניתי בתאילנד.. ושמתי את ההגדרות של פלאפון כמו שאמרו לי כאן לעשות.

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  9. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/tegra-k1-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%97-%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  10. כמו שחברות אחרות כבר ניסו בעבר, פרויקט קיקסטרטר חדש שואף להפוך סמארטפון האנדרואיד שלכם למחשב אמיתי עם ממשק ייחודי ושלל אפשרויות חדשות שלא חשבתם שתוכלו לעשות עם מכשירכם בחיים; לכתבה: http://hwzone.co.il/andromium-%d7%94%d7%95%d7%a4%d7%9a-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%97/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by lior46,

למישהו יש אחד כזה? האם הסאונד הוא איכותי ?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by eran256,

אני קונה iphone בקליפורניה לפי מה שאני יודע זה עולה: 400$ האייפון עכשיו השאלה היא: מישהו יודע כמה מכס לוקחים וכמה מע''מ כי בארצות הברית המחירים הם כלי מעמ'' ומישהו יודע כמה עולה הפריצה בארץ? ואיפה עושים אותה?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. ה-OnePlus 2 ממש מעבר לפינה? ביצרנית הסינית מאשרים את זהות שבב העיבוד בסמארטפון הבא שלהם, מרמזים על תג המחיר הצפוי לנו ואפילו מפסיקים למכור את ה-OnePlus One לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91-oneplus-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%a6%d7%9c-%d7%94-snapdragon-810-%d7%a9%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%90-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9d-%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by spitzi,

שלום, קניתי מכשיר GPS MIO S505 לפני כחצי שנה. מאז הפעלתו הראשונה צצות בו בעיות חוזרות ונשנות, שלדעתי מקורן בתוכנה: 1) מדי כמה זמן, ההנחיה הקולית מפסיקה לפעול פתאום. אי אפשר להפעיל אותה מחדש ע"י שינוי שפה בתפריט "מיו שלי" או ע"י שינוי מין הדובר תחת "אפשרויות מסלול". רק אחרי אתחול המכשיר (הסטת הכפתור עד הסוף), ההנחיה הקולית חוזרת לפעול. 2) תוך כדי נסיעה, המכשיר קופא לגמרי לפתע -- תמונה קפואה וחוסר תגובה ללחיצות. רק אתחול מחזיר אותו לפעולה. אני מעדכן את המכשיר באופן קבוע מהאינטרנט דרך תוכנת העדכונים של רונלייט. האם בעיות אלה ידועות ויש להן פתרון ? האם יש טעם להביא את המכשיר לתיקון אצל רונלייט ? תודה למשיבים.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. המכשיר החדש במשפחת הסמארטפונים המוזלת של שיאומי הוכרז רשמית, ומצליח להפתיע אותנו עם שידרוג גדול לעומת קודמו תוך שמירה על תג מחיר זהה שנת 2016, אבל שיאומי הסינית ממשיכה בשלה – עוד ועוד סמארטפונים נאים במחירים שקשה מאוד למצוא להם תחרות. הפעם זהו ה-Redmi 3, האח הצעיר של ה-Redmi Note 3 המופלא, והיורש של הסמארטפון הנמכר ביותר בתולדות החברה. השמועות עליהן סיפרנו לכם אודות הסמארטפון החדש התבררו כמדויקות ברובן. המכשיר מציע מסך בגודל 5 אינץ' המבוסס על פאנל IPS ברזולוציה צנועה יחסית של 1,280x,720 פיקסלים, בשילוב עם שבב Snapdragon 616 מתומן ליבות Cortex A53 של קוואלקום, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחבה (נקווה שהפעם אכן ניתן להרחיבו, בניגוד למצב עם ה…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  16. היצרנית הסינית המצליחה השיקה רשמית צמד מכשירי דגל חדשים עם שבבים מבית, מצלמות כפולות ייחודיות שנוצרו בשיתוף על Leica וגם תגי מחיר שלא מתביישים להתחרות ישירות באלו של סמסונג, אפל ו-LG התרגלנו לשמוע על כך ש-Huawei הסינית מפתיעה וקוטפת עוד ועוד הצלחות בשוק המכשירים החכמים, ונראה שעם כל הטוב הזה מתגבר גם התיאבון שלה להמשיך להתקדם ולשדרג את מעמדה. את ההוכחה לכך מעניקים לנו צמד הסמארטפונים החדשים שלה, ה-P9 וה-P9 Plus, שקופצים מהשוק הבינוני-גבוה בו התמודדו דגמי ה-P הקודמים היישר אל תחום מוצרי הדגל העליון. דגם ה-P9 כולל מסך IPS בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p, שבב Kirin 955 מתומן ליבות שמהווה שיפור קל של ה-Kirin 950 שפגשנו בסוף השנה שעברה עם תדר של עד 2.5GHz לארבעת …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by CyborgRAT,

שלום לכולם! ברצוני לרכוש נגן MP3, לא מעניין אותי MP4 ו- MP5 (מוזיקה בלבד מספיק בשבילי). לא מעוניין בשום דבר של SanDisk. מחפש משהו אמין שיחזיק לפחות כמה שנים טובות ולא יילך אחרי שנה וקצת. שיהיה עם בטריות, או במקרה ומדובר במכשיר נטען, אז שהבטריה תחזיק לפחות 16 שעות (למרות שהייתי מעדיף 20 שעות ויותר). אשמח אם תציעו לי מכשיר בנפח 8GB בלא יותר מ- 400 שקל, כי אחרת סביר להניח שכבר ארכוש COWON מבאג. וכמעט שכחתי לציין, האיכות סאונד כמובן חשובה גם כן. (אגב, לא מעניין אותי אם המכשיר לא תומך בקבצי FLAC). שמי מתן, ותודה מראש.

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  18. שלום, לאחרונה יש פרסומות של יבואנית סמסונג על עדכוני תוכנה אוטומטיים למי שקנה את המכשירים שלה, באמצעות תוכנת ה FOTA. האם ניתן להתקין גם על מכשיר שלא יובא ע"י היבואן, ואם כן, כיצד (לא ראיתי את התוכנה באתר ההורדות של סמסונג). תודה, אורן

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  19. היי, קיבלתי בהשאלה teac tc-7120. איפסתי אותו להגדרות ייצרן ועכשיו אני רוצה להגדיר בו את תיבת המייל שלי + יומן וכו'. אני עובד עם gmail - אז הוספתי תחת הגדרות - חשבונות וסנכרון את המייל שלי (כחשבון google- אולי הייתי צריך להגדיר אותו כ"תאגידי" כמו שהייתי בעבר צריך לעשות בטלפון נוקיה שהיה לי?). בכל מקרה - עכשיו כאשר מגיע מייל חדש - קופצת לי התראה ואם אני לוחץ עליה הוא פותח לי את המייל בגי'מל בממשק שדי דומה לאפליקציה שיש לי באייפון - אבל לא הצלחתי לאתר קיצור דרך לאפליקציה הזו באחד המסכים - הדבר היחיד שנראה רלוונטי הוא הצלמית של דוא"ל שיש אם אני לוחץ בצד הימני העליון על הריבועים כדי לעבור לרשימת היישומים. הבעיה שאם אני לוחץ על דוא"ל - נפתח לי שוב חלון של להגדיר דואר - אבל מאחר…

20. מצאתי אתר אחד והיה שם רק 12 משחקים אני מחפש עוד משחקים מי שמכיר אתרים שירשום לי אותם תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by zivler,

יש לי mio moov 500 שהוא אני מישתמש בו באנגלית והוא לא יודע לזהות רחובות וערים באנגלית.. לדוגמא, "haifa" והוא לא מוצא כלום.. איך אני יכול לסדר את זה??

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  22. סרטוני פרסומת מהעבר בהם ניסתה היצרנית הקוריאנית לעשות צחוק מיריבותיה בשל מאפיינים חסרים נעלמו להם בשקט מהחשבונות הרשמיים של החברה - אבל הרשת אף פעם לא שוכחת לכתבה

23. Started by theguy,

יש לי את X510 עם תקשורת אינפרא אדום,ניסיתי להעביר על ידי שליחה של הודעות MMS אבל זה לא שלח משום מה. אז השאלה שלי איך אפשר להעביר את התמונות שלי מהפלאפון?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by gabrielf,

האם אוזניה עם מיקרופון (דיבורית אישית) של אייפון 4 מתאימה לגלקסי 2 של סמסונג או שזה עלול לגרום לנזק?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי יש לי סוללרי סוני אריקסון אקספריה X10 ואני מעונין לקנות אוזניות IN EAR עד 200 שח (פלוס מינוס), וכמובן שאיכות השמע היא הנושא החשוב. FireFlash

• 0 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.