עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by RL,

אני רוצה לקנות את הנוקיה 3120 קלאסי ורציתי לדעת אם חייבים כבל ו-PC SUIT בשביל להעביר מידע או שאפשר להעביר מהמחשב לכרטיס זיכרון ומשם לפלאפון משחקים, שירים וכו'.. תודה.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  2. Started by omrij,

שוב מפרט מרשים אותו מעבד SNAPDRAGON במהירות 1GHZ מסך 3.5 WVGA קפסטיבי ואנדרואיד בגירסה 1.6 http://www.gadgety.co.il/7035/acer-liquid-%D7%91%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%A8%D7%A7-%D7%9E%D7%91%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D/ יש למה לחכות

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by theguy,

יש לי את X510 עם תקשורת אינפרא אדום,ניסיתי להעביר על ידי שליחה של הודעות MMS אבל זה לא שלח משום מה. אז השאלה שלי איך אפשר להעביר את התמונות שלי מהפלאפון?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by aviko013,

אהלן, הביאו לי אייפוד נאנו מארצות הברית עכשיו הטענתי אותו בפעם הראשונה רק שעה ועכשיו עכשיו למרות שרשום שהוא יכול להשמיע שירים 24 שעות ברצפ , הסוללה שלו מתרוקנת תוך יום יומיים בלי שאני שומע בו כל כך הרבה.. כשדיברתי עם מישהו מבין עניין הבנתי שיכול להיות שבגלל שהטענתי אותו רק שעה בהתחלה, הספק הסוללה קטן והיא לא מתמלאת עד הסופ.. מישהו שמע על זה פעם? יש דרך לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  5. אמא שלי טסה השבוע לפראג וביקשתי ממנה שתקנה לי i-phone משם כי שם זה אמור ליהיות סימפרי וגם זה יותר זול בהרבה מבארץ... בקיצור אני צריך למצוא חנות שתיהיה קרובה למלון שהיא תיהיה בו, היא תיהיה במלון Clarion Congress. אני צריך למצוא חנויות באזור ואם אפשר את הכתובת המדויקת של החנות ואת האתר...

6. שלום לכולם, הסוני-אריקסון שלי התקלקל ולכן השאלתי באופן זמני מכשיר סאמסונג מדגם sgh-z240 ברשת אורנג'. הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר אותו לדיבורית שמותקנת אצלי ברכב. הדיבורית היא של חברת blutalk, קבועה ברכב, ועובדת מצויין עם מכשירים אחרים. הסלולארי מזהה את הדיבורית ומתחבר אליה אבל כשמוציאים או מקבלים שיחה השמע לא עובר לדיבורית ולא מושמע במכשיר עצמו. כשאני נכנס לתפריט ובוחר "העבר שמע לטלפון" אני שומע את השיחה במכשיר וכשאני בוחר להעביר את השמע חזרה לדיבורית - אין כלום. האם משהו נתקל בתופעה כזאת? מה אפשר לעשות?

7. Started by Slash87,

אני סטודנט, ואני מעדיף שכל הספרים (פורמט PDF )יהיו לי נגישים על אי רידר... מישהו יודע כמה עולה אחד נורמלי, או על איזה דגם כדאי ללכת?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by masmddr,

שלום. ישנה תוכנה לעריכת קבצי excel בסמסונג F480 ? המכשיר יכול להציג אותם אבל לא לערוך אותם.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by Zambar,

אז ככה.. מדובר ב-DVD זול Luxor DMG 6006 שהשלט שלו התרסק מנסיבות שלא אפרטן. מישהו הצליח להשיג לו שלט של בדיוק אותו הדגם (רק שהצורה של השלט קצת שונה), אבל משום מה השלט לא שולט בו כלל, חוץ משכאשר לוחצים על כפתור הנמכת הווליום זה מגדיר לו כיבוי. ואז אמרו לי שיש דרך "לאפס" אותו ככה שיגיב לדי וי די כמו שצריך. יש..? תודות מראש לעונים (וגם למי שלא עונה)

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  10. Started by r1plet,

שלום, ברשותי אריקסון W595 ואני נורא אוהב את ה-OPERA MINI, במיוחד את הבטא של ה-5 החדש, אבל תמיד מאז שהתקנתי את האופרה מחדש בפלאפון (אם זכור לי נכון), אני לא מצליח להגיע לתמיכה בעברית עם הדפדפן הזה, העברית תמיד כתובה הפוך.. האם יש דפדפן חילופי שתומך בעברית? (לא הדפדפן שבא עם הפלאפון, הוא ממש לא נוח) או אולי דרך לגרום לאופרה מיני לתמוך בעברית כהלכה? תודה!

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by י.מ.,

שלום, מתלבט בין GPS של MIO מדגמי SPIRIT 505, או 555. איזה עדיף? למי יש ניסיון עם מכשירים אלה? האם ללכת על MIO, או על משהו אחר? מודה למי שיכול לסייע.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  12. שלום לכולם, התקנתי ווינדוס 7 ורציתי להתקין עליו את ה Ipodheb.exe , אבל משום מה אני נתקל בבעיית התקנה כשהוא מגיע לשלב של התחברות לאינטרנט- הוא מייד זורק הודעה של לא מחובר,בדוק את החיבור. התקלה הזאת לא קרתה מעולם כשעבדתי עם XP אז אני מניח שמדובר בבעיית תאימות לווינדוס 7,ורציתי לדעת אם מישהו מצא דרך לעקוף את זה או מכיר תוכנה אחרת שתתן את אותה התוצאה (עברית לאייפוד) . אם זה רלוונטי אז האייפוד שאני משתמש זה אייפוד מיני. מצורפת תמונה של הודעת השגיאה. תודה מראש, אושיק. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eliil1,

http://www.engadget.com/2009/03/02/microsoft-shows-a-glimpse-at-the-future-of-computing-and-the-peo/ ראו את הסרטון שם נראה ... לא ריאלי בשיט , אבל מי יודע... http://www.engadget.com/2009/11/06/microsoft-messes-with-natural-user-interface-featuring-eye-tr/

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה התחיל להמאס לי לדבר דרך הפלאפון ישירות או דרך אוזניה חוטית והחלטתי שצריך לקחת יוזמה ולקנות אוזנית בלוטות' נורמאלית. אני מחפש אוזניה שתספק את הסחורה [לדבר ], ללא צורך בתמיכה בהזרמת סטריאו וכו' [AD2P] במחיר סביר של 100-170 ש"ח. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  15. יש רעיונות (אני יודע שהתקציב די רחב אבל אם המכשיר מספיק טוב אז אפשר גם אחד ב-500 וזהו). לא משהו מסובך, עדיף שתהיה אופציה להטעין אותו באוטו. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  16. השאלה בשביל קניית חיבור לאוזניות וכבל נתונים...כתוב רק שהוא מתאים לg600... איך בכלל בודקים דברים כאלה? תודה!

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  17. שלום אנשים, אבא שלי איבד את ה-H500 שלו (שגם ככה הייתה לא משהו ועשה קצת בעיות). הוא רוצה שאני אמליץ לו על מכשיר שיהיה כמה שיותר אמין, שיישב מאחורי האוזן (ולא עם גומי בתוך האוזן - מטעמי נוחות), ושיהיו לה כמה שפחות ניתוקים (ה-H500 התנתקה מדיי פעם וזה היה ממש מעצבן). מבחינת מחיר, 200 נראה לי כמו מחיר הגיוני לדבר הזה. קצת לפה או לשם אין בעיה אם יש משהו עדיף משמעותית. אגב, המכשיר הוא הנוקיה 6230i. Anatoli.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by לוח שנה,

שלום לכם, רציתי לדעת אם כדאי ללכת למעבדה פרטית לתיקון, או שעדיף המעבדה של סלקום (אין לי אחריות). במידה וכדאי, האם תוכלו להמליץ לי על מקום בירושלים, באיזור מאפית אנג'ל. תודה.

19. Started by BoriTTo,

אני כרגע בקנדה לשבועיים הקרובים ואני שוקל להביא איתי בחזרה פלאפון חדש. אני די נעול על הE55 שמותאם בדיוק לדרישות שלי (לא גדול מידי, עושה טוב מה שטלפון אמור לעשות, זמן סוללה ארוך מאוד וכל הצעצועים הנלווים) צריך את עזרתכם בקצת מידע, זה הפעם הראשונה שאני מביא מכשיר מחול. 1. האם אוכל להתקין עברית לבד? או שאצתרך לקנות שירותי מעבדה מיורוקום/יבואן מקבילי כלשהו? 2. כמה אמורה לעלות מקלדת של אותיות עברית/אנגלית? 3. מישהו מכיר חנויות טובות, זולות ואמינות בקנדה או בארה"ב(ששולחות לקנדה) שמוכרות את המכשיר פתוח? בינתיים ראיתי אותו רק בwww.expansys.ca עולה 525 דולר קנדי כולל מיסים ומשלוח (בסביבות 1800 שקל) שבדיוק נגמר להם המלאי ורק מחר אני אבדוק עם החנות אם הולך להגיע להם מלאי והאם הם יצל…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  20. כעיקרון אני מחפש את כל מה שיש בו. אני קונה דרך סלקום ב- 36 תשלומים. האם יש מכשיר אחר המומלץ יותר? העדיפות היא סלקום אבל לא משנה לי חברה אחרת. השימושים הם משרד מוזיקה ותמונות. אני אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by As-21,

לא יודע איך זה קרה הנגן פשוט השתגע עכשיו אני לא מצליח לעשות פורמט דרך הוינדוס לא מצליח לעשות FIX לא דרך הדוס ולא דרך הוינדוס. כל פעם שאני מוחק תקיות הם חוזרות אחרי ריסט של המכשיר כמו כן ישנם כמה תקיות שאי אפשר למחוק יותר עם הודעה ש DATA corrupted . אפשר להגיד שהנגן נמצא במעין TIME LOOP הוא תמיד חוזר למצב מסויים מבחינת הגדרות ומידע שנמצא על הזיכרון גם אם אני משנה הגדרות בנגן זה חוזר לקדומותו אחרי כיבוי והדלקה כמו כן אחרי שאני מוסיף תקיות שירים או מוחק מה שאפר למחוק אותו דבר אחרי כיבוי והדלקה זה פשוט חוזר למצב ההתחלתי וכל התקיות שהעתקתי נעלמות ואלו שנמחקו חוזרות. מה אני יכול לעשות אני אובד עצות.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by יוסי21,

יש ברשותי נוקיה5630 של סלקום וברצוני לפתוח אותו לשאר החברות אך מכיוון שאיני הבעלים ואין לי קשר איתם אני לא יכול לפתוח את המכשיר בחברה.מישהו מכיר חנות או תוכנה שפותחת בודאות את המכשיר?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  23. הייתה לי פעם תוכנה כזאת עם כדור שלוחצים עליו ואז הוא מחפש פלאפונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by י.מ.,

מעוניין לקנות GPS מסדרת MIO SPIRIT. איזה עדיף: S505, או S555? או אולי אף אחד מאלה, אלא סוג אחר של מכשיר? למי יש ניסיון ויכול לעזור? מי ניווט עם אחד מאלה בארץ או בחו"ל? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  25. אני יודע שבאתר APPLE לא כתוב שזה קיים אבל בKSP באתר מוכרים את זה וגם בזאפ יש את זה..וקראתי בפורומים שזה סתם כאליו יש דור 3 כזה אבל השינויים לא רבים מישו יכול לענות לי על זה פעם אחת ולתמיד? חייב מידע מדויק TNX מראש

• 0 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים