עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by musicfreak,

שלום חבר'ה, רכשתי לא מזמן את נגן הזון של מייקרוסופט ואני מאוד מתקשה לתפעל אותו (את התוכנה שלו). אשמח אם מישהו כאן יוכל לתת לי מדריך שימוש מקוצר לתוכנה, זה מאוד יעזור לי. הבעיות העיקריות שלי הם בנושאים כגון: א.סנכרון נכון של המחשב עם הנגן. ב.איך אני מונע מהמחשב לסנכרן עם הזון בזמן כל התחברות - בעיה שלעיתים או שיוצרת תקיות מיותרות בנגן (מכפילה אותן) או תקיות לא פעילות כאשר היא לא מוצאת את הקובץ במחשב (כיוון שאני מוחק אותם לאחר שאני מעביר אותם לזון). ג. בעיה עם העברת סרטים לזון ד. האם אפשרי להגביר את צליל השמע של השירים בנגן כי הווליום המקסימלי לא תמיד מספיק. (אני יודע שבאיי פוד זה היה אפשרי). ה. בכללי מדריך מקוצר לשימוש יעיל בתוכנה. אני מודה לכם מראש...

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  2. עד כמה הנגן הזה חזק? אני אוהב נגנים שלא מפחדים לפוצץ לי את האוזניות (אפילו אם הן בעלות התנגדות של 4908103921 אוהם), האם הוא אחד מהנגנים האלה? הנגן הקודם שלי, ה IPOD SHUFFLE דור ראשון, נכשל במשימה.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  3. Started by musicfreak,

שלום חבר'ה, רכשתי לא מזמן את נגן הזון של מייקרוסופט ואני מאוד מתקשה לתפעל אותו (את התוכנה שלו). אשמח אם מישהו כאן יוכל לתת לי מדריך שימוש מקוצר לתוכנה, זה מאוד יעזור לי. הבעיות העיקריות שלי הם בנושאים כגון: א.סנכרון נכון של המחשב עם הנגן. ב.איך אני מונע מהמחשב לסנכרן עם הזון בזמן כל התחברות - בעיה שלעיתים או שיוצרת תקיות מיותרות בנגן (מכפילה אותן) או תקיות לא פעילות כאשר היא לא מוצאת את הקובץ במחשב (כיוון שאני מוחק אותם לאחר שאני מעביר אותם לזון). ג. בעיה עם העברת סרטים לזון ד. האם אפשרי להגביר את צליל השמע של השירים בנגן כי הווליום המקסימלי לא תמיד מספיק. (אני יודע שבאיי פוד זה היה אפשרי). ה. בכללי מדריך מקוצר לשימוש יעיל בתוכנה. אני מודה לכם מראש...

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by SpEcToR,

אני מוצא רק סרטונים ביוטיוב.. =\

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by SpEcToR,

אפשר להכניס לSANSA E250 סרט.. ואז להקרין אותו על הטלויזיה? עם קול והכל? השאלה עיקרית היא יענו אם יש כבל ודאו מיוחד שמתחבר לטלויזיה? מה שניראה לי שאי אפשר לעשות עם הנגן הזה.. עם איזה נגנים כן אפשר לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  6. Started by dddddd,

אז ככה אני מלבט כי אני רוצה לקנות השבוע נגן ויש לי התלבטות קשה בין ה-iAudio i7 לבין ה-CREATIVE ZEN V PLUS הדבר שהכי חשוב לי זה האיכות סאונד אז רציתי לדעת איזה יותר איכותי אני מדגיש לא סאונד חזק יותר אלה איכותי יותר ועם יש נגן עם סאונד עוד יותר איכותי מאלה אז תרשמו כי בגדול יש לי תקציב של 1200 שקל לנגן והאוזניות שיש לי זה סנייזהר PX100

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by lo_toda,

what to buy

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  8. Started by GasPipe,

ה-IAudio שלי (שעד עכשיו עשה עבודה מצוינת) התחיל להציק לי בזמן האחרון. המגעים בכניסה של האוזניות רופפים כך שכדי לשמוע רגיל צריך להכניס חלק מהאוזניות. לפעמים זה הולך בקלות ולפעמים לא. בהליכה/ריצה המצב רע. איפה אפשר לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by לוח שנה,

מישהו נתקל בבעיות הקלטה (בטייפ מנהלים) בנגנים של סנדיסק? תודה.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by soundf,

בחירה ראשונהההההההההההההההההההה זה: http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?mco=B3FAC19&nplm=TN613LL/A תמונות נוספות: http://www.ilounge.com/index.php/ipod/review/power-support-crystal-jacket-set-for-iphone/ בחירה שניייההההההה או זה: http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?mco=DEE1ABF3&nplm=TN563LL/A בשחור... מידע נוסף: http://www.goincase.com/products/detail/protective-cover-cl59030/2 איזה כדאי?? לא יודע איזה לבחור ???

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  11. Started by lmlm,

אם יש לי קובץ JAR, ואני רוצה לראות את "המקור שלו" משהו יודע איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  12. Started by SuBeX,

אין לי ממש כיוון למשהו שאני ממש רוצה, אבל זה יותר לכיוון נגנים ואמצעי שמע (אוזניות או רמקולים קטנים וניידים). יש למישהו המלצות מעניינות? בכלל, אם יש למישהו הצעות בתחומים נוספים אני אשמח לשמוע...

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. שלומצ'יק ... אינני יודע אם זה הפורום המתאים (התלבתתי בינו לבין אלקטרוניקה אבל זה יותר קשור לגאדגטים לדעתי). אני מעוניין לחבר צירופי לפוט USB ולממש תיקשורת בינו לבין המחשב דרך ה USB. מהיא הצורה לבנות את המתאם הנ"ל ? (counter) לדוגמה המעגל הנידון פה http://cboard.cprogramming.com/showthread.php?t=93776 כלומר מהוא החיבור (מעגל) שעלי לייצר ? נ.ב. אני מתעד את הניסיון שלי פה : http://bsh83.blogspot.com/search/label/USB

14. Started by ConRoe X Fire,

שלום, לאחרונה נדפק המסך בנגן ה-MP4 שלי (לאחר שימוש רב) אז חשבתי לקנות נגן רק למוזיקה (די, התלהבתי כבר מהסרטונים אבל זה חרטא, יש בפלאפון, סתם מקצר חיי סוללה) ואני לא ממש יודע מה לבחור, אני מחפש נגן של חברה טובה (זה חשוב ביותר, הבאתי דוגמאות למטה), איכות טובה מאוד, לא חייב מסך (אף פעם לא היה לי נגן בלי מסך וזה יכול להיות נחמד), אורך חיי סוללה - לא פחות מנגיד 8 שעות כי אני שומע בד"כ רק בדרך לביה"ס ובחזרה ואם יהיה נגן עם חיי סוללה ארוכים והוא מתאים לי אז סבבה, שלא יהיה גדול או קטן מידי, שייכנס לכיס, נפח - לפחות 2GB, אני לא אקנה נגיד 8GB במקום 4 בגלל שיש הבדל קטן במחיר כי אני לא צריך את זה, בשביל להעביר קבצים יש לי מספיק כרטיסי זכרון וזכרונות USB ניידים אחרים, לא צריך וידאו, ל…

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by Shbd,

ברשותי iAudio D2 למישהו יש המלצה למגן למסך? ועוד שאלה בקשר לכך, מאחר שזה מסך מגע המגן יולבש על המסך רק כאשר הוא לא בשימוש או שזה אפשרי לעבוד אתו ביחד עם הנגן?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by UrielZ,

יש לי נגן של קריאייטיב מסוג ZEN TOUCH בעל 20 ג'יגה. נגן מצויין...שירת אותי כבר שנה וחצי כמו שצריך אבל מה..הוא מתחיל לעשות לי קצת בעיות מאוד מעצבנות קורה הרבה פעמים שכאשר אני לוחץ על הלחצן להעביר שיר קדימה או על הלחצן MENU הוא עושה לי ראנדום לכל הטראקים (שזה בכלל התפקיד של הלחצן RANDOM), ולפעמים גם כאשר אני לוחץ על לחצן זה הוא עושה לי PAUSE... התופעה של הבילבול הזה קוראת לפעמים גם בלחצן הפליי... ניתן לתקן את תופעת הבלבול הזאת?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  17. מחפש משהו בארה"ב , עד 150$ , משהו קטן וקומפקטי לפעילות ספורטיבית , דגש על איכות סאונד מאשר עיצוב , אין צורך ב MP4 או תמונות אם יש ניחה. מצויידות כתוספת אוזיניות קיימות סנייזר לכן דגש על איכות שיהיה תועלת לאוזניות , תודה רבה על העזרה

• 40 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. Started by arik89,

אני מחפש נגן ,לא כ"כ משנה לי אם הוא מנגן ווידאו ומציג תמונות. חשוב שיהיה לו לפחות 8 ג'יגה (אם יש אפשרות להרחבה זה מעולה) וממשק פשוט,שיהיה קל וקטן ועדיפות גבוהה למבוסס על פלאש ולא על HD. חשבתי על הסנסה E280 אבל אחרי חיפוש בפורום המון אמרו שאין לו איכות שמע טובה יחסית לנגנים אחרים. תודה.

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by kawaii,

Hey guys i recently bought an e61(the one im writing from right now) and i had some problems making video work...the e61 reads mp4 and divx,so i re-encoded a video to an mp4 in the proper res(320*240) and while it does work,the video and audio are out of sync...anybody aware of how to do this right? Also,how do i change language inside text boxes in the net browser?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  20. אני עומד בפני שכלול של החיים ששל עצמי , או שדרוג הפלאפלוץ לN95 הידוע או קניית מחשב כף יד . הצרכים הם : גלישה כמה שיותר נוחה ומהירה .ועדיף מכול מקום . מסמכי וורד אקסל וכו' עדיפות לקריאה ועריכה . ננננוווחוווותתת!! שלא תיגמר הבטרייה באמצע היום . שלא יהיה שברירי יתר על המידה (עוד לא יצא לי להפגש מקרוב עם ה N95) הסכום : עד איזור ה 2000 אפשרות להתמתחות אם יש אופציה טובה יותר לאחר ההתמתחות . יש לצין כי כרגע אני עם 6100 ודיי סבבה לי איתו .

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  21. הג'ויסטיק אצלי בפלאפון הפסיק לתפקד לצד שמאל (אני מטה אותו אולם אין כל תגובה ) האם לדעתכם תרסיס אויר בלחץ גבוהה או תרסיס לניקוי מגעים יכולים לפתור את הבעיה או שמדובר בבלאי מכני שניתן לפיתרון רק על-ידי החלפת הג'ויסטיק או חלק מהמגעים הקשורים בו?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by f16,

הנרתיקים שמצאתי עשויים מחומר רך דמוי עור שלא מספקים הגנה ראויה לנגן יקר כמו 404 archos (לדוגמא כששמים אותו בתרמיל יחד עם עוד דברים שעלולים להפעיל לחץ על הנגן ולהזיק למסך ה-lcd המובנה שתופס את רוב שטח הנגן ) ולכן החלטתי להרוג 2 ציפורים במכה אחת : גם לייצר נרתיק קשיח וגם לייצר נרתיק שיאפשר לתפעל את המכשיר בזמן שהנגן נימצא בתוכו. בחרתי להשתמש בפרספקס שקוף,ניטים ,ודסקיות מתכת (כדי לפזר את הלחץ ולמנוע חדירה של הניטים דרך הפרספקס) רעיונות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  23. Started by dddddd,

באיזה נגן MP3 אודיופילים משתמשים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Jaman,

אני חושב על לקנות נגן MP3 באזור ה 200~. אין לי שום צורך שינגן וידאו. הדרישות שלי לנגן הן: - 1-2GB (או יותר כמובן, אבל אני לא צריך). - קטן, קומפקטי ועמיד (ולכן אני לא רוצה MP4 שיהיה גדול ומגושם). - חייב שיהיה לו ממשק נוח, כלומר שאני אוכל בלחיצה יחידה להעביר שיר, להגביר/להנמיך את הווליום, ולהשהות את השיר. - כדאי מאוד שתיהיה בו אפשרות להשמיע את השירים בסדר רנדומלי (כמו האפשרות שבמדיה פלייר), בלי שאצטרך לערבב את רשימת השירים, כי אם ארצה למצוא שיר ספציפי תיהיה לי בעיה. - איכות צליל טובה (ביחס למה שאפשר לצפות ממכשיר במחיר הזה). תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  25. טוב, אז הורדתי כמה משחקים לפלאפון שלי (סמסונג E-250 ברזולוציה 128x160) ויש לי אותם בקבצי RAR וכשאני מוציא כל משחק מה-RAR אז יש לי איזה 30 קבצים (dml, ott, mf, class ועוד כמה תמונות קטנטנות משמשחק), עכשיו, אני צריך (ככה הבנתי) לייצר קובץ JAR שבתוכו יהיו כל הקבצים הנ"ל ואז להעביר לפלאפון ואז זה אני לא יודע לעשות (להעביר לפלאפון אני יודע), מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים