עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by e-d-a,

היי השבוע קניתי את הנגן איכות מטורפת במוזיקה ובסרטים, אוזניות koss ksc75 (שמשום מה בעוצמה מלאה של הווליום מתחילות לזייף). ורציתי לקבל טיפים מכל מי שיש לו את הנגן בקשר למה שרשום בכותרת ובכלל.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by T-boon,

הי, בבקשה תוכנה מומלצת לשליטה על מחשב שולחני דרך הטאבלט, המחשב השולחני מחובר לטלויזיה בסלון, ועם הטאבלט אני רוצה לשלוט עליו מהספה דרך הרשת הביתית. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מכשיר הדגל הבא של היצרנית היפנית יאמץ את המצלמות הכפולות והמסכים המוארכים שניתן למצוא כמעט אצל כל השחקניות האחרות בתחום לכתבה

4. Started by unknown71,

מבחינת גודל ומשקל לא משנה לי במיוחד כי רוב הזמן המכשיר לא נמצא ביד או בכיס אלא בתיק שלי או ברכב אשמח לקבל כמה שיותר מידע ומפרט מה לדעתכם עדיף איזה מכשיר נחשב לטוב וחזק יותר מה ההיתרונות וחסרונות במכשירים תודה לעונים

• 60 תגובות
    • 8.1k צפיות
  5. Started by eranir,

שלום, אבא שלי מחפש מכשיר GPS לקראת טיסה לאירופה, ואין לי (ובטח לו) שום מושג בתחום, וגם לא זמן ללמוד. הוא מחפש מכשיר עם מסך גדול ככל האפשר (לא חייבים להגזים אם זה הופך את המכשיר למסורבל מדי), אני לא בטוח עד כמה משתמשים במסכי מגע - אבל אם זה עוזר אז שיהיה גם, ובעיקר ממשק הפעלה נוח ככל האפשר - הכי חשוב כי אבא שלי ואלקטרוניקה לא הולכים טוב ביחד. אני יודע שמצחיק לנסח את זה ככה, אבל התקציב לא ממש משנה. אני מחפש המלצה טובה לצרכים הללו, לא צריך להתפרע, אבל גם לא להתאמץ לחסוך אם נראה שהמכשיר הוא בדיוק מה שאני מחפש. תודה רבה על העזרה, ערן

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  6. יש לי מכשיר SAMSUNG A5 2017 מעודכן בהכל.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  7. קניתי לא מזמן לאחי- Lenovo IdeaTab A1000 אחרי יום אני השתמשתי טיפה בטאבלט והוא פתאום נכבה לי באמצע שהוא היה מחובר למטען אם בטרייה חצי מלאה ומאז הוא לא נדלק לי ]= דברים שניסיתי: -ניסיתי לחפש פתרון באתר של Lenovo אבל אין שם תשובה ובגלל שקניתי אותו בחו"ל אין לי למי לפנות -ניסיתי להדליק אותו אחרי הטענה של חצי יום הוא רק רטט לשנייה ולא קרה כלום -ניסיתי להדליק בזמן שאני לוחץ על הורדת ווליום והטאבלט רטט כמה פעמים ושוב שום דבר לא קרה עם הווליום למעלה הוא עשה רטט אחד , ומתי שלחצתי על שתי לחצני הווליום והדלקה הוא רטט לכמה דקות בלי להפסיק ועדיין לא קרה כלום ~ בבקשה אם משהו מקיר את הבעיה או יכול להפנות אותי למישהו שיכול לעזור לי זה ממש יציל אותי C=

• 3 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. היי קרוב משפחה שלי נמצא כרגע, עד מחר בערב בארהב. אני רוצה שהוא יקנה לי pixel 3a או XL. בBESTBUY ובTARGET לא היה להם UNLOCK. אבל היה להם טלפון של VERIZON נעול. האם ניתן לקנות אותו ולשים שים רגיל של אורנג' (בחנות אמרו לו שלמיטב ידיעתם זה עובד)? האם יש חנויות אחרות שניתן לקנות בהם באופן מיידי באיזור סאן דיאגו? (la jolla usa) תודה על העזרה, ערן.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. Started by RonCohen,

איזה רום מתאים xpiria x10 שיפנה קצת מהאל וכמה רם יש לו במקסימום

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  10. יש לי מכשיר אנדרויד 6.0 סיני , שבכל פעם שאני מנסה לצלם תמונות מתוךWAZE או מתוך GMAIL כדי לצרפם , מתקבלת הודעה , לצערנו פעולת ... הופסקה, זה קרה לי בעוד שני סמארטפונים סיניים, אחד מהם עם אנדרויד 8. יש למישהו עוד רעיון, חוץ מלהחליפם ? תודה,

11. Started by kdani,

כשפותחים GMAIL על Safari ב-IPHONE יש תצוגה שנקרא MOBILE. זו תצוגה יותר נוחה למסך הקטן של ה-IPHONE אבל היא מסתירה חלק מהאפשרויות. בתחתית המסך יש כתפור שמאפשר לך לעבור לתצוגה DESKTOP, שזה בעצם התצוגה הרגילה שרואים ברשת כשגולשים מכל דפדפן במחשב נייח. השאלה שלי - איך עוברים חזרה מתצוגת DESKTOP (שבה יש חיפוש למשל) לתצוגת MOBILE.... תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by J0HNiE,

אני רוצה להזמין את המכשיר האדיר הזה, הבנתי שבגרסה הסינית TD-SCDMA שהיא לא LTE (למרות שזה לא רלוונטי עדין לארץ) אבל התדרים של הדור השלישי גם לא תואמים לרשות בארץ, כלומר תיהיה תמיכה חלקית בתדרים של דור 3 3G:TD-SCDMA 1880-1920/2010-2025MHz ולכן עדיף את הגרסה הבינלאומית, WCDMA, שהוא גם תומך ב LTE אבל שוב לא כזה רלוונטי. הבנתי גם שהגרסה של המעבד של קלאוולקום עדיפה על פני הטגרה 4 מבחינת בציעי מעבד, מבחינת גרפיקה הטגרה יותר רלוונטית לא? בכל מקרה מישהו יודע מאיפה ניתן להזמין? אם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר, או בEBAY\AMAZON בנתיים רק ראיתי את הגרסה הסינית בEBAY ב2000 ש"ח, אבל שוב אני מחפש את הגרסה הבינלאומית.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1) האם ניתן לרכוש עבורו כרטיס זיכרון זול יותר מאשר Memory Stick Micro™ (M2™)‎? אולי MEMORY PRO DUO? 2) מהו הפורמט בו ניתן לראות סרטים באיכות הכי טובה בנייד? 3) מהם ההגדרות המקסימליות מבחינת איכות ה - VIDEO והסאאונד שכדאי להגדיר בעת ההמרה של קבצי וידיאו (שמעבר להם אין משמעות)? 4) כשאר הנייד מחובר ב-USB למחשב, הסוללה נטענת. האם זה פוגע בחיי הסוללה כמו כל טעינה אחרת בזמן שהסוללה לא התרוקנה? 5) האם קיימת תוכנה להגברת הסאוונד במכשיר? א. מהי? ב. האם זה בא על חשבון משהו? (למשל, על חשבון חיי הסוללה)? 6) רוצה לקנות Memory Stick Micro™ (M2™)‎ 1GB א. היכן הכי זול בארץ? ב. היכן הכי זול בחו"ל ואמין!!! עם אפשריות שליחה לארץ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ofirr,

נמאס לי כבר מה6085. מתי אמורים להגיע ה6600 (סליידר + צדפה) לארץ? ואולי גם מישהו יודע אם בבולגריה (ורנה) הפלאפונים האלו זמינים, והאם המחירים שם זולים משמעותית מהמחירים בארץ?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  15. Started by srulikg,

חבר המליץ לי על Pelecom. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  16. מכשירי משפחת ה-Galaxy M לא זכו לנוכחות והערכה גדולים בשוק הישראלי - אבל אנחנו מקווים מאוד שהדגם העתידי הזה יצליח לשנות את המצב לכתבה

17. Started by Yair Tz,

אהלן, בקרוב מגיע יום ההולדת שלי (בעוד שבוע וקצת יותר נכון), והחלטתי שאני זקוק לפלאפון חדש. בעיקרון, הדברים שאני הכי זקוק להם: - מוזיקה: איכות של 64 פולי ומעלה, לא מתפשר. רמקולים חזקים, כמה שיותר, ועדיף מאוד סטראו (2 רמקולים). - מצלמה: 3.2MP לפחות. - זמן סוללה: סוללה שתחזיק נגינה רצופה של 12-14 שעות לפחות. - גודל מסך: מסך כמה שיותר גדול (לצורך גלישה באינטרנט בעיקר), מינימום 2.4". - מערכת הפעלה שיהיה ניתן להתקין עליה ישומים דוגמת Opera Mini. אין צורך לזיכרון פנימי או מה שלא יהיה, אעדיף לקנות כרטיסי זיכרון. אופציות- N85 (ברגע שהמחיר יירד), N82, N79, אולי גם את ה-C902.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  18. Started by shalgi,

החלטתי לקנות Galaxy S5 ואני מחפש א' לקנות אותו בזול. ב' לוודא שאני קונה את המכשיר שאני רוצה. אז השאלות שלי הן כאלה: הבנתי שיש שני דגמים. האם שניהם נמכרים בארץ? בכל חנות יש את שניהם או שכל חנות מוכרת דגם אחר? איזה דגם עדיף בכלל? האם גם היום יש כל מיני חסימות על המכשירים? צריך לוודא שהוא "פתוח" או משהו כזה? ואני מאמין שיותר זול לקנות באילת כדי לחסוך את המע"מ. למישהו יש חנות מומלצת?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by avrahams1,

היי, ראיתי את המכשיר ב BUG לפני כמה ימים, והוא נראה ממש טוב, בעיקר ביחס למחיר! מה אתם אומרים עליו? מצאתי עליו רק איזה 2 ביקורות ושתיהן אומרות אותו דבר - מסך סביר, ווליום סביר ברמקול, שמיעה מצויינת באוזניות, GPS חרא, סוללה סבירה. מבחינתי זה מצוין, שכן אני לא משתמש לא ב GPS ולא במצלמה. מה שכן, חבר אמר לי שהם נוטים להתקלקל ודברים כאלה, זה נכון? מי שהיה לו ניסיון יד ראשונה עם המכשיר הזה או אחד המכשירים האחרים של החברה - אשמח לקצת INPUT. תודה, אבי. ** התכוונתי לכתוב בכותרת Ban-G, טעות שלי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי PSP שעבר עדכון קושחה לא כמו שצריך ועכשיו כשאני מדליק אותו (או יותר נכון מנסה להדליק) רק מנורת ה POWER הירוקה דולקת וזהו זה, המסך לא נדלק שום כפתור לא מזיז שום דבר בקיצור Brick אפשר איכשהו לסדר את זה? או שיש מקום שבו ניתן לתקן אותו בתשלום? חוץ מישפאר

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  21. Started by omri_ro,

מישהו אולי יודע למה היישום הפסיק להתעכן ולעשות את מה שהוא אמור לעשות?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by borsood,

אני מחפש נגן MP3 עם חיבור USB רגיל (ללא כבל מתאם). לא לסרטים רק למוזיקה. יש עוד דברים כאלה? (ולא זבל סיני מבית UKI)

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  23. Started by americium,

בהמשך לזה (דיון על ה-N95], נוקיה השיקה ב-3GSM את ה-6110 שאמור להיות טלפון "עממי" יותר עם תמיכה ב-GPS מובנה. את המפרט המלא שלו אפשר לראות כאן וגם השוואה בינו לבין ה-N95. יתרון אחד אני כבר רואה, הוא יעלה "רק" 450 יורו [ללא סובסידיה] כשה-N95 יעלה 550 יורו. אלה מחירים רשמיים כמובן ובעת ההשקה המחירים צפויים להיות גבוהים וכמו שאנחנו יודעים, בישראל זה יהיה יקר בלי שום, כי המפעילות הסלולריות יכולות לעשוק אותנו בכל מקרה, יש לו מסך 2.2" בניגוד ל-2.6" של ה-N95 ואין לו WIFI ו-IR. המצלמה שלו 2MP בלבד וכנראה שאין לו עדשה קארל-זייס. בכל מקרה, אתם בטח תוכלו לעלות על הבדלים נוספים. מה שכן, הדבר הכי חשוב הוא GPS. על ה-N95 הם רושמים "Built-in GPS navigation", היינו, GPS מובנה אמיתי. על …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אהלן! אנחנו לקוחות ברשת אורנג' ואבא שלי קנה לאחרונה N73.. אחרי חודשיים הוא החליט שהN73 מעצבן אותו ובו זמנית הוא החליט שהוא רוצה פאלם.. הלך,צעק על אורנג', הציעו לו איזה דיל כלשהו.. לא עקרוני. הוא ביקש ממני לברר על הBLACKJACK של SAMSUNG אם הוא שווה משהו.. אני אוטומטית ואחרי התסכלות קצרה על איך שהמכשיר הזה נראה (זוועה, ועוד בלי מסך מגע), אמרתי לו שכדאי לו להנות מהN73 הנוכחי שלו (אפילו שאם הוא יקנה משהו חדש יש סיכוי לא רע שאני אקבל את הN73, אבל אני דיי מרוצה מהK610i שלי) ושאם הוא ממש צריך אז שייקנה לעצמו פאלם.. עכשיו אני צריך לדעת מה כ"כ טוב (או כ"כ רע) בBLACKJACK, ואם עדיף לו פשוט לקנות פאלם שיעשה את העבודה פי 10 יותר טוב.. ואם כבר, אשמח גם להמלצות על פאלמים במחירים סבירים (…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  25. שלום 16+4 ג'יגה שיש לי בגלקסי 2 עומדים להגמר ואני לוטש מבט בכרטיסים בעלי נפח גדול יותר. בדקתי וראיתי שיש מיקרו 32 ו64 אך אני לא בטוח שהמכשיר בכלל יכול לתמוך ב64 כי הוא ולא hc. האם זה נכון? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.