עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by eran256,

אני קונה iphone בקליפורניה לפי מה שאני יודע זה עולה: 400$ האייפון עכשיו השאלה היא: מישהו יודע כמה מכס לוקחים וכמה מע''מ כי בארצות הברית המחירים הם כלי מעמ'' ומישהו יודע כמה עולה הפריצה בארץ? ואיפה עושים אותה?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  2. ה-OnePlus 2 ממש מעבר לפינה? ביצרנית הסינית מאשרים את זהות שבב העיבוד בסמארטפון הבא שלהם, מרמזים על תג המחיר הצפוי לנו ואפילו מפסיקים למכור את ה-OnePlus One לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91-oneplus-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%a6%d7%9c-%d7%94-snapdragon-810-%d7%a9%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%90-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9d-%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by spitzi,

שלום, קניתי מכשיר GPS MIO S505 לפני כחצי שנה. מאז הפעלתו הראשונה צצות בו בעיות חוזרות ונשנות, שלדעתי מקורן בתוכנה: 1) מדי כמה זמן, ההנחיה הקולית מפסיקה לפעול פתאום. אי אפשר להפעיל אותה מחדש ע"י שינוי שפה בתפריט "מיו שלי" או ע"י שינוי מין הדובר תחת "אפשרויות מסלול". רק אחרי אתחול המכשיר (הסטת הכפתור עד הסוף), ההנחיה הקולית חוזרת לפעול. 2) תוך כדי נסיעה, המכשיר קופא לגמרי לפתע -- תמונה קפואה וחוסר תגובה ללחיצות. רק אתחול מחזיר אותו לפעולה. אני מעדכן את המכשיר באופן קבוע מהאינטרנט דרך תוכנת העדכונים של רונלייט. האם בעיות אלה ידועות ויש להן פתרון ? האם יש טעם להביא את המכשיר לתיקון אצל רונלייט ? תודה למשיבים.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. המכשיר החדש במשפחת הסמארטפונים המוזלת של שיאומי הוכרז רשמית, ומצליח להפתיע אותנו עם שידרוג גדול לעומת קודמו תוך שמירה על תג מחיר זהה שנת 2016, אבל שיאומי הסינית ממשיכה בשלה – עוד ועוד סמארטפונים נאים במחירים שקשה מאוד למצוא להם תחרות. הפעם זהו ה-Redmi 3, האח הצעיר של ה-Redmi Note 3 המופלא, והיורש של הסמארטפון הנמכר ביותר בתולדות החברה. השמועות עליהן סיפרנו לכם אודות הסמארטפון החדש התבררו כמדויקות ברובן. המכשיר מציע מסך בגודל 5 אינץ' המבוסס על פאנל IPS ברזולוציה צנועה יחסית של 1,280x,720 פיקסלים, בשילוב עם שבב Snapdragon 616 מתומן ליבות Cortex A53 של קוואלקום, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחבה (נקווה שהפעם אכן ניתן להרחיבו, בניגוד למצב עם ה…

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  5. היצרנית הסינית המצליחה השיקה רשמית צמד מכשירי דגל חדשים עם שבבים מבית, מצלמות כפולות ייחודיות שנוצרו בשיתוף על Leica וגם תגי מחיר שלא מתביישים להתחרות ישירות באלו של סמסונג, אפל ו-LG התרגלנו לשמוע על כך ש-Huawei הסינית מפתיעה וקוטפת עוד ועוד הצלחות בשוק המכשירים החכמים, ונראה שעם כל הטוב הזה מתגבר גם התיאבון שלה להמשיך להתקדם ולשדרג את מעמדה. את ההוכחה לכך מעניקים לנו צמד הסמארטפונים החדשים שלה, ה-P9 וה-P9 Plus, שקופצים מהשוק הבינוני-גבוה בו התמודדו דגמי ה-P הקודמים היישר אל תחום מוצרי הדגל העליון. דגם ה-P9 כולל מסך IPS בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p, שבב Kirin 955 מתומן ליבות שמהווה שיפור קל של ה-Kirin 950 שפגשנו בסוף השנה שעברה עם תדר של עד 2.5GHz לארבעת …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by CyborgRAT,

שלום לכולם! ברצוני לרכוש נגן MP3, לא מעניין אותי MP4 ו- MP5 (מוזיקה בלבד מספיק בשבילי). לא מעוניין בשום דבר של SanDisk. מחפש משהו אמין שיחזיק לפחות כמה שנים טובות ולא יילך אחרי שנה וקצת. שיהיה עם בטריות, או במקרה ומדובר במכשיר נטען, אז שהבטריה תחזיק לפחות 16 שעות (למרות שהייתי מעדיף 20 שעות ויותר). אשמח אם תציעו לי מכשיר בנפח 8GB בלא יותר מ- 400 שקל, כי אחרת סביר להניח שכבר ארכוש COWON מבאג. וכמעט שכחתי לציין, האיכות סאונד כמובן חשובה גם כן. (אגב, לא מעניין אותי אם המכשיר לא תומך בקבצי FLAC). שמי מתן, ותודה מראש.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  7. שלום, לאחרונה יש פרסומות של יבואנית סמסונג על עדכוני תוכנה אוטומטיים למי שקנה את המכשירים שלה, באמצעות תוכנת ה FOTA. האם ניתן להתקין גם על מכשיר שלא יובא ע"י היבואן, ואם כן, כיצד (לא ראיתי את התוכנה באתר ההורדות של סמסונג). תודה, אורן

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  8. היי, קיבלתי בהשאלה teac tc-7120. איפסתי אותו להגדרות ייצרן ועכשיו אני רוצה להגדיר בו את תיבת המייל שלי + יומן וכו'. אני עובד עם gmail - אז הוספתי תחת הגדרות - חשבונות וסנכרון את המייל שלי (כחשבון google- אולי הייתי צריך להגדיר אותו כ"תאגידי" כמו שהייתי בעבר צריך לעשות בטלפון נוקיה שהיה לי?). בכל מקרה - עכשיו כאשר מגיע מייל חדש - קופצת לי התראה ואם אני לוחץ עליה הוא פותח לי את המייל בגי'מל בממשק שדי דומה לאפליקציה שיש לי באייפון - אבל לא הצלחתי לאתר קיצור דרך לאפליקציה הזו באחד המסכים - הדבר היחיד שנראה רלוונטי הוא הצלמית של דוא"ל שיש אם אני לוחץ בצד הימני העליון על הריבועים כדי לעבור לרשימת היישומים. הבעיה שאם אני לוחץ על דוא"ל - נפתח לי שוב חלון של להגדיר דואר - אבל מאחר…

9. מצאתי אתר אחד והיה שם רק 12 משחקים אני מחפש עוד משחקים מי שמכיר אתרים שירשום לי אותם תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by zivler,

יש לי mio moov 500 שהוא אני מישתמש בו באנגלית והוא לא יודע לזהות רחובות וערים באנגלית.. לדוגמא, "haifa" והוא לא מוצא כלום.. איך אני יכול לסדר את זה??

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. סרטוני פרסומת מהעבר בהם ניסתה היצרנית הקוריאנית לעשות צחוק מיריבותיה בשל מאפיינים חסרים נעלמו להם בשקט מהחשבונות הרשמיים של החברה - אבל הרשת אף פעם לא שוכחת לכתבה

12. Started by theguy,

יש לי את X510 עם תקשורת אינפרא אדום,ניסיתי להעביר על ידי שליחה של הודעות MMS אבל זה לא שלח משום מה. אז השאלה שלי איך אפשר להעביר את התמונות שלי מהפלאפון?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by gabrielf,

האם אוזניה עם מיקרופון (דיבורית אישית) של אייפון 4 מתאימה לגלקסי 2 של סמסונג או שזה עלול לגרום לנזק?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי יש לי סוללרי סוני אריקסון אקספריה X10 ואני מעונין לקנות אוזניות IN EAR עד 200 שח (פלוס מינוס), וכמובן שאיכות השמע היא הנושא החשוב. FireFlash

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  15. דגמים נוספים מהסדרה המפתיעה לחיוב של חברת Mediatek זוכים להופעות בכורה אצל Xiaomi ו-Realme - אבל יתכן מאוד שתעדיפו להימנע מהם לכתבה

16. המהדורה המרועננת והמוזלת של מכשיר הדגל משנת 2021 עשוי להגיע אל החנויות בתחילת 2022, למרות שכבר קיבלנו שלל שמועות על כך שהוא נגנז במלואולכתבה

17. Started by moca,

שלום, לטובת העבודה, נדרש לי טבלט אנדרואיד זול בגודל סביב 10 אינץ. המטרה לטעון עליו מצגות, מסמכי PDF וקבצי WORD ולמסור להדרכות. כלומר, נדרש חיבור USB לטעינת קבצים ואולי גם כיסוי שיאפשר להעמיד את הטבלט בזווית. תודה מראש לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  18. סדרת הביניים הפופולרית של החברה הסינית ממשיכה להתבסס על שבבים ממותג ה-Dimensity של MediaTek - אך עולה רמה עם שימוש בדגם 4 ננומטר שהיה שמור למכשירים בכירים בלבד ב-2022לכתבה

19. תערוכת CES נגמרה לה, ואנחנו מתפנים לסכם את אירוע הטכנולוגיה הגדול בעולם ולספר לכם על המכשירים החכמים הכי מרשימים אשר הוצגו בה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9e%d7%a9%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%93%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a9%d7%94%d7%95%d7%a6%d7%92/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם אני ממש בור בנושא הזה אני רוצה מכשיר דור 3.5 מסלקום או מירס בלבד , הכי חשוב לי שהוא יהיה קופקטי , קל ונוח לגלישה באינטרנט . התקציב לא כל כך משנה כי אני פורס את זה בתשלומים , אבל יש עדיפות למכשיר לא יקר שיעשה את העבודה תודה לעונים דרך אגב כמה תעלה חבילת גלישה באינטרט לחודש ?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  21. ניסיתי להתקין את SmartTouch ביחד עם python - באותו כונן - ואני עדיין לא מצליח להפעיל את התוכנה בפלא. מישהו מכיר תוכנה נוספת ? אפילו בתשלום ?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by gil_k,

--- אפשר למחוק---

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  23. כדאי לרכוש ? http://www.geekbuying.com/item/Orignal-Xiaomi-1167Mb-802-11AC-Dual-band-2-4GHz---5GHz-Router-Modem-with-1TB-2-5--SATA-Harddisk-HDD---Black-339550.html יש גם קופון הנחה של 15% אודה על תגובות

24. Started by idanarieli,

שלום יש לי גלקסי 5 - sm-g900a-he בגלל באגים בתוכנה (4.4.2_HE) וחוסר יכול לעדכן את המכשיר החלטתי להתחדש בגרסא מעודכנת יותר או ברום חדש. כשאני בודק עדכונים דרך ה kies אין שום מערכת הפעלה חדשה, ובניסיון לעדכן דרך הפלאפון- יש לי כישלון ברישום (registeration faild) יש לי כמה שאלות אליכם: 1. שמעתי שיש כמה באגים בגרסא החדשה, עדיין כדאי לעדכן או שעדיף לחכות עם זה? 2. יש אפשרות לפתור את התקלות בשדרוג הגרסא? 3. אם אני אתקין רום שונה על המכשיר זה עלול לגרום לי לבעיות בגלל שזאת גרסא A ולא F ? תודה

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by Maor1412,

שלום! לאחר כמה בעיות שהופיעו פתאום לאחר 5 חודשי שימוש ברום הcloudy g2 3.3 ולא הצלחתי לפתור, עברתי לפני כמה ימים לCm 12.1. סך הכל הרום די טוב ויציב אך יש לי 2 בעיות שאולי יכולות להיפתר ללא החלפת רום:1. הרמקולים די חלשים ולא ממצים בכלל את הפוטנציאל שלהם מבחינת עוצמה( ברומים קודמים ובסטוק היו הרבה יותר חזקים...) יש דרך לפתור אך זה?2. תוכנת עיבוד התמונה של המכשיר גרועה ורחוקה מאוד מהתמונות שהצלחתי להוציא בסטוק ובקלאודי... רציתי לדעת האם ניתן לשנות את תוכנת העיבוד ואם כן איך?סופש נעים

• 0 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.